VT Animal - шаблон joomla Видео

ВІВТОРОК 26.01.21

 

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

БІОЛОГІЯ 

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

 

ПОНЕДІЛОК 25.01.21

 

БІОЛОГІЯ 

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

П'ЯТНИЦЯ 22.01.21

 

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky yqu7c6a

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ЧЕТВЕР 21.01.21

 

БІОЛОГІЯ 

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

СЕРЕДА 20.01.21

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4


УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ВІВТОРОК 19.01.21

 

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

БІОЛОГІЯ 

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh


ПОНЕДІЛОК 18.01.21

 

БІОЛОГІЯ 

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

БІОЛОГІЯ 

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa


П'ЯТНИЦЯ 15.01.21

 

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky yqu7c6a

ЧЕТВЕР 14.01.21

 

БІОЛОГІЯ 

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27


СЕРЕДА 13.01.21

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2


ВІВТОРОК 12.01.21

 

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

ПОНЕДІЛОК 28.12.20

 

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

ЧЕТВЕР 24.12.20

 

БІОЛОГІЯ 

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

 СЕРЕДА 23.12.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky ywer5t4

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

 ВІВТОРОК 22.12.20

ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa

 

 

ПОНЕДІЛОК 21.12.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb


П'ЯТНИЦЯ 18.12.20

 

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

 

ЧЕТВЕР 17.12.20

БІОЛОГІЯ 

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

 

СЕРЕДА 16.12.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky ywer5t4

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

ВІВТОРОК 15.12.20

Виробниче навчання

 

ПОНЕДІЛОК 14.12.20

Виробниче навчання

 

П'ЯТНИЦЯ 11.12.20

 

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

 

ЧЕТВЕР 10.12.20

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 09.12.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky ywer5t4

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ВІВТОРОК 08.12.20

 

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh


КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

БІОЛОГІЯ та ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ПОНЕДІЛОК 07.12.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27


ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa


ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

П'ЯТНИЦЯ 04.12.20

 

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

 

ЧЕТВЕР 03.12.20

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 02.12.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky ywer5t4

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ВІВТОРОК 01.12.20

 

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

БІОЛОГІЯ та ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ПОНЕДІЛОК 30.11.20

 

ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27


ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa


ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

П'ЯТНИЦЯ 27.11.20

 

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ЧЕТВЕР 26.11.20

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 25.11.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky ywer5t4

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ВІВТОРОК 24.11.20

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5


КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

БІОЛОГІЯ та ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

 

ПОНЕДІЛОК 23.11.20

ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27


ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa


ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

 П'ЯТНИЦЯ 20.11.20

 

ПОШУК РОБОТИ

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ЧЕТВЕР 19.11.20

 ПСИХОЛОГІЧНА СЛУЖБА   

32 ejr2e6b

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 18.11.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky ywer5t4

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ВІВТОРОК 17.11.20

 

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5


КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

БІОЛОГІЯ та ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ПОНЕДІЛОК 16.11.20

ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27


ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

П'ЯТНИЦЯ 13.11.20

 

ПОШУК РОБОТИ

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ЧЕТВЕР 12.11.20

ПЛАН УРОКУ

ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

Тема програми №11:Приготування холодних страв і закусок

Тема уроку11.5: Приготування закусок з сиру та яєць. Оформлення, відпуск.

Мета уроку:

а)навчальна

закріпити практично теоретичні знання з :

-        розрахунку сировини для приготуванні заданої кількості порцій страви;

-        організації робочого місця,

-        технології приготування сиру смаженого з шинкою, сиру з часником, яєць заливних, яєць фаршированих грибами;

-        економного використанні сировини, електроенергії, води;

-        дотримання вимог санітарії та гігієни правил техніки безпеки і охорони праці

б)виховна

- вихо­вувати бережливе ставлення до продуктів харчування та почуття відповідальності за результат своєї праці.

- виховувати в учнів почуття гідності, сприйняття прекрасного

       - виховувати в учнів творче ставлення до праці та навчання, охайність під час роботи; любов і повагу до обраної професії.

в)розвиваюча

- розвиток самостійності, вміння орієнтуватися у виробничих умовах.

- розвивати у дітей просторове мислення, уміння працювати з кухонним інструментом.

- розвивати уміння орієнтуватись у виробничих процесах; здібності до естетичного оформлення страв із використанням новітніх технологій.

Місце проведення:навчальна лабораторія

Матеріально-технічне і дидактичне забезпечення:

ü  Інвентар – ножі,розробні дошки, кухонний посуд, миски глибокі, миски, виделки, каструлі, сита, сковороди та ін..

ü  Сировина – сир, шинка, яйця, гриби, сіль чорний перець та ін..

ü  Оснащення – технологічні карти, інструкційні карти, роздатковий матеріал, книга Українська кухня В.С.Доцяк

 Хід уроку

І. Організаційний частина (5хв)

1.Перевірка присутності учнів.

2. Перевірка зовнішнього вигляду учнів, наявності робочої форми.

3.Перевірка готовності робочих місць до початку роботи

II. Вступний інструктаж (40хв)

  1. Ознайомлення учнів з темою та метою уроку
  2. Перевірка знань по пройденому матеріалу
    1. 1.Яку роль відіграють закуски і холодні страви в харчуванні людини?
    2. 2.Які є види бутербродів?
    3. 3.З яких продуктів готують салати? Які закуски готують з овочів?
    4. 4.Які закуски готують з оселедця?
    5. 5.Які закуски готують з м'яса риби і субпродуктів?
    6. 6.Як готують завиванець по- гуцульськи?
    7. 7.Як готують і подають паштет з печінки?

Зміст завдання:

  1. Приготувати й оформити для відпуску такі страви:

-        Сир з часником

-        Сир смажений з шинкою

-        Яйця заливні

-        Яйця фаршировані грибами

  1. Пояснення нової теми:

Для закусок і холодних страв використовують сир молочний з пастеризованого молока.

Приготування сиру з часником. Сир р отирають із сметаною, додають розтертий з сіллю часник і все добре збивають.

Перед подаванням кладуть у салатник або закусочну тарілку, прикрашають зеленню петрушки та нарізаним яйцем.

Сир смажений з шинкою. Твердий сир та шинку нарізують скибками (по одній на порцію). На скибку сиру кладуть скибку шинки і разом обкачують у борошні, змочують у льєзоні та обсмажують на сковороді з розігрітою олією з обох боків до утворення світло - коричневої кірочки.

Подають як гарячу закуску, прикрашають маслинами та зеленню петрушки.

Яйця заливні. Зварені круто яйця обчищають, розрізують навпіл уздовж, оформляють вареною морквою, зеленню,ромбиками застиглого желе разом з майонезом( у співвідношенні 2:1), заливають рештою желе і охолоджують.

Закріплення матеріалу:

  1. 1.З якого молока використовують сир молочний?
  2. 2.Які види сирів використовують для приготування закусок?
  3. 3.Як приготувати сир смажений з шинкою?
  4. 4.Як приготувати завиванець з курки?
  5. 5.Які закуски готують з яєць?
  6. 6.Який термін зберігання заливних страв?
  7. 7.Як готують і подають яйця фаршировані грибами?

IIIПоточний інструктаж

1.Самостійна робота учнів

2. Завдання учнів:

- сир з часником;

- сир смажений з шинкою;

- яйця заливні;

- яйця фаршировані грибами

Перший обхід: перевірити підготовку навчальних місць, наявність інструментів, інвентарю, посуду

Другий обхід: перевірити чи всі учні приступили до роботи, чи немає організаційних труднощів.

Третій обхід: перевірити чи правильна організація робочих місць, спосіб роботи, правильність виконання прийомів, дотримання т/б раціональне використання сировини та інструментів, дотримання санітарних правил.

Четвертий обхід: перевірити правильність дотримання технології приготування яєць фаршированих, яєць заливних, сиру смаженого з шинкою.

П’ятий обхід: звернути увагу на оформлення страв, допомога невстигаючим

В кінці поточного інструктажу учні здають виконані роботи та оформлені страви і проводиться бракераж готових страв.

ІV. Заключний інструктаж

1. Майстер в/н аналізує результати учнів.

  1. Визначає помилки, порушення технологічного процесу, неправильне оформлення та підбір посуду для відпуску.
  2. Проводить бракераж страв, особливо звертає увагу на температуру відпуску страв.
  3. Показати кращі роботи
  4. Відмітити недоліки, розібрати допущені помилки, вказавши причини.
  5. Виставити оцінки
  6. Прибирання лабораторії
  1. В.С.Доцяк Підготувати технологічну карту для приготування компоту з черешень або сухофруктів.

Майстер в/н                                                   Т.Д.Шевченко


Технологічна карта

Сир смажений з шинкою

№пп Найменування сировини Витрати сировини в грамах Вимоги до якості сировини
    брутто нетто Сировина повинна відповідати вимогам       НТД
1. Сир твердий - 31,0
2. Шинка - 20.0
3. Борошно пшеничне - 3,0
4. Олія - 10,0
5. Для льєзону:    
6. Яйця - 4,0
7. Борошно пшеничне - 6,0
8. Молоко - 10,0
9. Сіль   1,0
10. Для оформлення: - -
11. Маслини   5шт.
12 Петрушка (зелень)   3,0
13. Вихід - 50,0
         

Технологія приготування

Твердий сир та шинку нарізують скибками (по одній на порцію). На скибку сиру кладуть скибку шинки і разом обкачують у борошні, змочують у льєзоні та обсмажують на сковороді з розігрітою олією з обох боків до утворення світло - коричневої кірочки.

Приготування льє зону. Жовтки яєць розтирають, змішують з молоком, вливають у просіяне борошно, додають сіль, ретельно перемішують, потім злека збивають, наприкінці вводять збиті білки.

Подають як гарячу закуску, прикрашають маслинами та зеленню петрушки

Технологічна карта

Сир з часником

№пп Найменування сировини Витрати сировини в грамах Вимоги до якості сировини
    брутто нетто Сировина повинна відповідати вимогам         НТД
1. Сир 101,0 100,0
2. Часник 6,0 5,0
3. Сметана - 25,0
4. Петрушка (зелень) 5,0 4,0
5. Яйця - 10,0
6. Вихід - 140,0

Технологія приготування

Сир протирають із сметаною, додають розтертий з сіллю часник і все добре збивають.

Перед подаванням кладуть у салатник або закусочну тарілку, прикрашають зеленню петрушки та нарізаним яйцем.

Технологічна карта

Яйця заливні

№пп Найменування сировини Витрати сировини в грамах Вимоги до якості сировини
    брутто нетто Сировина повинна відповідати вимогам         НТД
1. Яйця - 20,0
2. Морква 6,0 5,0
3. Майонез - 5,0
4. Желе   70,0
5. Вихід - 100,0

Технологія приготування

Зварені круто яйця обчищають, розрізують навпіл уздовж, оформляють вареною морквою, зеленню,ромбиками застиглого желе разом з майонезом( у співвідношенні 2:1), заливають рештою желе і охолоджують.

Технологічна карта

Яйця, фаршировані грибами

№пп Найменування сировини Витрати сировини в грамах Вимоги до якості сировини
    брутто нетто Сировина повинна відповідати вимогам         НТД
1. Яйця - 40,0
2. Для начинки:    
3. Гриби білі сушені - 4,0
4. Маргарин столовий або олія   0,5
5. Цибуля ріпчаста 1.0 0,8
6. Майонез - 10,0
7. Маса начинки - 10,0
8. Вихід - 60,0

Технологія приготування

Зварені круто яйця розрізують навпіл, видаляють жовтки.

Приготування начинки. Варені гриби дрібно нарізують, додають пасеровану цибулю, розтертий жовток, частину майонезу, сіль, перець, перемішують і фарширують половинки яєць.

Перед подаванням прикрашають майонезом, жовтками, зеленню.

СЕРЕДА 11.11.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky ywer5t4

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj


ВІТОРОК 10.11.20

 

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5


КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

БІОЛОГІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb


ПОНЕДІЛОК 09.11.20

 

ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27


УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc0NDEwMjAyNjJa yweeeal

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa ilbtnxa

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

П'ЯТНИЦЯ 06.11.20

 

ПОШУК РОБОТИ

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІНФОРМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx 2x3nqbf

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTcxNDEwODIwNzZa krlyik2

ЧЕТВЕР 05.11.20

ПЛАН УРОКУ

ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

Тема програми №11:Приготування холодних страв і закусок

Тема уроку11.4: Приготування закусок з м’яса, птиці, субпродуктів та риби. Вимоги до якості.                                                                                                                                                   

          Мета уроку:

а)навчальна

закріпити практично теоретичні знання з :

-        розрахунку сировини для приготуванні заданої кількості порцій страви;

-        організації робочого місця,

-         технології приготування закусок з овочів:ікри овочевої з баклажанів, кабачків, буряків, овочів фаршированих;

-        економного використанні сировини, електроенергії, води;

-        дотримання вимог санітарії та  гігієни правил техніки безпеки і охорони праці

б)виховна

- вихо­вувати бережливе ставлення до продуктів харчування та почуття відповідальності за результат своєї праці.

- виховувати в учнів почуття гідності, сприйняття прекрасного

        - виховувати в учнів творче ставлення до праці та навчання, охайність під час роботи; любов і повагу  до обраної професії.

в)розвиваюча

- розвиток самостійності, вміння орієнтуватися у виробничих умовах.

- розвивати у дітей просторове мислення, уміння працювати з кухонним інструментом.

- розвивати уміння орієнтуватись у виробничих процесах; здібності до естетичного оформлення страв із використанням новітніх технологій.

Місце проведення:навчальна лабораторія

Матеріально-технічне  і дидактичне  забезпечення:

ü  Інвентар – ножі, розробні дошки, кухонний посуд, миски глибокі, миски, виделки, каструлі, сита

ü  Сировина – м’ясо, оселедець, печінка, м’ясо птиці та ін..

ü  Оснащення – технологічні карти, інструкційні карти, роздатковий матеріал, книга Українська кухня В.С. Доцяк

Хід уроку

І.  Організаційний частина (5хв)

1.Перевірка присутності  учнів.

2. Перевірка зовнішнього вигляду учнів, наявності робочої форми.

   3.Перевірка готовності робочих місць до початку роботи

II. Вступний інструктаж (40хв)

  1. Ознайомлення учнів з темою та метою уроку
  2. Перевірка знань по пройденому матеріалу

-          З яких продуктів готують вінігрет?

-          Як готують салат-коктейль?

-          Який термін зберігання салатів?

-        Яке теплове обладнання використовують для приготування овочів?

Зміст завдання:

  1. Приготувати й оформити для відпуску такі страви:

-        Завиванець по- гуцульськи;

-        Завиванець курячий з фруктами;

-        Оселедець фарширований;

-        Паштет з печінки

  1. Пояснення нової теми:

Завиванецьпо-гуцульськи.

Телятину(лопаткову частину, грудинку) відбивають, солять,  посипають перцем. На підготовлене м’ясо кладуть начинку, на неї-круто зварені яйця і загортають у вигляді рулету. Потім загортають у серветку або пергамент, перев’язують, кладуть  у киплячу воду і варять при слабкому кипінні 2год, охолоджують. Кладуть під прес, порціонують і подають із свіжими або маринованими овочами.

Приготування начинки. Свинину пропускають через м’ясорубку, додають тертий сир і знову пропускають через м’ясорубку, додають сирі яйця, часник, спеції і добре перемішують.

Оселедець фарширований.

Вимочений оселедець обчищають, розбирають на чисте філе, ставлять у холодильну шафу. Затверділе філе злегка відбивають, на нього кладуть начинку з подрібненої сирої ріпчастої цибулі та вершкового масла і загортають у вигляді маленької ковбаски.

Перед подаванням оселедець поливають майонезом, гарнірують огірками і прикрашають зеленню петрушки.

Закріплення матеріалу:

  1. Яку теплову обробку використовують для приготування страв?
  2. Якої техніки безпеки потрібно дотримуватись при приготуванні страв?
  3. Що потрібно зробити з печінкою для паштету?
  4. Як готують рулет з курки?
  5. Як і коли подають холодні страви і закуски?

IIIПоточний інструктаж

1.Самостійна робота учнів

2. Завдання учнів

-        Завиванець по- гуцульськи;

-        Завиванець курячий з фруктами;

-        Оселедець фарширований;

-        Паштет з печінки.

Перший обхід: перевірити підготовку навчальних місць, наявність інструментів,  інвентарю, посуду

 Другий обхід:  перевірити чи всі учні приступили до роботи, чи немає організаційних  труднощів.

Третій обхід: перевірити чи правильна організація робочих місць, спосіб роботи, правильність виконання прийомів, дотримання т/б раціональне використання сировини та інструментів, дотримання санітарних правил.

 Четвертий обхід: перевірити правильність дотримання технології приготування оселедця фаршированого, завиванця по- гуцульськи, паштету з печінки

П’ятий обхід: звернути увагу на оформлення страв, допомога невстигаючим

В кінці поточного інструктажу учні здають виконані роботи та оформлені страви і проводиться бракераж готових страв.

ІV. Заключний інструктаж

1. Майстер в/н аналізує результати учнів.

  1. Визначає помилки, порушення технологічного процесу, неправильне оформлення та підбір посуду для відпуску.
  2. Проводить бракераж страв, особливо звертає увагу на температуру відпуску страв.
  3. Показати кращі роботи
  4. Відмітити недоліки, розібрати допущені помилки, вказавши причини.
  5. Виставити оцінки
  6. Прибирання лабораторії
  1. В.С.Доцяк Приготування салатів і холодних закусок з м’яса, риби, птиці та субпродуктів.

Майстер в/н                                                                               Т.Д.Шевченко

Технологічна карта

Оселедець фарширований

№пп Найменування сировини Витрати сировини в грамах Вимоги до якості сировини
    брутто нетто Сировина повинна відповідати вимогам         НТД
1. Оселедець 69,0 30,0
2. Масло вершкове 5,0 5,0
3. Цибуля ріпчаста 12,0 10,0
4. Майонез - 15,0
5. Петрушка зелень 3,0 2,0
6. Огірки свіжі 40,8 40,0
7. Вихід - 45/15/40,0

Технологія приготування

Вимочений оселедець обчищають, розбирають на чисте філе, ставлять у холодильну шафу. Затверділе філе злегка відбивають, на нього кладуть начинку з подрібненої сирої ріпчастої цибулі та вершкового масла і загортають у вигляді маленької ковбаски.

Перед подаванням оселедець поливають майонезом, гарнірують огірками і прикрашають зеленню петрушки.

Технологічна карта

Завиванець по-гуцульськи

№пп Найменування сировини Витрати сировини в грамах Вимоги до якості сировини
    брутто нетто Сировина повинна відповідати вимогам         НТД
1. Телятина (лопаткова частина, грудинка) 1606,0 1606,0
2. Яйця 40,0 40,0
3. Сир твердий 60,0 55,0
4. Часник 12,0 9,0
5. Свинина(котлетне м’ясо) 387,0 330,0
6. Маса начинки - 430,0
7. Яйця 40,0 40,0
8. Маса н/ф 1500,8 1500,0
9. Цибуля ріпчаста 42,0 35,0
10. Морква 44,0 35,0
11. Петрушка корінь 27,0 20,0
7. Вихід - 1000,0

Технологія приготування

Телятину(лопаткову частину, грудинку) відбивають, солять, посипають перцем. На підготовлене м’ясо кладуть начинку, на неї-круто зварені яйця і загортають у вигляді рулету. Потім загортають у серветку або пергамент, перев’язують, кладуть у киплячу воду і варять при слабкому кипінні 2год, охолоджують. Кладуть під прес, порціонують і подають із свіжими або маринованими овочами.

Приготування начинки. Свинину пропускають через м’ясорубку, додають тертий сир і знову пропускають через м’ясорубку, додають сирі яйця, часник, спеції і добре перемішують.

Технологічна карта

Завиванець курячий з фруктами

№пп Найменування сировини Витрати сировини в грамах Вимоги до якості сировини
    брутто нетто Сировина повинна відповідати вимогам         НТД
1. Курчата-бройлери або курка1 категорії 2012,0 865,0
2. Яблука консервовані 218,0 120,0
3. Груші консервовані 218,0 120,0
4. Чорнослив 107,0 107,0
5. Маса набухлого чорносливу 120,0 120,0
6. Сіль - 15,0
7. Перець 02,0 02,0
8. Маса н/ф 1220,0 1220,0
9. Вихід - 1000,0

Технологія приготування

З обробленої тушки курки знімають шкіру з м’якоттю. М’якоть відбивають, посипають сіллю, перцем, накладають нарізані часточками консервовані груші, яблука, набухлий подрібнений чорнослив , загортають у вигляді рулету. Обгортають марлею. Перев’язують шпагатом і варять у курячому бульйоні 1-1,5 год. Готовий завиванець кладуть під гніт і охолоджують. Потім знімають шпагат і марлю, нарізують на шматочки. Подають як самостійну закуску або включають до м’ясного асорті.

Технологічна карта

Паштет з печінки

№пп Найменування сировини Витрати сировини в грамах Вимоги до якості сировини
    брутто нетто Сировина повинна відповідати вимогам         НТД
1. Печінка яловича або 1240,0 1029,0
2. Свиняча, бараняча, теляча 1169,0 1029,0
3. Масло вершкове - 75,0
4. Сало шпик 104,0 100,0
5. Цибуля ріпчаста 119,0 100,0
6. Морква 93,0 74,0
7. Яйця 20,0 20,0
8. Молоко або бульйон 50,0 50,0
9. Вихід - 1000,0

Технологія приготування

Сало шпик дрібно нарізують і злегка обсмажують, щоб витопився жир, додають дрібно нарізану моркву, цибулю, пасерують їх до розм’якшення, кладуть нарізану невеликими шматочками печінку, обсмажують її, додають бульйон або воду, сіль, перець, лавровий лист і двічі пропускають через м’ясорубку з дрібною решіткою, додають молоко або бульйон, частину розм’якшеного вершкового масла, добре прогрівають, перемішують, охолоджують.

Паштет формують у вигляді батона, бруска, їжачка або надають іншої форми, прикрашають вареними яйцями, вершковим маслом (за допомогою кондитерського мішка). Можна нанести сітку з охолодженого соусу майонез з додаванням м’ясного желе.

СЕРЕДА 04.11.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MjEzNzQ2ODAxMDky ywer5t4

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

БІОЛОГІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUyOTI3ODkzNjla tkzv4lb

ВІВТОРОК 03.11.20

 

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр. дівчата https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3OTg2 7xlrlf2

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDgwMDg1?cjc=htx3qy5 htx3qy5

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

 

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA2MDRa bhxpmm4

КУЛІНАРІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

 

ПОНЕДІЛОК 02.11.20

 

ЗАРУБІЖНА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTM3MDkyNDQxNzVa 5hidcqj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg3NzNa mafrx27

УСТАТКУВАННЯ

32

https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx

2x3nqbf

ХІМІЯ

32

Хімія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjQ4MTQ2MDZa

ilbtnxa

ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА

33

https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3

iw45lms

МАТЕМАТИКА

32

https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MDQwNDBa

ydwwys2

 

32

https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyODEx

2x3nqbf

Прокоментувати: