VT Animal - шаблон joomla Видео

 

b61616166d6f663751649da37058d1fb

_______________________________________________________________

b8d1a046843563daab4ec7ff72d857c8

 

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАПРОШУЄ САМЕ ВАС!

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Берегівський професійний ліцей сфери послуг запрошує саме Вас!

Чому саме ми?

-  Широкий вибір професій: кухар, пекар, кондитер, швачка, кравець, офіціант, бармен;

-  Безкоштовне навчання;

-  Забезпечення стипендією;

-  Сучасна матеріально – технічна база;

-  На базі ліцею діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності, бібліотека.

По закінченню ліцею отримаєте свідоцтво про повну загальну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку.

Для Вас завжди гостинно відчинені двері Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

 

1. Майстри виробничого навчання з професій:

-Пекар, кондитер;

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи. Наявність документа, що підверджує відповідну робітничу кваліфікацію. Стаж роботи майстром виробничого навчання у закладі освіти та знання угорської мови будуть перевагою.

         2.  Фахівці

- Юристконсульт (0,5 ставки);

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи.

          3.  Викладачі загальноосвітніх дисциплін

  - Викладач англійської мови (0,5 ставки)

         Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи.

      4.  Робітники:

- Робітники з комплексного обслуговування ( 2 чол.)

Прокоментувати:

Наші новини

ЩЕ ОДНА СХОДИНКА ПОЗАДУ.

13-11-2019 Hits:4 Новини

  ЩЕ ОДНА СХОДИНКА ПОЗАДУ.   Учні групи №22 з професії «Кухар» завершують вивчення теми «Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці». Під-час проходження даної теми майбутні кухарі навчилися як правильно шпигувати м’ясо... Детальніше

КОНКУРС УЧНІВСЬКИХ РОБІТ

13-11-2019 Hits:5 Новини

  КОНКУРС УЧНІВСЬКИХ РОБІТ У Берегівському професійному ліцеї сфери послуг готуються до Конкурсу «До дня захисника Вітчизни» Група №13 з професії «Пекар, кондитер» розпочала безпосередню підготовку до конкурсу до дня захисника Вітчизни. На... Детальніше

РІЗНОМАНІТТЯ ПИРІЖКІВ

12-11-2019 Hits:12 Новини

  РІЗНОМАНІТТЯ ПИРІЖКІВ     Борошняні кондитерські вироби мають велике значення у харчуванні населення. У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту. Шукаючи... Детальніше

ПІДСУМКИ ТУРНІРУ З СИЛОВИХ ВПРАВ

12-11-2019 Hits:25 Новини

  ПІДСУМКИ ТУРНІРУ З СИЛОВИХ ВПРАВ   Сильні, відважні й такі, що з легкістю носитимуть на руках своїх обраниць. Ось якими мають бути справжні чоловіки. Їх мускулисті руки, атлетична статура й впевнений погляд... Детальніше

МІСЬКА ОЛІМПІАДА З ЕКОЛОГІЇ

12-11-2019 Hits:19 Новини

  МІСЬКА ОЛІМПІАДА З ЕКОЛОГІЇ             Сьогодні у міській ЗОШ № 4 відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з екології. Учень ліцею, Косик Михайло, взяв участь у цьому заході. Тема екологічного проекту «Вплив... Детальніше

ЗНАЙОМСТВОМ З УЧАСНИКАМИ ПЛАСТОВОГО ГУРТКА «НІЧНА ВАРТА»

11-11-2019 Hits:6 Новини

  ЗНАЙОМСТВОМ З УЧАСНИКАМИ ПЛАСТОВОГО ГУРТКА «НІЧНА ВАРТА»   Майстри виробничого навчання проводятьне тільки практичні уроки, але беруть і активну участь у виховному процесі нашого закладу освіти. На виховній годині в одному із... Детальніше

ТАЛАНОВИТА ТА ТВОРЧА МОЛОДЬ…

11-11-2019 Hits:23 Новини

ТАЛАНОВИТА ТА ТВОРЧА МОЛОДЬ…      З 25 по 27 жовтня в Нетішинському палаці культури проходив традиційний всеукраїнський фестиваль-конкурс «Золота  маска».      На фестиваль був запрошений і Берегівський Народний український театр імені Я.Бандурович... Детальніше

СТРОЙОВА ПІДГОТОВКА

11-11-2019 Hits:15 Новини

  СТРОЙОВА ПІДГОТОВКА    Стройова підготовка  є одним з найважливіших розділів навчання і виховання допризовника. Вона дисциплінує майбутнього воїна, загартовує його фізично, виробляє гарну поставу, формує спритність, моторність, витривалість, уміння правильно і швидко виконувати... Детальніше

ГОТУЄМО ДРІЖДЖОВЕ ТІСТО ТА ВИРОБИ З НЬОГО.

08-11-2019 Hits:22 Новини

ГОТУЄМО ДРІЖДЖОВЕ ТІСТО ТА ВИРОБИ З НЬОГО.                 Українська кухня багата стравами та різноманітними виробами із борошна. Кожна господиня хоче, щоб її пиріжки були ніжні і... Детальніше

І ЕТАП МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

08-11-2019 Hits:19 Новини

  І ЕТАП МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА   Традиційно у нашому закладі освіти відбувається низка заходів, приурочених святкуванню Дня української писемності та мови. Серед цих заходів 8 листопада проведено... Детальніше

XIX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ

08-11-2019 Hits:22 Новини

  XIX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ   Сьогодні тисячі прихильників української мови взяли участь у традиційномуВсеукраїнськомурадіодиктанті національної єдності. Диктант щорічно проводять до Дня української писемності та мови, в ньому беруть участь українці по... Детальніше

«О, СЛОВО РІДНЕ, ХТО БЕЗ ТЕБЕ Я!»

08-11-2019 Hits:10 Новини

  «О, СЛОВО РІДНЕ, ХТО БЕЗ ТЕБЕ Я!»         9 листопада по всій Україні відмічають один із важливіших свят історії нашої держави - День української мови та писемності. Нелегкий і надто... Детальніше

ВІКТОРИНА « ХІМІЯ В НАШОМУ ЖИТТІ»

07-11-2019 Hits:8 Новини

  ВІКТОРИНА « ХІМІЯ В НАШОМУ ЖИТТІ»   Хімія — наука про речовини та їх перетворення. Вона вивчає склад і будову речовин, залежність їхніх властивостей від складу й будови, умови й способи перетворення... Детальніше

ДРІЖДЖОВІ КРЕНДЕЛІ

07-11-2019 Hits:20 Новини

  ДРІЖДЖОВІ КРЕНДЕЛІ   У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається нагальна необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту. Шукаючи нові смакові властивості виробів, крім впровадження нових оригінальних рецептів... Детальніше

ПІДГОТОВКА ДО ТУРНІРУ ІЗ СИЛОВИХ ВПРАВ

07-11-2019 Hits:12 Новини

  ПІДГОТОВКА ДО ТУРНІРУ ІЗ СИЛОВИХ ВПРАВ   Основною метою навчального уроку фізичної культури є формування стійкої мотивації щодо збереження свого здоров'я, фізичного розвитку та фізичної підготовки. Гармонійний розвиток природних здібностей та... Детальніше

БРЕЙН-РИНГ З БІОЛОГІЇ І ЕКОЛОГІЇ

06-11-2019 Hits:9 Новини

  БРЕЙН-РИНГ З БІОЛОГІЇ І ЕКОЛОГІЇ   Брейн-ринг – захоплююча інтелектуально-пізнавальна гра, призначена для розумового розвитку молоді, вдосконалення і тренування їх пам'яті, мислення та уяви. Учні групи № 33 « Пекар, кондитер» взяли участь... Детальніше

ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

06-11-2019 Hits:24 Новини

  ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ   За підсумками І етапу учнівських олімпіад представляти наш заклад освіти 06 листопада на міському етапі делеговано найкращих знавців іноземної мови – Антал Жасмін -... Детальніше

ПРИГОТУВАННЯ РИБНОЇ КОТЛЕТНОЇ МАСИ ТА НАПІВФАБРИКАТІВ З НЕЇ

06-11-2019 Hits:32 Новини

  ПРИГОТУВАННЯ РИБНОЇ КОТЛЕТНОЇ МАСИ ТА НАПІВФАБРИКАТІВ З НЕЇ            Метою уроку виробничого навчання є закріплення самостійної роботи по приготуванню рибної котлетної маси. Рибну котлетну масу готують з риби, в якій немає дрібних... Детальніше

РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ НА ЕНЕРГІЮ ЗВ’ЯЗКУ

05-11-2019 Hits:18 Новини

  РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ НА ЕНЕРГІЮ ЗВ’ЯЗКУ         У вівторок 5 грудня 2019 року в групі №33 «Пекар, кондитер» відбувся урок розв’язування задач на енергію зв’язку.       Метою уроку було узагальнення та систематизування знань... Детальніше

ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА

05-11-2019 Hits:7 Новини

  ЗАБРУДНЕННЯ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА           Забруднення довкілля — процес зміни складу і властивостей однієї або декількох сфер Землі внаслідок діяльності людини. Другий день тижня біології і хімії присвячено забрудненню навколишнього середовища.  Останнім... Детальніше

АРОМАТНІ І СМАЧНІ БУЛОЧКИ

05-11-2019 Hits:23 Новини

  АРОМАТНІ І СМАЧНІ БУЛОЧКИ            Ароматні і смачні булочки з повидлом нагадують випічку дитинства. Повітряне тісто із золотою скоринкою та цукровою крихтою смачно пахне здобою. Коли літає аромати випічки – це... Детальніше

«І ПОКИ СВІЧКА ПАЛАЄ – ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ»

04-11-2019 Hits:18 Новини

  «І ПОКИ СВІЧКА ПАЛАЄ – ВОНИ НАЗАВЖДИ У НАШИХ СЕРЦЯХ»             На Закарпатті здавна існує традиція ­­- 1 листопада вшановувати пам’ять тих, хто відійшов у вічність. Мерехтливі вогники свічок, море квітів... Детальніше

ВАКЦИНОВАНІ - ЗНАЧИТЬ ЗАХИЩЕНІ

04-11-2019 Hits:22 Новини

  ВАКЦИНОВАНІ - ЗНАЧИТЬ ЗАХИЩЕНІ   Минулого року кожен другий дорослий українець не зробив необхідного щеплення від дифтерії і правця. Щоби захистити українців від можливого спалаху, МОЗ України розпочало кампанію “Вакциновані - значить... Детальніше

ТИЖДЕНЬ БІОЛОГІЇ І ХІМІЇ

04-11-2019 Hits:7 Новини

  ТИЖДЕНЬ БІОЛОГІЇ І ХІМІЇ           З метою покращення знань учнів про біологію та хімію, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його... Детальніше

ТЕХНІКА ДІЛОВОГО СПІЛКУВАННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ

04-11-2019 Hits:22 Новини

  ТЕХНІКА ДІЛОВОГО СПІЛКУВАННЯ ПО ТЕЛЕФОНУ   Сучасне ділове життя неможливо уявити без телефону. Завдяки йому багаторазово підвищується оперативність рішень багатьох проблем і питань. По телефону можна зробити дуже багато. Наприклад, він є... Детальніше

HALLOWEEN NIGHT

01-11-2019 Hits:46 Новини

  HALLOWEEN NIGHT   Вся молодіжна спільнота в ніч з 31 жовтня на 1 листопада святкує моторошну ніч подолання страхів, Halloweennight. Це період, коли кожен - дорослий і малий, може спробувати на собі... Детальніше

ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКАМИ БОЙОВИХ ДІЙ

01-11-2019 Hits:45 Новини

  ЗУСТРІЧ З УЧАСНИКАМИ БОЙОВИХ ДІЙ   В Україні стартував конкурс фоторобіт до Дня Захисника Вітчизни. Класний керівник групи №13 з професії «Пекар,кондитер» запросила учасника бойових дій на Сході Матюшина В.П. Він розповів... Детальніше

ЗАСІДАННЯ МЕТОДКОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ТА ШВЕЙНОГО ВИРОБНИЦ…

31-10-2019 Hits:30 Новини

  ЗАСІДАННЯ МЕТОДКОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ТА ШВЕЙНОГО ВИРОБНИЦТВА          Основою покращення навчально-виховного процесу в професійних (професійно-технічних) закладах освіти є добре налагоджена методична робота, особлива роль в організації... Детальніше

ІЗ ВИДІВ ОЗДОБЛЕНЬ

30-10-2019 Hits:24 Новини

  ІЗ ВИДІВ ОЗДОБЛЕНЬ     Для оздоблення поверхні й бокової сторони тістечок і тортів широко використовують крихти та посипки. Вони бувають бісквітні, які готуються з обрізків бісквітного капсуля; пісочні – з випеченого пісочного... Детальніше

ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

30-10-2019 Hits:13 Новини

  ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ   30 жовтня 2019 року у нашому закладі освіти проведено інструктивно-методичну нараду викладачів та майстрів виробничого навчання. В.о. заст. директора з НВР Мельничук Д.М. ознайомила присутніх із... Детальніше

ВЧИМОСЯ ГОТУВАТИ ГАРЯЧІ НАПОЇ

29-10-2019 Hits:26 Новини

            ВЧИМОСЯ ГОТУВАТИ ГАРЯЧІ НАПОЇ      Гарячі напитки – прекрасний привід зібратися у затишному домі, запросити друзів і рідних, щоб провести душевні теплі розмови.  Коли на вулиці холодно та похмуро і... Детальніше

«РОКАМ ПАМ’ЯТІ НЕ СТЕРТИ»

29-10-2019 Hits:20 Новини

  «РОКАМ ПАМ’ЯТІ НЕ СТЕРТИ»      28 жовтня вся країна відзначає День визволення України від німецько-фашистських загарбників. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших... Детальніше

ДОРОГАМИ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ

28-10-2019 Hits:23 Новини

  ДОРОГАМИ ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ    28 жовтня в Україні щорічно відзначається день визволення нашої країни від фашистських загарбників. Це незабутній день, коли з нашої землі були остаточно вигнані війська нацистської Німеччини та її... Детальніше

РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ

28-10-2019 Hits:20 Новини

  РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ     В групі №13 «Пекар, кондитер» відбувся урок на тему: Розв’язування задач на застосування законів Ньютона. Метою цього уроку було формування навичок розв’язування задач, розвиток логічного та алгоритмічного мислення... Детальніше

КОЖНА ЛЮДИНА ЛЮБИТЬ СОЛОДОЩІ

28-10-2019 Hits:27 Новини

  КОЖНА ЛЮДИНА ЛЮБИТЬ СОЛОДОЩІ      Десерт – це заключний етап прийому їжі, після основних блюд(супів, та других страв). Часто солодощі асоціюють з шкідливим харчуванням. Та це не зовсім так. Адже, є... Детальніше

«ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО: ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЯ»

25-10-2019 Hits:31 Новини

                 «ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО: ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЯ»    25.10.2019р. з учнями 1 курсу за професією «Кухар» та «Пекар, кондитер» проведено просвітницький захід на тему: « Домашнє насильство: запобігання та протидія».      Увагу молоді... Детальніше

НАСИЧЕНИЙ СПОРТИВНИЙ ТИЖДЕНЬ НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ

25-10-2019 Hits:30 Новини

  НАСИЧЕНИЙ СПОРТИВНИЙ ТИЖДЕНЬ НАШОГО ЗАКЛАДУ ОСВІТИ   На протязі цього тижня шість команд нашого ліцею охоче взяли участь у змаганнях з міні-футболу, адже це була чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця і... Детальніше

ВИВЧАЄМО НОВУ ТЕМУ

25-10-2019 Hits:22 Новини

  ВИВЧАЄМО НОВУ ТЕМУ   На уроках виробничого навчання ми впевнено рухаємось вперед і підійшли до вивчення нової теми: «Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці». М’ясо - цінний харчовий продукт,який займає ключове... Детальніше

ХЛІБ-ВСЬОМУ ГОЛОВА

24-10-2019 Hits:26 Новини

  ХЛІБ-ВСЬОМУ ГОЛОВА   Під плином часу проходять осінні теплі дні, а учні групи 13 з професії «Пекар, кондитер» продовжують своє навчання у ліцеї. Уроки виробничого навчання для них проходять цікаво, адже, у... Детальніше

ПІДГОТОВКА ДО ЗНО - ОСОБЛИВА АТМОСФЕРА ЗМАГАННЯ РОЗУМУ ТА ТВОРЧИХ ПОЧИНАНЬ

24-10-2019 Hits:28 Новини

  ПІДГОТОВКА ДО ЗНО - ОСОБЛИВА АТМОСФЕРА ЗМАГАННЯ РОЗУМУ ТА ТВОРЧИХ ПОЧИНАНЬ   Українська мова і література, як відомо, є обов'язковим предметом для складання ЗНО, тому вкрай важливо докласти максимальних зусиль для досягнення... Детальніше

ОСНОВИ ПРОЕКТНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ОСВІТИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

24-10-2019 Hits:23 Новини

     ОСНОВИ ПРОЕКТНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ДЛЯ ПРЕДСТАВНИКІВ ОСВІТИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ 23 жовтня в Ужгороді у малій залі Закарпатської облдержадміністрації відбувся тренінг: « Основи проектного менеджменту для представників освіти Закарпатської області». Методист нашого закладу... Детальніше

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

24-10-2019 Hits:18 Новини

  ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ КОМІСІЇ   24 жовтня на засіданні стипендіальної комісії Берегівського професійного ліцею сфери послуг розглянули призначення академічних та соціальних стипендій для учнівперших курсів. Насамперед прослухали інформацію бухгалтера закладу освіти Беца... Детальніше

І ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ГЕОГРАФІЇ

23-10-2019 Hits:35 Новини

  І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ГЕОГРАФІЇ Відповідно листа Міністерства освіта і науки України «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2019/2020 навчальному році» 23 жовтня у... Детальніше

ТУРНІР З МІНІ ФУТБОЛУ

23-10-2019 Hits:26 Новини

  ТУРНІР З МІНІ ФУТБОЛУ      У Берегівському професійному ліцеї сфери послуг триває турнір з міні футболу. За перемогу змагаються шість команд ліцею. У ході змагань у юних футболістів відзначається співпереживання та... Детальніше

ЗБОРИ ДЛЯ БАТЬКІВ УЧНІВ ПЕРШОГО КУРСУ

23-10-2019 Hits:22 Новини

  ЗБОРИ  ДЛЯ БАТЬКІВ УЧНІВ ПЕРШОГО КУРСУ   22 жовтня 2019 року відбулися батьківські збори для батьків учнів перших курсів. На порядку денному  - актуальні питання  організації навчально-виховного процесу в ліцеї. Із вступним словом... Детальніше

ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ У ГРУПІ 31

22-10-2019 Hits:30 Новини

  ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ У ГРУПІ 31   Одним з основних чинників поліпшення якості навчання є виконання кваліфікаційної пробної роботи та іспиту.  Складання іспиту є своєрідним підсумком навчання, і в той же час, продовженням навчально-виховного процесу. В сучасних умовах... Детальніше

ВЧИМОСЬ ГОТУВАТИ РИБНІ СТРАВИ

21-10-2019 Hits:23 Новини

  ВЧИМОСЬ ГОТУВАТИ РИБНІ СТРАВИ   В сучасній кухні риба займає значне місце. Оскільки вона ціниться не тільки за свої смакові якості, а і високим вмістом білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінеральних речовин. Хімічний склад... Детальніше

ДЕСЕРТНА НАСОЛОДА

18-10-2019 Hits:50 Новини

  ДЕСЕРТНА НАСОЛОДА Другий місяць осені — період, коли доступно багато самих різних фруктів та ягід: яблук, груш, винограду, ягід, кавунів та динь, персиків, нектаринів. Хто полюбляє солодощі, то зараз найбільш слушний... Детальніше

УМІЙМО БУТИ ВДЯЧНИМИ

18-10-2019 Hits:39 Новини

  УМІЙМО БУТИ ВДЯЧНИМИ   18 жовтня у групі №32 з професії "Кухар" відбулась виховна година на тему: " Уміймо бути вдячними", мета якої спонукати в учнів бажання висловлювати вдячність, підкреслити роль... Детальніше

ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ВИКЛАДАЧІВ СПЕЦДИСЦИПЛІН ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

18-10-2019 Hits:36 Новини

  ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ВИКЛАДАЧІВ СПЕЦДИСЦИПЛІН ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ У четвер 17 жовтня у нашому закладі освіти відбулося чергове засідання інструктивно-методичної наради викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання. На порядку денному розглядались наступні... Детальніше

ПЕРША ДУХМЯНА ВИПІЧКА

17-10-2019 Hits:32 Новини

  ПЕРША ДУХМЯНА ВИПІЧКА   Непомітно пролетів місяць теоритичних уроків для учнів гр 13 з професії «Пекар,кондитер». Нарешті вони почали вивчати професію на уроках виробничого навчання, які проводяться за робочими навчальними програмами, що розроблені... Детальніше

КРАЩЕ РАЗ ПОБАЧИТЬ, ЯК ТРИЧІ ПОЧУТЬ

17-10-2019 Hits:26 Новини

  КРАЩЕ РАЗ ПОБАЧИТЬ, ЯК ТРИЧІ ПОЧУТЬ   Запровадження та використання ІКТ у навчально-виховний процес – це не данина моді, а необхідність сьогодення. Використання новітніх технологій дає можливість викладачу більш точно та в... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО ВИВЧАТИ ЕЛЕМЕНТИ ОЗДОБЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

16-10-2019 Hits:26 Новини

                                         ПРОДОВЖУЄМО ВИВЧАТИ ЕЛЕМЕНТИ ОЗДОБЛЕННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ          Помади використовуються для глазурування тістечок, тортів, кексів і ромових баб. Шоколадну помаду одержують шляхом варіння сиропу з додаванням какао порошку. Напевно ви дуже... Детальніше

ОЛІМПІАДА З АСТРОНОМІЇ

16-10-2019 Hits:45 Новини

  ОЛІМПІАДА З АСТРОНОМІЇ   В Берегівському професійному ліцеї сфери послуг було проведено I етап олімпіади з астрономії, в якій брали участь учні III курсів групах №32 та №33.      Астрономія – наука,що... Детальніше

ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ВИКЛАДАЧІВ

16-10-2019 Hits:26 Новини

  ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА ВИКЛАДАЧІВ   У середу 16 жовтня у нашому закладі освіти відбулося чергове засідання інструктивно-методичної наради викладачів. На порядку денному розглядались наступні питання: про підготовку та подачу матеріалів до інформаційно-методичного збірника «Вісник»;... Детальніше

ТВОРЧИЙ КОНКУРС «БЕЗПЕЧНА КРАЇНА»

15-10-2019 Hits:53 Новини

  ТВОРЧИЙ КОНКУРС «БЕЗПЕЧНА КРАЇНА»   В Україні триває конкурс учнівських фото та відеоробіт «Безпечна країна», якийспрямований на запобігання проявам усіх видів насильства і травматизму у закладах освіти; привернення уваги молоді та педагогічних... Детальніше

ГОТУЄМО ДЕСЕРТИ ІЗ ФРУКТІВ, ЯГІД, ЦИТРУСОВИХ

15-10-2019 Hits:29 Новини

  ГОТУЄМО ДЕСЕРТИ ІЗ ФРУКТІВ, ЯГІД  ТА ЦИТРУСОВИХ   Фрукти і ягоди – це найкращий компонент будь-якого десерту. Вони смачні і надзвичайно корисні. А, якщо фрукти гарно нарізати, ще й красиво оформити... Детальніше

ТВОЄ ЖИТТЯ – ТВІЙ ВИБІР

11-10-2019 Hits:34 Новини

  ТВОЄ ЖИТТЯ – ТВІЙ ВИБІР   11.10.2019 року з учнями другого курсуза професією « Кухар » проведено тренінг на тему: «Здоров’я та здоровий спосіб життя». Разом виділили основний фактор, який впливає на здоров’я... Детальніше

ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ БЕРЕГІВСЬКОГО ОБ’ЄДНАНОГО МІСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ

11-10-2019 Hits:44 Новини

     ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ БЕРЕГІВСЬКОГО ОБ’ЄДНАНОГО МІСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ   11 жовтня 2019 року, згідно плану заходів "Тижня Захисту Вітчизни", наш заклад освіти відвідали представники Берегівського ОМВК. Під час зустрічі військовослужбовці надавали... Детальніше

ОЛІМПІАДА З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

11-10-2019 Hits:36 Новини

  ОЛІМПІАДА З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ   8 жовтня 2019 року у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг для учнів проведено олімпіаду з предмета «Українська мова та література». В олімпіаді брали участь 12 учнів з різних... Детальніше

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
"Кухар"
детально...
"Маляр; штукатур"
детально...
"Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування"
детально...
"Офіціант; бармен"
детально...
"Швачка; кравець"
детально...
"Пекар; кондитер"
детально...

Про нас

Берегівський професійний ліцей сфери послуг має багате минуле та великий потенціал в майбутньому.
детальніше>>
student

Абітурієнтам. Правила прийому.

Про те, що необхідно для вступу до закладу (вимоги, перелік необхідних докуметів) дізнайтесь тут!
Детальніше

Ми в соціальній мережі!

Ми сучасні, та йдемо "в ногу" з часом. Тому нас можна знайти й в соціальних мережах.
Детальніше 

Наші досягнення

Про досягнення, та нагороди нашого закладу, працівників та учнів дізнайтесь тут!
Детальніше 

  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter