VT Animal - шаблон joomla Видео

 

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Приймальна комісія Берегівського професійного ліцея сфери послуг запрошує саме Вас! Розпочато прийом заяв на навчання у 2021 році в електронному форматі

 

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА

 

Elektronikus hozzáférési kérelem

 

Детальна інформація про вступ дивіться на сторінці    АБІТУРІЄНТАМ

 

korona virus 1 

 

b61616166d6f663751649da37058d1fb

_______________________________________________________________

b8d1a046843563daab4ec7ff72d857c8

 

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАПРОШУЄ САМЕ ВАС!

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Берегівський професійний ліцей сфери послуг запрошує саме Вас!

Чому саме ми?

-  Широкий вибір професій: кухар, пекар, кондитер, швачка, кравець, офіціант, бармен;

-  Безкоштовне навчання;

-  Забезпечення стипендією;

-  Сучасна матеріально – технічна база;

-  На базі ліцею діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності, бібліотека.

По закінченню ліцею отримаєте свідоцтво про повну загальну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку.

Для Вас завжди гостинно відчинені двері Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

 

1. Майстри виробничого навчання з професій:

-Пекар, кондитер;

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи. Наявність документа, що підверджує відповідну робітничу кваліфікацію. Стаж роботи майстром виробничого навчання у закладі освіти та знання угорської мови будуть перевагою.

         2.  Фахівці

- Юристконсульт (0,5 ставки);

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи.

      3.  Робітники:

- Робітники з комплексного обслуговування ( 2 чол.)

Прокоментувати:

Наші новини

ЗДОБНІ БУЛОЧКИ ЗІ СМАКОМ ДИТИНСТВА…

16-04-2021 Hits:19 Новини

  ЗДОБНІ БУЛОЧКИ ЗІ СМАКОМ ДИТИНСТВА…   Здобні булочки з родзинками, маком, чорносливом і корицею у багатьох людей асоціюються з рідною домівкою. Якими ж смачними вони були в дитинстві, м’якими й цукровими! А... Детальніше

ОСНОВНІ СЕРЕДОВИЩА ІСНУВАННЯ ТА АДАПТАЦІЇ ДО НИХ ОРГАНІЗМІВ: ВОДНЕ СЕРЕДОВИЩЕ.

16-04-2021 Hits:20 Новини

  ОСНОВНІ СЕРЕДОВИЩА ІСНУВАННЯ ТА АДАПТАЦІЇ ДО НИХ ОРГАНІЗМІВ: ВОДНЕ СЕРЕДОВИЩЕ.   На нашій планеті мешкають дуже різноманітні організми. Вони населяють усі наявні середовища, які суттєво відрізняються за специфікою умов. Учені вважають, що... Детальніше

РИБА – ЦЕ СМАЧНО ТА КОРИСНО.

15-04-2021 Hits:15 Новини

  РИБА – ЦЕ СМАЧНО ТА КОРИСНО.   Здобувачі освіти другого курсу з професії «Кухар» групи №22 на уроках виробничого навчання вивчили та закріпили тему «Приготування страв з риби та морських продуктів» ... Детальніше

«РОЛЬ БІОЛОГІЇ У ВИРІШЕННІ СУЧАСНИХ ГЛОБАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ЛЮДСТВА»

15-04-2021 Hits:20 Новини

  «РОЛЬ БІОЛОГІЇ У ВИРІШЕННІ СУЧАСНИХ ГЛОБАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ЛЮДСТВА»   15 квітня методистом та заступником директора з НВР згідно місячного плану роботи відвідано урок біології у групі №33 з професії «Пекар, кондитер», який... Детальніше

ТИЖДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ: ДЕНЬ ДРУГИЙ

14-04-2021 Hits:20 Новини

  ТИЖДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ: ДЕНЬ ДРУГИЙ   Сьогоднішніми гостями нашого профорієнтаційного дійства стали здобувачі освіти загальноосвітніх шкіл середньої ланки. Тому всі елементи заходу були адаптовані для старшої вікової групи та зорієнтовані на інтереси... Детальніше

ЕЛЕКТРИЧНИЙ СТРУМ

14-04-2021 Hits:16 Новини

  ЕЛЕКТРИЧНИЙ СТРУМ        Уявити собі сучасну цивілізацію без електрики неможливо. І ще пару сотень років тому письменники-фантасти, які писали про його застосування в побуті, самі навряд чи вірили, що воно отримає... Детальніше

ЗНАЙОМСТВО ЗІ СВІТОМ ПРОФЕСІЙ В РАМКАХ ТИЖНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

13-04-2021 Hits:28 Новини

  ЗНАЙОМСТВО ЗІ СВІТОМ ПРОФЕСІЙ В РАМКАХ ТИЖНЯ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ   Сьогодні, в наш заклад освіти завітали юні гості - здобувачі освіти Берегівського ліцею ім. Ф.Потушняка. В геймерській формі, а саме, складанням... Детальніше

КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

13-04-2021 Hits:17 Новини

  КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ   Солодощі супроводжують будь-яке свято, де тільки накритий стіл, проте зазвичай лише як завершальний акорд. Але ж стіл із солодощами може бути і самостійним форматом проведення заходу, до... Детальніше

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ОФІЦЕРОМ ГРОМАДИ

12-04-2021 Hits:23 Новини

  РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ОФІЦЕРОМ ГРОМАДИ   12 квітня 2021 року відбулась робоча зустріч директора ліцею - Кулієвич О. М., заступника директора з навчально-виховної роботи – Бабіти О.Ю. та викладача правознавства Молнар Й.Й... Детальніше

БЛАГОУСТРІЙ ТА ОЗЕЛЕНЕННЯ ЛІЦЕЙНОГО ПОДВІР'Я

12-04-2021 Hits:16 Новини

  БЛАГОУСТРІЙ ТА ОЗЕЛЕНЕННЯ ЛІЦЕЙНОГО ПОДВІР'Я   Здобувачі освіти і педагоги Берегівського професійного ліцею сфери послуг щороку навесні займаються благоустроєм та озелененням ліцейного подвір'я та прилеглої території. Учні разом із наставниками висаджують квіти... Детальніше

МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ

09-04-2021 Hits:25 Новини

  МИ ЗА ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ   В рамках проведення тижня фізичної культури у нашому закладі освіти 9 квітня проведено виховну годину в онлайн режимі за допомогою платформи Zoomіз групою №33 «Пекар, кондитер»... Детальніше

НАС ДРУКУЮТЬ…

09-04-2021 Hits:25 Новини

  НАС ДРУКУЮТЬ…   У перші дні квітня на шпальтах «Вісника - 1-2/2021» представлено методичні напрацювання педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області за напрямами діяльності: професійно-теоретична підготовка, виробниче навчання, загальноосвітня підготовка, виховна та позаурочна робота... Детальніше

ЗДОРОВ'Я – НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ НАШОГО ЖИТТЯ.

08-04-2021 Hits:30 Новини

  ЗДОРОВ'Я – НАЙБІЛЬША ЦІННІСТЬ НАШОГО ЖИТТЯ.   Здоров'я – найбільша цінність нашого життя. Однак саме до нього ми часто ставимося найбільш легковажно. Стреси, шкідливі звички, малорухливий спосіб життя – далеко не весь... Детальніше

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я

07-04-2021 Hits:32 Новини

  ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я   Здоров’я – найцінніше, що є у людини. Збереження та зміцнення здоров’я – це здоровий спосіб життя. Основною складовою здорового способу життя є рухова активність. У Всесвітній день здоров’я, в... Детальніше

ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ

07-04-2021 Hits:26 Новини

  ДОБРО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ   Доброта, милосердя – багатоликі. Потреба в них - повсякчасна. Вони – як два крила, на яких тримається людство. У нашому закладі освіти склалася  добра традиція   проведення акцій... Детальніше

ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

07-04-2021 Hits:18 Новини

  ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ   У кінці березня відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг. На засіданні розглядалися матеріали діяльності міжатестаційного періоду 7 педагогічних працівників, 5-ро з яких... Детальніше

ЩОДО ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ УЧНІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

06-04-2021 Hits:18 Новини

    ЩОДО ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ УЧНІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ   З 5-го по 9 квітня в нашому закладі освіти проводиться тиждень фізичної культури і спорту. В рамках програми заходів, здобувачі освіти 23 групи... Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «#ТГШ207: ТАЄМНИЦЯ ГЕНІЯ ШЕВЧЕНКА»

05-04-2021 Hits:18 Новини

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «#ТГШ207: ТАЄМНИЦЯ ГЕНІЯ ШЕВЧЕНКА»   Тарас Шевченко – не просто геній для нашого народу. Це непересічна та неймовірно цікава особистість, життя і творчість якої приховує ще багато таємниць. Саме ці... Детальніше

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ ЛІЦЕЮ

31-03-2021 Hits:42 Новини

  ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ ЛІЦЕЮ   30 березня 2021 року, відповідно до річного плану роботи нашого закладу освіти на 2020-2021 н.р. відбулося онлайн-засідання педагогічної ради ліцею на платформі ZOOM. Порядок денний засідання педагогічної... Детальніше

МАЛЮНОК, ЛИСТ, ВІРШ ДО МАМИ

17-03-2021 Hits:45 Новини

  МАЛЮНОК, ЛИСТ, ВІРШ ДО МАМИ   У Берегівському професійному ліцеї сфери послуг готуються до Міжнародного конкурсу «Малюнок, лист, вірш до мами». Група №13 з професії «Пекар, кондитер» розпочала безпосередню підготовку до цього... Детальніше

ВІРТУАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ

12-03-2021 Hits:35 Новини

  ВІРТУАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ   12 березня, в рамках Тижня «Вічно живий в пам’яті народній», відбулася віртуальна екскурсія, де здобувачі освіти здійснили подорож до пам’ятників Т. Г. Шевченка - українського генія.           З особливою цікавістю здобувачі... Детальніше

ТАРАСОВА ДОЛЯ – ТО ПРАВДА ЖИВА

11-03-2021 Hits:32 Новини

  ТАРАСОВА ДОЛЯ – ТО ПРАВДА ЖИВА   11 березня 2021 року в рамках Тижня «Вічно живий у пам’яті народній» відбулася трансляція презентацій, які підготували учні 13 групи з професії «Пекар, кондитер»... Детальніше

ЖИВИЙ ШЕВЧЕНКО

10-03-2021 Hits:39 Новини

  ЖИВИЙ ШЕВЧЕНКО      Кожен день Тижня «Вічно живий в пам’яті народній» насичений змістовними та цікавими онлайн-подіями, які сприяють інтелектуальному і творчому розвитку учнів.    Не винятком є і сьогоднішній день, коли... Детальніше

ВЕСНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТВОРЧОСТІ Т.Г. ШЕВЧЕНКА

10-03-2021 Hits:32 Новини

  ВЕСНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТВОРЧОСТІ Т.Г. ШЕВЧЕНКА       Коли ми говоримо про Кобзаря то, здається, що все про нього знаємо, але нам ще вивчати й вивчати його творчість. Минає 207 років... Детальніше

ВІДКРИТТЯ ТИЖНЯ «ВІЧНО ЖИВИЙ В ПАМ’ЯТІ НАРОДНІЙ»

10-03-2021 Hits:38 Новини

  ВІДКРИТТЯ ТИЖНЯ «ВІЧНО ЖИВИЙ В ПАМ’ЯТІ НАРОДНІЙ»   Перші весняні дні для шанувальників літературної спадщини Великого Кобзаря – це можливість щоразу по-новому осмислити його поетичні та прозові твори, краще осягнути минуле, зрозуміти... Детальніше

ПЕРШИЙ ЕТАП ПРОЙДЕНО…

05-03-2021 Hits:38 Новини

  ПЕРШИЙ ЕТАП ПРОЙДЕНО…   Завершилася виробнича практика для здобувачів освіти групи №1з професії «Офіціант, бармен», що проводилася на підприємствах міста і району та забезпечила опанування практикантами професійного компоненту змісту освіти.Ліцей працює в... Детальніше

СВЯТКОВА ФОТОЗОНА ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК

05-03-2021 Hits:37 Новини

  СВЯТКОВА ФОТОЗОНА ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК   Фотографія вже давно стала невід'ємною частиною життя практично кожної людини. Ми робимо різні фотознімки навіть в звичайні дні, проходячи повз красивих місць, на тлі пам'ятників... Детальніше

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ «СИРНИК»

05-03-2021 Hits:30 Новини

  ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ «СИРНИК»    Національні - це вироби різні за складом. Багато з них мають своєрідну форму з характерними органолептичними властивостями і високою енергетичною цінністю.          Українські народні кондитерські вироби як правило... Детальніше

БОБ-ГУЛЯШ

04-03-2021 Hits:33 Новини

  БОБ-ГУЛЯШ   На сьогоднішньому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №22 «Кухар» готували смачну та ароматну страву - боб-гуляш. Вони дізнались, що гуляш – традиційна страва угорської кухні з м’яса, копченостей, квасолі, картоплі... Детальніше

РОЛЬ ВІРУСІВ В ЕВОЛЮЦІЇ ОРГАНІЗМІВ. ВИКОРИСТАННЯ ВІРУСІВ У БІОЛОГІЧНИХ МЕТОДАХ БОРОТЬБИ ЗІ ШКІДЛИВИМ…

04-03-2021 Hits:29 Новини

  РОЛЬ ВІРУСІВ В ЕВОЛЮЦІЇ ОРГАНІЗМІВ. ВИКОРИСТАННЯ ВІРУСІВ У БІОЛОГІЧНИХ МЕТОДАХ БОРОТЬБИ ЗІ ШКІДЛИВИМИ ВИДАМИ.     Сьогодні на уроці біології і екології здобувачі освіти групи № 13 вивчали, яка роль вірусів в еволюції... Детальніше

УЛЮБЛЕНІ ЛАСОЩІ

03-03-2021 Hits:29 Новини

  УЛЮБЛЕНІ ЛАСОЩІ   Аромат тільки приготовленої здоби рідко кого залишить байдужим. І в наші дні улюбленими ласощами є булочка: пишна, повітряна, з цукром, родзинками, повидлом, маком або корицею тощо. Для всіляких солодких... Детальніше

РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ НА КІНЕТИЧНУ І ПОТЕНЦІАЛЬНУ ЕНЕРГІЇ.

03-03-2021 Hits:29 Новини

  РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ НА КІНЕТИЧНУ І ПОТЕНЦІАЛЬНУ ЕНЕРГІЇ.        На цьому уроці здобувачі освіти формували свої вміння і навички у розв’язанні задач на кінетичну і потенціальну енергії. Мета уроку – продовжити формувати... Детальніше

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

02-03-2021 Hits:28 Новини

  ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА   Ще трішечки, і одна із складових інтегрованої професії «Офіціант, бармен» буде опанована. Адже незабаром закінчиться виробнича практика учнів групи №1 з професії «Офіціант, бармен» і почнеться іспит на... Детальніше

ЩОДО ПРОТИПОЖЕЖНИХ ЗАХОДІВ

02-03-2021 Hits:26 Новини

  ЩОДО ПРОТИПОЖЕЖНИХ ЗАХОДІВ       Згідно повідомлень засобів масової інформації, останнім часом,   у різних регіонах України мають місце факти виникнення пожеж, в результаті яких гинуть люди і наноситься значна матеріальна шкода. Причиною таких... Детальніше

ПОНЯТТЯ ПРО МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ

01-03-2021 Hits:27 Новини

  ПОНЯТТЯ ПРО МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ   Учні групи №22 з професії «Кухар» на уроках інформатики вивчають тему: «Основи алгоритмізації», а саме, тема сьогоднішнього уроку інформатики: «Мови програмування». Здобувачі освіти ознайомилися з видами мов... Детальніше

«ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЬСТВА»

01-03-2021 Hits:30 Новини

  «ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЬСТВА»   Сьогодні з першокурсниками проведено бесіду про найбільш розповсюджену форму порушення прав людини – домашнє насильство. На сьогоднішній день домашнє насильство в Україні офіційно є злочином. Відповідні зміни в... Детальніше

ПЕЧИВО «ПІСОЧНЕ КІЛЬЦЕ».

26-02-2021 Hits:37 Новини

                                                 ПЕЧИВО   «ПІСОЧНЕ КІЛЬЦЕ».   Сьогодні на уроці виробничого навчання група 23 « Пекар, кондитер» вивчали цікаву тему: тістечка «Пісочне кільце». Вони вдосконалювали навички випікання та приготування пісочно – виїмкового печива ,яке... Детальніше

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ»

25-02-2021 Hits:37 Новини

  ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ»        Практичним психологом з першокурсниками проведено тренінгове заняття на тему « Регуляція емоційного стану» .      Під час тренінгу здобувачі освіти отримали уявлення про функції саморегуляції та... Детальніше

БАНОШ

25-02-2021 Hits:42 Новини

  БАНОШ   Каші – одна з найдавніших страв, яку готували й споживали словянські народи. Це була щоденна страва українців, друга - після борщу. Адже, відомо, що крупи містять мінеральні речовини, солі фосфору... Детальніше

ЛЕСІ УКРАЇНЦІ - 150

25-02-2021 Hits:52 Новини

  ЛЕСІ УКРАЇНЦІ - 150        25 лютого в Україні відзначається 150-річчя від дня народження Лесі Українки – видатної української поетеси, перекладача, культурного діяча. Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові... Детальніше

150 РОКІВ З НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

25-02-2021 Hits:51 Новини

  150 РОКІВ З НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ   Щороку 25 лютого всі ми вшановуємо пам'ять видатної українки – Лесі Українки – геніальної особистості, яка залишила в історії української літератури колосальний слід. «Геройство мусить... Детальніше

ІНТЕРАКТИВНА ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА

25-02-2021 Hits:29 Новини

  ІНТЕРАКТИВНА ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА На уроці інформатики в групі №13 з професії «Пекар, кондитер» проводилася лабораторно-практична робота з використанням мультимедійних засобів на тему:«Введення формул та використання засобівWordArt для редагування тексту». Метою уроку було... Детальніше

АТОМИ І МОЛЕКУЛИ. БУДОВА АТОМА. НАНОМАТЕРІАЛИ.

25-02-2021 Hits:31 Новини

  АТОМИ І МОЛЕКУЛИ. БУДОВА АТОМА. НАНОМАТЕРІАЛИ.        Епіграф уроку: «Не існує нічого, крім атомів. Демокріт». Урок засвоєння нових знань розпочався з повторення вивченого на попередніх уроках - актуалізації опорних знань здобувачів освіти... Детальніше

ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ РОЗПОЧАВСЯ…

24-02-2021 Hits:33 Новини

  ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ РОЗПОЧАВСЯ…   Із метою підвищення зацікавленості учнів до занять математикою, фізикою та інформатикою, розширення кругозору, поглиблення уявлення про використання відомостей із математики, фізики та інформатики у повсякденному... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАТИСЬ ПРОФЕСІЇ

24-02-2021 Hits:50 Новини

  ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАТИСЬ ПРОФЕСІЇ.                    Українська кухня багата стравами з овочів. Тільки з картоплі можна приготувати більше тисячі різних страв. Картоплю і сьогодні називають другим хлібом.                  Страви з овочів – важливе джерело... Детальніше

У СВІТІ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

23-02-2021 Hits:43 Новини

  У СВІТІ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ    З 22 по 26 лютого 2021 року в нашому закладі освіти проводиться предметний Тиждень математики, фізики та інформатики.        В рамках цього тижня бібліотекар нашого ліцею... Детальніше

ЗИМОВІ БОЇ ЗА ДЕБАЛЬЦЕВЕ

23-02-2021 Hits:30 Новини

  ЗИМОВІ БОЇ ЗА ДЕБАЛЬЦЕВЕ   Зимові Бої за Дебальцеве, або Дебальцівський плацдарм тривали в період 21 січня — 18 лютого 2015 року. Дебальцеве - місто з важливим залізничним вузлом, воно також лежить... Детальніше

ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА

23-02-2021 Hits:32 Новини

  ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА   Відомо, що гімнастика є одним із дієвих і універсальних засобів фізичного виховання. Елементи і вправи художньої гімнастики відрізняються від інших видів вправ танцювальним характером, динамічністю, цілісністю рухів тіла і... Детальніше

ПРИКЛАДНІ ВПРАВИ

22-02-2021 Hits:42 Новини

  ПРИКЛАДНІ ВПРАВИ   Прикладні вправи - засоби гімнастики, що формують у здобувачів освіти важливі рухові уміння і навички активної взаємодії з оточуючим середовищем. Характерною їх особливістю є менш сувора регламентація рухів за... Детальніше

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ

22-02-2021 Hits:36 Новини

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ          Як море починається з річки, так українське слово – з писемності. Наше слово набирало сили на пергаментах Нестора-Літописця, шліфувалося у творах Григорія Сковороди, Івана Мазепи, поглиблювалось... Детальніше

НАЙПОПУЛЯРНІША І СМАЧНА

22-02-2021 Hits:37 Новини

  НАЙПОПУЛЯРНІША І СМАЧНА   Піца – італійська – національна страва, а саме, корж зазвичай круглої форми, який покривається томатною пастою, майонезом та сиром і запікається. У піцу додають: яловичину, салямі, сосиски, морські... Детальніше

ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗНАНЬ НА УРОКАХ СПЕЦДИСЦИПЛІН

22-02-2021 Hits:36 Новини

  ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗНАНЬ НА УРОКАХ СПЕЦДИСЦИПЛІН   У п’ятницю 19 лютого у закладі освіти проведено відкритий урок із спецпредмету – технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства. Після організаційної частини викладач... Детальніше

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ПЕДАГОГІВ: «ВИКОРИСТАННЯ ІГРОВИХ КОМП'ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ»

19-02-2021 Hits:87 Новини

  ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ПЕДАГОГІВ: «ВИКОРИСТАННЯ ІГРОВИХ КОМП'ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ»   Насичений подіями методичний тиждень завершився роботою творчої майстерні педагогічних працівників нашого закладу освіти за темою: «Використання ігрових комп'ютерних технологій на уроках». Викладач спецдисциплін Бритвак... Детальніше

НАВІКИ ПАМ'ЯТЬ ЗБЕРЕЖЕМО

19-02-2021 Hits:42 Новини

  НАВІКИ ПАМ'ЯТЬ ЗБЕРЕЖЕМО          «Герої не вмирають» - саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. Ті для... Детальніше

ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ

19-02-2021 Hits:36 Новини

  ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ   Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні - знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року... Детальніше

ТОРТ «КАРПАТКА»

19-02-2021 Hits:49 Новини

  ТОРТ «КАРПАТКА»       Карпатка — кондитерський виріб у вигляді двох коржів тіста, покритих кремом руссель, напівжирним кремом або звичайним пудингом. Нижня частина коржа виготовляється з пісочного тіста, а верхня — з заварноготіста. Однаково популярними є —... Детальніше

НЕБЕСНА СОТНЯ. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…

19-02-2021 Hits:37 Новини

  НЕБЕСНА СОТНЯ. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…   20 лютого - день вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.           Почуття гідності, право на самовизначення є головними цінностями нації. Гідність... Детальніше

ВИДАВНИЧА ПАЛІТРА

18-02-2021 Hits:38 Новини

  ВИДАВНИЧА ПАЛІТРА        Одним із видів роботи бібліотеки з метою популяризації літератури - є видавнича діяльність: випуск буклетів, календарі, списки нової літератури, історичні довідки, ювілеї письменників, митців, методичних рекомендацій, бібліографічних... Детальніше

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «ПРИБОРКАТИ ДРАКОНА»

18-02-2021 Hits:33 Новини

  ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «ПРИБОРКАТИ ДРАКОНА»        У групах першого курсу з метою навчання здобувачів освіти контролювати свої емоції та управляти гнівом та користатися функціями саморегуляції практичним психологом проведено тренінгове заняття на тему... Детальніше

ЗАКАРПАТСЬКІ СИРНИКИ

18-02-2021 Hits:39 Новини

  ЗАКАРПАТСЬКІ СИРНИКИ   Існує багато рецептів приготування сирників, за деякими з них їх не смажать, а запікають в духовках. Сирники, як страва, безперечно походить з традиційної селянської кухні, оскільки інгредієнти сирників є... Детальніше

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
"Кухар"
детально...
"Маляр; штукатур"
детально...
"Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування"
детально...
"Офіціант; бармен"
детально...
"Швачка; кравець"
детально...
"Пекар; кондитер"
детально...

Про нас

Берегівський професійний ліцей сфери послуг має багате минуле та великий потенціал в майбутньому.
детальніше>>
student

Абітурієнтам. Правила прийому.

Про те, що необхідно для вступу до закладу (вимоги, перелік необхідних докуметів) дізнайтесь тут!
Детальніше

Ми в соціальній мережі!

Ми сучасні, та йдемо "в ногу" з часом. Тому нас можна знайти й в соціальних мережах.
Детальніше 

Наші досягнення

Про досягнення, та нагороди нашого закладу, працівників та учнів дізнайтесь тут!
Детальніше 

  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
  • VTEM skitter
    VTEM skitter