VT Animal - шаблон joomla Видео

 

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Приймальна комісія Берегівського професійного ліцея сфери послуг запрошує саме Вас! Розпочато прийом заяв на навчання у 2021 році в електронному форматі

 

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА

 

Elektronikus hozzáférési kérelem

 

Детальна інформація про вступ дивіться на сторінці    АБІТУРІЄНТАМ

 

korona virus 1 

 

b61616166d6f663751649da37058d1fb

_______________________________________________________________

b8d1a046843563daab4ec7ff72d857c8

 

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАПРОШУЄ САМЕ ВАС!

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Берегівський професійний ліцей сфери послуг запрошує саме Вас!

Чому саме ми?

-  Широкий вибір професій: кухар, пекар, кондитер, швачка, кравець, офіціант, бармен;

-  Безкоштовне навчання;

-  Забезпечення стипендією;

-  Сучасна матеріально – технічна база;

-  На базі ліцею діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності, бібліотека.

По закінченню ліцею отримаєте свідоцтво про повну загальну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку.

Для Вас завжди гостинно відчинені двері Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

 

1. Майстри виробничого навчання з професій:

-Пекар, кондитер;

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи. Наявність документа, що підверджує відповідну робітничу кваліфікацію. Стаж роботи майстром виробничого навчання у закладі освіти та знання угорської мови будуть перевагою.

         2.  Фахівці

- Юристконсульт (0,5 ставки);

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи.

      3.  Робітники:

- Робітники з комплексного обслуговування ( 2 чол.)

Прокоментувати:

Наші новини

ПЕРШИЙ ЕТАП ПРОЙДЕНО…

05-03-2021 Hits:4 Новини

  ПЕРШИЙ ЕТАП ПРОЙДЕНО…   Завершилася виробнича практика для здобувачів освіти групи №1з професії «Офіціант, бармен», що проводилася на підприємствах міста і району та забезпечила опанування практикантами професійного компоненту змісту освіти.Ліцей працює в... Детальніше

СВЯТКОВА ФОТОЗОНА ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК

05-03-2021 Hits:6 Новини

  СВЯТКОВА ФОТОЗОНА ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЖІНОК   Фотографія вже давно стала невід'ємною частиною життя практично кожної людини. Ми робимо різні фотознімки навіть в звичайні дні, проходячи повз красивих місць, на тлі пам'ятників... Детальніше

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ «СИРНИК»

05-03-2021 Hits:3 Новини

  ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ «СИРНИК»    Національні - це вироби різні за складом. Багато з них мають своєрідну форму з характерними органолептичними властивостями і високою енергетичною цінністю.          Українські народні кондитерські вироби як правило... Детальніше

БОБ-ГУЛЯШ

04-03-2021 Hits:10 Новини

  БОБ-ГУЛЯШ   На сьогоднішньому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №22 «Кухар» готували смачну та ароматну страву - боб-гуляш. Вони дізнались, що гуляш – традиційна страва угорської кухні з м’яса, копченостей, квасолі, картоплі... Детальніше

РОЛЬ ВІРУСІВ В ЕВОЛЮЦІЇ ОРГАНІЗМІВ. ВИКОРИСТАННЯ ВІРУСІВ У БІОЛОГІЧНИХ МЕТОДАХ БОРОТЬБИ ЗІ ШКІДЛИВИМ…

04-03-2021 Hits:6 Новини

  РОЛЬ ВІРУСІВ В ЕВОЛЮЦІЇ ОРГАНІЗМІВ. ВИКОРИСТАННЯ ВІРУСІВ У БІОЛОГІЧНИХ МЕТОДАХ БОРОТЬБИ ЗІ ШКІДЛИВИМИ ВИДАМИ.     Сьогодні на уроці біології і екології здобувачі освіти групи № 13 вивчали, яка роль вірусів в еволюції... Детальніше

УЛЮБЛЕНІ ЛАСОЩІ

03-03-2021 Hits:8 Новини

  УЛЮБЛЕНІ ЛАСОЩІ   Аромат тільки приготовленої здоби рідко кого залишить байдужим. І в наші дні улюбленими ласощами є булочка: пишна, повітряна, з цукром, родзинками, повидлом, маком або корицею тощо. Для всіляких солодких... Детальніше

РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ НА КІНЕТИЧНУ І ПОТЕНЦІАЛЬНУ ЕНЕРГІЇ.

03-03-2021 Hits:7 Новини

  РОЗВ’ЯЗУВАННЯ ЗАДАЧ НА КІНЕТИЧНУ І ПОТЕНЦІАЛЬНУ ЕНЕРГІЇ.        На цьому уроці здобувачі освіти формували свої вміння і навички у розв’язанні задач на кінетичну і потенціальну енергії. Мета уроку – продовжити формувати... Детальніше

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

02-03-2021 Hits:11 Новини

  ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА   Ще трішечки, і одна із складових інтегрованої професії «Офіціант, бармен» буде опанована. Адже незабаром закінчиться виробнича практика учнів групи №1 з професії «Офіціант, бармен» і почнеться іспит на... Детальніше

ЩОДО ПРОТИПОЖЕЖНИХ ЗАХОДІВ

02-03-2021 Hits:9 Новини

  ЩОДО ПРОТИПОЖЕЖНИХ ЗАХОДІВ       Згідно повідомлень засобів масової інформації, останнім часом,   у різних регіонах України мають місце факти виникнення пожеж, в результаті яких гинуть люди і наноситься значна матеріальна шкода. Причиною таких... Детальніше

ПОНЯТТЯ ПРО МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ

01-03-2021 Hits:10 Новини

  ПОНЯТТЯ ПРО МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ   Учні групи №22 з професії «Кухар» на уроках інформатики вивчають тему: «Основи алгоритмізації», а саме, тема сьогоднішнього уроку інформатики: «Мови програмування». Здобувачі освіти ознайомилися з видами мов... Детальніше

«ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЬСТВА»

01-03-2021 Hits:8 Новини

  «ЖИТТЯ БЕЗ НАСИЛЬСТВА»   Сьогодні з першокурсниками проведено бесіду про найбільш розповсюджену форму порушення прав людини – домашнє насильство. На сьогоднішній день домашнє насильство в Україні офіційно є злочином. Відповідні зміни в... Детальніше

ПЕЧИВО «ПІСОЧНЕ КІЛЬЦЕ».

26-02-2021 Hits:15 Новини

                                                 ПЕЧИВО   «ПІСОЧНЕ КІЛЬЦЕ».   Сьогодні на уроці виробничого навчання група 23 « Пекар, кондитер» вивчали цікаву тему: тістечка «Пісочне кільце». Вони вдосконалювали навички випікання та приготування пісочно – виїмкового печива ,яке... Детальніше

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ»

25-02-2021 Hits:15 Новини

  ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ»        Практичним психологом з першокурсниками проведено тренінгове заняття на тему « Регуляція емоційного стану» .      Під час тренінгу здобувачі освіти отримали уявлення про функції саморегуляції та... Детальніше

БАНОШ

25-02-2021 Hits:12 Новини

  БАНОШ   Каші – одна з найдавніших страв, яку готували й споживали словянські народи. Це була щоденна страва українців, друга - після борщу. Адже, відомо, що крупи містять мінеральні речовини, солі фосфору... Детальніше

ЛЕСІ УКРАЇНЦІ - 150

25-02-2021 Hits:24 Новини

  ЛЕСІ УКРАЇНЦІ - 150        25 лютого в Україні відзначається 150-річчя від дня народження Лесі Українки – видатної української поетеси, перекладача, культурного діяча. Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові... Детальніше

150 РОКІВ З НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

25-02-2021 Hits:15 Новини

  150 РОКІВ З НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ   Щороку 25 лютого всі ми вшановуємо пам'ять видатної українки – Лесі Українки – геніальної особистості, яка залишила в історії української літератури колосальний слід. «Геройство мусить... Детальніше

ІНТЕРАКТИВНА ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА

25-02-2021 Hits:10 Новини

  ІНТЕРАКТИВНА ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА На уроці інформатики в групі №13 з професії «Пекар, кондитер» проводилася лабораторно-практична робота з використанням мультимедійних засобів на тему:«Введення формул та використання засобівWordArt для редагування тексту». Метою уроку було... Детальніше

АТОМИ І МОЛЕКУЛИ. БУДОВА АТОМА. НАНОМАТЕРІАЛИ.

25-02-2021 Hits:12 Новини

  АТОМИ І МОЛЕКУЛИ. БУДОВА АТОМА. НАНОМАТЕРІАЛИ.        Епіграф уроку: «Не існує нічого, крім атомів. Демокріт». Урок засвоєння нових знань розпочався з повторення вивченого на попередніх уроках - актуалізації опорних знань здобувачів освіти... Детальніше

ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ РОЗПОЧАВСЯ…

24-02-2021 Hits:14 Новини

  ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ РОЗПОЧАВСЯ…   Із метою підвищення зацікавленості учнів до занять математикою, фізикою та інформатикою, розширення кругозору, поглиблення уявлення про використання відомостей із математики, фізики та інформатики у повсякденному... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАТИСЬ ПРОФЕСІЇ

24-02-2021 Hits:9 Новини

  ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАТИСЬ ПРОФЕСІЇ.                    Українська кухня багата стравами з овочів. Тільки з картоплі можна приготувати більше тисячі різних страв. Картоплю і сьогодні називають другим хлібом.                  Страви з овочів – важливе джерело... Детальніше

У СВІТІ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ

23-02-2021 Hits:24 Новини

  У СВІТІ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ    З 22 по 26 лютого 2021 року в нашому закладі освіти проводиться предметний Тиждень математики, фізики та інформатики.        В рамках цього тижня бібліотекар нашого ліцею... Детальніше

ЗИМОВІ БОЇ ЗА ДЕБАЛЬЦЕВЕ

23-02-2021 Hits:11 Новини

  ЗИМОВІ БОЇ ЗА ДЕБАЛЬЦЕВЕ   Зимові Бої за Дебальцеве, або Дебальцівський плацдарм тривали в період 21 січня — 18 лютого 2015 року. Дебальцеве - місто з важливим залізничним вузлом, воно також лежить... Детальніше

ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА

23-02-2021 Hits:12 Новини

  ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА   Відомо, що гімнастика є одним із дієвих і універсальних засобів фізичного виховання. Елементи і вправи художньої гімнастики відрізняються від інших видів вправ танцювальним характером, динамічністю, цілісністю рухів тіла і... Детальніше

ПРИКЛАДНІ ВПРАВИ

22-02-2021 Hits:14 Новини

  ПРИКЛАДНІ ВПРАВИ   Прикладні вправи - засоби гімнастики, що формують у здобувачів освіти важливі рухові уміння і навички активної взаємодії з оточуючим середовищем. Характерною їх особливістю є менш сувора регламентація рухів за... Детальніше

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ

22-02-2021 Hits:13 Новини

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ          Як море починається з річки, так українське слово – з писемності. Наше слово набирало сили на пергаментах Нестора-Літописця, шліфувалося у творах Григорія Сковороди, Івана Мазепи, поглиблювалось... Детальніше

НАЙПОПУЛЯРНІША І СМАЧНА

22-02-2021 Hits:15 Новини

  НАЙПОПУЛЯРНІША І СМАЧНА   Піца – італійська – національна страва, а саме, корж зазвичай круглої форми, який покривається томатною пастою, майонезом та сиром і запікається. У піцу додають: яловичину, салямі, сосиски, морські... Детальніше

ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗНАНЬ НА УРОКАХ СПЕЦДИСЦИПЛІН

22-02-2021 Hits:14 Новини

  ФОРМУВАННЯ НОВИХ ЗНАНЬ НА УРОКАХ СПЕЦДИСЦИПЛІН   У п’ятницю 19 лютого у закладі освіти проведено відкритий урок із спецпредмету – технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства. Після організаційної частини викладач... Детальніше

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ПЕДАГОГІВ: «ВИКОРИСТАННЯ ІГРОВИХ КОМП'ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ»

19-02-2021 Hits:28 Новини

  ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ПЕДАГОГІВ: «ВИКОРИСТАННЯ ІГРОВИХ КОМП'ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ»   Насичений подіями методичний тиждень завершився роботою творчої майстерні педагогічних працівників нашого закладу освіти за темою: «Використання ігрових комп'ютерних технологій на уроках». Викладач спецдисциплін Бритвак... Детальніше

НАВІКИ ПАМ'ЯТЬ ЗБЕРЕЖЕМО

19-02-2021 Hits:22 Новини

  НАВІКИ ПАМ'ЯТЬ ЗБЕРЕЖЕМО          «Герої не вмирають» - саме цими словами Україна проводжала в останню путь своїх синів та дочок. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ. Ті для... Детальніше

ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ

19-02-2021 Hits:17 Новини

  ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ   Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні - знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року... Детальніше

ТОРТ «КАРПАТКА»

19-02-2021 Hits:21 Новини

  ТОРТ «КАРПАТКА»       Карпатка — кондитерський виріб у вигляді двох коржів тіста, покритих кремом руссель, напівжирним кремом або звичайним пудингом. Нижня частина коржа виготовляється з пісочного тіста, а верхня — з заварноготіста. Однаково популярними є —... Детальніше

НЕБЕСНА СОТНЯ. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…

19-02-2021 Hits:17 Новини

  НЕБЕСНА СОТНЯ. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…   20 лютого - день вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.           Почуття гідності, право на самовизначення є головними цінностями нації. Гідність... Детальніше

ВИДАВНИЧА ПАЛІТРА

18-02-2021 Hits:17 Новини

  ВИДАВНИЧА ПАЛІТРА        Одним із видів роботи бібліотеки з метою популяризації літератури - є видавнича діяльність: випуск буклетів, календарі, списки нової літератури, історичні довідки, ювілеї письменників, митців, методичних рекомендацій, бібліографічних... Детальніше

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «ПРИБОРКАТИ ДРАКОНА»

18-02-2021 Hits:11 Новини

  ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «ПРИБОРКАТИ ДРАКОНА»        У групах першого курсу з метою навчання здобувачів освіти контролювати свої емоції та управляти гнівом та користатися функціями саморегуляції практичним психологом проведено тренінгове заняття на тему... Детальніше

ЗАКАРПАТСЬКІ СИРНИКИ

18-02-2021 Hits:16 Новини

  ЗАКАРПАТСЬКІ СИРНИКИ   Існує багато рецептів приготування сирників, за деякими з них їх не смажать, а запікають в духовках. Сирники, як страва, безперечно походить з традиційної селянської кухні, оскільки інгредієнти сирників є... Детальніше

ОБМІН ДОСВІДОМ РОБОТИ НА ВИСТАВЦІ ПЕДАГОГІЧНИХ НАПРАЦЮВАНЬ ТА МЕТОДИЧНИХ РОЗРОБОК

18-02-2021 Hits:22 Новини

  ОБМІН ДОСВІДОМ РОБОТИ НА ВИСТАВЦІ ПЕДАГОГІЧНИХ НАПРАЦЮВАНЬ ТА МЕТОДИЧНИХ РОЗРОБОК   Цього тижня у рамках методичного тижня методистом, бібліотекарем та психологом закладу освіти організовано та проведено тематичну виставку педагогічних напрацювань та методичних... Детальніше

ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ ФІЗИКИ

18-02-2021 Hits:21 Новини

  ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НА УРОКАХ ФІЗИКИ   «Впровадження інноваційних технологій на уроках фізики» . Саме цю актуальну тему обговорено на дискусії викладачів закладу освіти в рамках роботи методичного тижня: «Особисте продуктивне зростання... Детальніше

ВИБІР ПРОФЕСІЇ – ОДИН З ГОЛОВНИХ ЖИТТЄВИХ ВИБОРІВ

17-02-2021 Hits:29 Новини

  ВИБІР ПРОФЕСІЇ – ОДИН З ГОЛОВНИХ ЖИТТЄВИХ ВИБОРІВ      Продовжується профорієнтаційна робота в школах району серед учнівської молоді Берегівщини. 16 лютого 2021 року мобільна група у складі викладача Лігоцької О.О. та майстра... Детальніше

СКЛАДОВІ ОБРАЗУ СУЧАСНОГО ВИКЛАДАЧА

17-02-2021 Hits:21 Новини

  СКЛАДОВІ ОБРАЗУ СУЧАСНОГО ВИКЛАДАЧА Імідж закладу освіти та якість освітніх послуг безпосередньо залежить від особистості викладача. На сьогоднішній день вимоги до педагога не такі, які були раніше, а інші, тому що... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО ВИВЧАТИ ПРОФЕСІЮ

17-02-2021 Hits:18 Новини

  ПРОДОВЖУЄМО ВИВЧАТИ ПРОФЕСІЮ   Кожен з нас хоча б раз у житті пробував піцу. Для когось таке блюдо стало справжнім задоволенням, для когось - можливістю перекусити, а хтось любить перетворювати приготування піци... Детальніше

ПЕРСПЕКТИВА ОПАНУВАННЯ ЗУН

17-02-2021 Hits:23 Новини

  ПЕРСПЕКТИВА ОПАНУВАННЯ ЗУН   У період карантину продовжуємо ділитися досвідом, але – он-лайн з введенням нових методів навчання. Обмінюватися досвідом - надважливий фактор, адже що може бути краще від передачі своїх знань, умінь... Детальніше

ЯЄЧНЯ - СМАЖЕНА СТРАВА З ЯЄЦЬ

16-02-2021 Hits:28 Новини

  ЯЄЧНЯ - СМАЖЕНА СТРАВА З ЯЄЦЬ   Сьогодні 16 лютого в рамках проведення запланованих методичних заходів щодо вивчення досвіду роботи педагогічних працівників, які атестуються в 2021 році у кухні-лабораторії майстром виробничого навчання... Детальніше

ПРО ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

16-02-2021 Hits:12 Новини

     ПРО ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ   09 та 10 лютого 2021 року Берегівський професійний ліцей сфери послуг відвідали представники Мукачівського Прикордонного загону та Закарпатської 128-ої Окремої Гірсько-Піхотної Бригади. Під... Детальніше

ПРОВЕДЕННЯ ОЛІМПІАДИ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

16-02-2021 Hits:19 Новини

  ПРОВЕДЕННЯ ОЛІМПІАДИ З ОХОРОНИ ПРАЦІ   Проведено І етап олімпіади з предмета «Охорона праці» між здобувачами освіти нашого закладу. Завдання охоплювали весь програмовий матеріал з предмета згідно вимог Державних стандартів та Стандартів професійної... Детальніше

КРЕАТИВНІСТЬ ТА ТВОРЧИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПЕДАГОГА

15-02-2021 Hits:23 Новини

  КРЕАТИВНІСТЬ ТА ТВОРЧИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПЕДАГОГА   В понеділок у рамках проведення методичного тижня «Особисте продуктивне зростання педагога як мета в удосконаленні освітнього процесу» практичним психологом закладу освіти проведено лекцію-бесіду на тему: «Креативність... Детальніше

КІБЕРБУЛІНГ– ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО

12-02-2021 Hits:12 Новини

  КІБЕРБУЛІНГ– ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО   Практичним психологом ліцею проведено годину психолога у групах першого курсу на тему «Кібербулінг та його профілактика». Кібербулінг − це насильство учасників освітнього процесу із застосуванням електронних комунікацій, мобільних... Детальніше

НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА…

12-02-2021 Hits:21 Новини

  НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА…   Те, що День святого Валентина відзначається 14 лютого, напевно знають усі. День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. В цей день закохані висловлюють свої... Детальніше

ОБОРОНА ДЕБАЛЬЦЕВЕ

12-02-2021 Hits:16 Новини

  ОБОРОНА ДЕБАЛЬЦЕВЕ   З нагоди пам’ятної дати загиблих під час оборони та утримання позицій Дебальцевського плацдарму в нашому закладі освіти проведені тематичні бесіди, урок мужності на тему: « Дебальцеве. Тернистий шлях до... Детальніше

ДЕНЬ «СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА»

12-02-2021 Hits:17 Новини

  ДЕНЬ «СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА»   У групі 23 з професії « Пекар,кондитер» з нагоди дня святого Валентина проведено виховну годину. Присутні згадали історію виникнення цього свята,прослухавши легенду про священника і тюремника римського імператора... Детальніше

НАСТІЛЬНА БОРОТЬБА - АРМРЕСТЛІНГ

11-02-2021 Hits:23 Новини

  НАСТІЛЬНА БОРОТЬБА - АРМРЕСТЛІНГ   Армрестлінг або рукоборство — настільна боротьба однією рукою, де учасники змагання ставлять лікті на стіл, зчіплюють руки і намагаються пересилити один одного і тим самим покласти руку суперника... Детальніше

ПІДГОТОВКА ДО СВЯТА ВСІХ ЗАКОХАНИХ

11-02-2021 Hits:22 Новини

  ПІДГОТОВКА ДО СВЯТА ВСІХ ЗАКОХАНИХ   День всіх закоханих вже настане зовсім скоро. А це означає, що вже сьогодні прийшов час подумати про цікавий подарунок. Адже в цей роматичний день року прийнято... Детальніше

ЗАКЛЮЧНІ УРОКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

10-02-2021 Hits:17 Новини

  ЗАКЛЮЧНІ УРОКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ     Відповідно до методичних рекомендацій викладання іноземної мови, наприкінці семестру, здобувачі освіти проходять контроль навичок: аудіювання,письма, читання та говоріння. На сьогоднішньому уроці, з учнями групи №12 «Кухар» (І... Детальніше

ГОТУЄМО СТРАВИ ІЗ ЯЄЦЬ

10-02-2021 Hits:22 Новини

  ГОТУЄМО СТРАВИ ІЗ ЯЄЦЬ   Яйця здавна були традиційною слов'янською їжею. Ці страви приготовані самою природою, які володіють ніжним, приємним смаком. У харчуванні сучасної людини яйця займають особливе місце, широко використовуються... Детальніше

І ЕТАП КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»

09-02-2021 Hits:22 Новини

  І ЕТАП КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»   Щорічно з грудня по лютий в нашому закладі освіти проходить І етап конкурсу малюнків серед здобувачів освіти «Охорона праці очима дітей». Цей захід... Детальніше

ХЛІБ НА СТОЛІ

09-02-2021 Hits:23 Новини

  ХЛІБ НА СТОЛІ   З давніх часів у всіх народів найбільшою духовною святістю був хліб. Хліб був мірилом життя, визначав людські статки й повсякденну культуру родини. Людей, які приходили з чистим серцем... Детальніше

ІКТ- СУТТЄВА ДОПОМОГА ПРИ ПІДГОТОВЦІ ДО ЗНО

09-02-2021 Hits:19 Новини

  ІКТ- СУТТЄВА ДОПОМОГА ПРИ ПІДГОТОВЦІ ДО ЗНО   Українська мова і література, як відомо, є обов'язковим предметом для складання ЗНО, тому вкрай важливо докласти максимум зусиль для досягнення омріяних висот. Для наших здобувачів... Детальніше

КНИЖКОВИЙ BIG-BEN

08-02-2021 Hits:28 Новини

  КНИЖКОВИЙ BIG-BEN          Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення.          Англійська мова – це... Детальніше

ЗАТИШНО ТА БЕЗПЕЧНО

08-02-2021 Hits:23 Новини

  ЗАТИШНО ТА БЕЗПЕЧНО            Незважаючи на обмежену діяльність закладів громадського харчування у зв’язку з карантином, здобувачі освіти з професії «Офіціант», продовжують проходити виробничу практику. Взагалі, умови професійної діяльності непередбачені, тому дуже... Детальніше

6 ЛЮТОГО – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БАРМЕНА

05-02-2021 Hits:28 Новини

  6 ЛЮТОГО – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БАРМЕНА        Неможливо уявити веселий вечір в ресторані чи іншому подібному закладі без бару й алкогольних напоїв. Бармени - творці вишуканих коктейлів та святкового настрою, є обов’язковими... Детальніше

ПЕЧИВО «ПОЦІЛУНОК»

05-02-2021 Hits:26 Новини

  ПЕЧИВО «ПОЦІЛУНОК»     Безе в перекладі поцілунок— тістечко зі збитих яєчних білків і цукру. Випікають тривалий час при низьких температурах у попередньо розігрітій духовці.   Безе, як крем може бути шаром у тортах... Детальніше

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
"Кухар"
детально...
"Маляр; штукатур"
детально...
"Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування"
детально...
"Офіціант; бармен"
детально...
"Швачка; кравець"
детально...
"Пекар; кондитер"
детально...

Про нас

Берегівський професійний ліцей сфери послуг має багате минуле та великий потенціал в майбутньому.
детальніше>>
student

Абітурієнтам. Правила прийому.

Про те, що необхідно для вступу до закладу (вимоги, перелік необхідних докуметів) дізнайтесь тут!
Детальніше

Ми в соціальній мережі!

Ми сучасні, та йдемо "в ногу" з часом. Тому нас можна знайти й в соціальних мережах.
Детальніше 

Наші досягнення

Про досягнення, та нагороди нашого закладу, працівників та учнів дізнайтесь тут!
Детальніше 

  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
  • VTEM skitter
    VTEM skitter