VT Animal - шаблон joomla Видео

СЕРЕДА 28.10.20 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

 

ВІВТОРОК 27.10.20

 

УСТАТКУВАВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju M7aetju

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОБЛІК І КАЛЬКУЛЯЦІЯ

33

https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MDcz

6sdrkd2

 

ПОНЕДІЛОК  26.10.20

 

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

 

П'ЯТНИЦЯ  23.10.20

 

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

ЧЕТВЕР 22.10.20

План уроку

виробничого навчання

Модуль КНД- 4.2. Приготування помадних, фруктових, желейних цукерок, мармеладу.

Тема уроку 8. Виготовлення різноманітних цукеркових мас.

Пояснення нового матеріалу

       Цукерками називаються кондитерські вироби, що отримані із однієї або кількох цукерних мас, виготовлених на цукровій основі з різноманітними добавками. Цукерки відрізняються за формою, обробкою, смаком. На відміну від карамелі вони мають більш м’яку консистенцію. Цукерки займають перше місце у виробництві кондитерських виробів. Асортимент цукерок різноманітний. Залежно від виду цукерних мас, із яких виготовляється внутрішня частина (корпус), цукерки поділяються на: помадні, пралінові, лікерні, грильяжні, молочні, збивні, кремові, марципанові. Корпуси цукерок можуть виготовлятися з двох або більше шарів цукерних мас, в цьому разі вони називаються двошаровими або багатошаровими. Найбільшу питому вагу в асортименті цукерок займають помадні та пралінові і найменшу – лікерні, збивні і грильяжні. Таке співвідношення значною мірою пояснюється високою трудомісткістю останніх.

           У технологічних процесах виробництва цукерок здебільшого можна виділити такі загальні операції: приготування маси, формування корпусів, охолодження, глазурування з охолодженням і пакування. Помадні цукерки отримують із напівфабрикату помади, що є продуктом кристалізації висококонцентрованих цукро-патокових сиропів. Помада являє собою структуровану пластично-в’язку систему, що складається із двох фаз: твердої і рідкої.

Питання для закріплення нового матеріалу:

  1. Як цукерки поділяються за видом цукеркових мас ?
  2. Зі скількох шарів можуть виготовлятися корпуси цукерок?
  3. Яка питома вага памадних та пралінованих цукерок?
  4. Яка трудомісткість лікерних, збивних,і грильяжних цукерок ?
  5. Які загальні операції в технологічному процесі можна виділити?
  6. З яких двох фаз складається помада?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично виготовити цукерки «Трюфель» в домашніх умовах.

Відеоролик за посиланням.

https://www.youtube.com/watch?v=wxNX4DO4reU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3m4RQWprEi4b5yWV_vopAW_0-ewHrG8Hi7vtExtkCevc6I6gNotvEIV1M&ab_channel=TanyaShpilko

Технологічна карта

Цукерки «Трюфеля ».

№н/п Сировина Витрати Вимоги до якості
Брутто Нетто
1. Сир (солодкий) 200 200 СИРОВИНА ПОВИННА ВІДПОВІДАТИ ВИМОГАМ НТД
2. Печиво (пісочне) 100 100
             Оздоблення
3. Шоколад 100 100
4. Кокос 100 100
5. Горіхи 100 100
             Всього:                                       400

Технологія приготування

         Технологія приготуванняЗмішати сирну масу з подрібненим печивом. Скатати невеликі шарики завбільшки грецький горіх. Викласти в форму застелену пергаментом. Покласти на 15 хв. в морозилку. Розтопити шоколад, поки він гарячий занурити охолоджені шарики . Зразу посипати подрібненими горіхами або кокосом. Дати цукеркам 20 хв. охолонути в холодильнику.

Вимоги до якості: пластична маса, добре зберігає надану форму, приємний ванільний смак.

Технологічна карта

Цукерки «Трюфеля ».

№н/п Сировина Витрати Вимоги до якості
Брутто Нетто
1. Сир (солодкий) 200 200 СИРОВИНА ПОВИННА ВІДПОВІДАТИ ВИМОГАМ НТД
2. Печиво (орео) 100 100
             Оздоблення
3. Шоколад 100 100
4. Кокос 100 100
5. Горіхи 100 100
             Всього:

Технологія приготування

         Технологія приготування.Змішати сирну масу з подрібненим печивом орео. Скатати невеликі шарики завбільшки грецький горіх. Викласти в форму застелену пергаментом. Покласти на 15 хв. в морозилку. Розтопити шоколад, поки він гарячий занурити охолоджені шарики . Зразу посипати подрібненими горіхами або кокосом. Дати цукеркам 20 хв. охолонути в холодильнику.

Вимоги до якості: пластична маса, добре зберігає надану форму, приємний ванільний смак.

СЕРЕДА 21.10.2020

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ВІВТОРОК 20.10.2020

ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

 

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

 

ПОНЕДІЛОК 19.10.2020

 

ФІЗИКА

33

https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa

 

 

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33

https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

 

УСТАТКУВАВАННЯ

33

https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju

M7aetju

 

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

 

33

https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

Прокоментувати: