VT Animal - шаблон joomla Видео

П'ЯТНИЦЯ 09.04.21

 

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас Google com / 0 / NzMwNzcxOTg Njda cjc rs br k rs бр к

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ХІМІЯ

33 Хімія https : // клас Google com NTUxODM NzQwNTNa jk55x5i

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас Google com / 0 / NzMwNzcxOTg Njda cjc rs br k rs бр к

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

ЧЕТВЕР 08.04.21

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ІНФОРМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / NTQxNTc MTQwNjRa f5sbfah


ГУРТОК «ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ»

23,33 mylnii5

СЕРЕДА 07.04.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  


КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z



ВІВТОРОК 06.04.21

 

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu i

 

33 https : // клас Google com / 0 / NTQyNjY Nzg NjBa 7yzg4cj

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ІНФОРМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / NTQxNTc MTQwNjRa f5sbfah

ХІМІЯ

33 Хімія https :// клас Google com NTUxODM NzQwNTNa jk55x5i

ІНФОРМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / NTQxNTc MTQwNjRa f5sbfah

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ГУРТОК «ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ»

23,33 mylnii5

 

ПОНЕДІЛОК 05.04.21

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

ХІМІЯ

33 Хімія https : // клас Google com NTUxODM NzQwNTNa jk55x5i

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас Google com / 0 / NzMwNzcxOTg Njda cjc rs br k rs бр к

П'ЯТНИЦЯ 02.04.21

 

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас Google com / 0 / NzMwNzcxOTg Njda cjc rs br k rs бр к

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ХІМІЯ

33 Хімія https : // клас Google com NTUxODM NzQwNTNa jk55x5i

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас Google com / 0 / NzMwNzcxOTg Njda cjc rs br k rs бр к

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ЧЕТВЕР 01.04.21

 

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu i

 

33 https : // клас Google com / 0 / NTQyNjY Nzg NjBa 7yzg4cj

ГУРТОК «ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ»

23,33 mylnii5

СЕРЕДА 31.03.21

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu i

 

33 https : // клас Google com / 0 / NTQyNjY Nzg NjBa 7yzg4cj


КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu i

 

33 https : // клас Google com / 0 / NTQyNjY Nzg NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

 

ВІВТОРОК 30.03.21

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНФОРМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / NTQxNTc MTQwNjRa f5sbfah

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

ХІМІЯ

33 Хімія https :// клас Google com NTUxODM NzQwNTNa jk55x5i

ГУРТОК «ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ»

23,33 mylnii5

ПОНЕДІЛОК 29.03.21

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

ПСИХОЛОГІЧНА ДОПОМОГА

33 zjohsg7

П'ЯТНИЦЯ 26.03.21

 

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас Google com / 0 / NzMwNzcxOTg Njda cjc rs br k rs бр к

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ХІМІЯ

33 Хімія https : // клас Google com NTUxODM NzQwNTNa jk55x5i

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас Google com / 0 / NzMwNzcxOTg Njda cjc rs br k rs бр к

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

 

ЧЕТВЕР 25.03.21

План уроку

виробничого навчання

Модуль КНД- 4.6. Приготування складних тортів різних видів

Тема уроку 25. Приготування тортів з медового тіста з різними наповнювачами. Приготування фігурних тортів, тортів асорті.

                             Пояснення нового матеріалу

       Історія виникнення відомих тортів не менш цікава ніж тонкощі їх приготування. Історія тортів почалася в ті часи, коли люди почали молоти зерно і діставати борошно. Перші торти представляли собою самі звичайні паляниці, які по своїм смаковим якостям нагадували хліб, а не солодкі солодощі. Торти посідають особливе місце в кондитерській промисловості. Вони являють собою висококалорійні кондитерські вироби з різноманітним приємним смаком і ароматом, а також привабливим зовнішнім виглядом. Торти відрізняються від інших кондитерських виробів тим, що є продуктами з не тривалим терміном зберігання. Готуються вони з великим вмістом жиру, цукру, яєць і мають різноманітні оздоблення. Найбільш поширена форма тортів геометрична: квадратна, кругла, овальна, прямокутна, цифра, літера. Для геометричних тортів використовують різноманітні шаблони, які полегшують їх виготовлення.

         Залежно від випеченого напівфабрикату торти поділяються на бісквітні, пісочні, листкові, вафельні, горіхові, повітряні (легкогоріхові), крихкі, заварні, комбіновані.

         Медовий торт з̓явивсязачасівІмператораОлександраІсекретприготуваннятортазаключався в правельності випічки коржів.Медовий торт сьогодення– один із найсмачніших та най улюбленіших тортів, які обожнюють багато ласунів. І не дарма – адже у цьому ароматному і ситному десерті дивовижним чином поєдналися тонкі ніжні й соковиті медові коржіз повітряним і смачним кремом.Цей торт можна готувати як зі сметанним, так із заварним кремом.Випечені медові коржі охолоджують протягом 10—15 хв.,обережно знімають із пергаментного листа і залишають для остаточного охолодження. Крем помістити в кондитерський мішок з круглою насадкою А1 діаметром 13 мм. Відсадити крем на нижній корж в формі каплі, додати свіжі або консервовані фрукти.Накрити крем наступним коржом і знов відсадити крем в тій самій послідовності. Верхній корж оздобити кремом, фруктами та елементами оздоблення.Поєднання медових нот коржів, ідеального пишного заварного або сметанного крему не може залишити байдужим нікого.

Питання для закріплення нового матеріалу:

1. В залежності від випеченого напівфабрикату, як поділяються торти?

2. Яка найбільш поширена геометрична форма тортів?

3. Які напівфабрикати використовують для оздоблення тортів?

4. Які креми використовують при виготовленні медових фігурних тортів?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично виготовити торт «Подарунок» в домашніх умовах.

https://www.youtube.com/watch?v=iLD30qmhurU&ab_channel=LaMarin

Технологічна карта

Торт медовий   «Подарунок».

№н/п Сировина Витрати Вимоги до якості
Брутто Нетто
             Для тіста  
1. Борошно 400 400 СИРОВИНА ПОВИННА ВІДПОВІДАТИ ВИМОГАМ НТД
2. Вершкове масло (маргарин) 100 100
3. Цукор 180  
4. Яйце 2 шт. 80
5. Мед 100 100
6. Сода 5 5
7. Сіль 1,0 1,0
             Для крема
8. Вершки 33% 250 250
9. Сир (солодкий) 500 500
10. Цукрова пудра 220 220
11. Консервовані фрукти (ананас, персик, вишня) 300 300
                 Всього:                                       1000

 

Технологія приготування

Приготування тіста.З'єднати яйця, сіль і цукор за допомогою вінчика, додати мед і м'яке вершкове масло. На водяній бані нагріти медово-яєчну масу до розчинення цукру додати соду,дати масі охолонути. Додати борошно в декілька прийомів перімішуючи лопаткою, вимішати тісто до м'якої консистенції накрити харчовою плівкою і покласти в холодильник. Розділити тісто на три частини, дві частини рівні , а третя частина щоб була меншою.Розкатати тісто на пергаменті товщиною 5мм. , вирізати коло за допомогою шаблону,а в середині вирізати коло меншого діаметра, менше коло та залишки тіста додати до тіста третьої части. Наколоти вилкою тістову заготовку, щоб випечені коржі мали рівномірну поверхню. Випекти три коржі по черзі при температурі 180˚С 6-10 хв. Гарячий корж зняти з пергаменту і дати охолонути .

Крем помістити в кондитерський мішок з круглою насадкою А1 діаметром 13 мм. Відсадити крем на нижній корж в формі каплі , додати консервовані фрукти накрити крем наступним коржом і знов відсадити крем в тій самій послідовності, верхній корж оздобити кремом, фруктами та елементами оздоблення

Приготування крема.Збити холодні вершки з цукровою пудрою до пишної щільної маси, поступово додати сир(солодкий), продовжуючи збивати. Крем повинен бути щільної консистенції.

Вимоги до якості . Поверхня коржів рівномірна зарум̓янена. Кремщільноїконсистенції.

      

 СЕРЕДА 24.03.21

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu i

 

33 https : // клас Google com / 0 / NTQyNjY Nzg NjBa 7yzg4cj


КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu i

 

33 https : // клас Google com / 0 / NTQyNjY Nzg NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

ВІВТОРОК 23.03.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНФОРМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / NTQxNTc MTQwNjRa f5sbfah

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ПОНЕДІЛОК 22.03.21

 

Конфлікти: як відстояти себе, не образивши інших?

https://www.youtube.com/watch?v=PGeMD8QoSLk&ab_channel=CH%D0%A1

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

П'ЯТНИЦЯ 19.03.21

 

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас Google com / 0 / NzMwNzcxOTg Njda cjc rs br k rs бр к

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ХІМІЯ

33 Хімія https : // клас Google com NTUxODM NzQwNTNa jk55x5i

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

ЧЕТВЕР 18.03.21

План уроку

Виробничого навчання

Модуль КНД-4.6. Приготування складних тортів різних видів.

Тема № 24. Приготування бісквітних тортів з різними видами оздоблень

Пояснення нового матеріалу

За складністю приготування торти ділять на торти масового виробництва, літерні, фігурні, фірмові. Торти можуть мати форму квадратну, прямокутну, круглу, овальну.

Літерні торти - це бісквітно - кремові торти масою 2-3кг з більш складною  обробкоюповерхні, ніж торти масового виробництва. Бічні сторони оброблені бісквітною крихтою.

Фігурні торти - готують масою не менше 1,5 кг зі складною художньою обробкою поверхні у вигляді контурно - рельєфного чи об'ємного малюнка, з прикрасами у вигляді випечених або відливних барельєфів або цілих фігур зшоколаду, або інших напівфабрикатів.

       Фірмові торти - виготовляють на конкретних підприємствах, технологію приготування розробляють кондитери даного підприємства. Приготування тортів складається з таких операцій: приготування випечених напівфабрикатів з тіста, приготування оздоблювальних напівфабрикатів, розрізання і склеювання шарів, змащування поверхні і бічних сторін, обробки бічних сторін, обробки поверхні торта. 

Торти повинні бути виготовлені і реалізовані з дотриманням санітарних правил. Готують також торти з двох або кількох видів тіста. При цьому вершковий крем можна замінити кремом «Шарлот» чи «Глясе». 

         Бісквіт має легку і пишну структуру, зручний для обробки. Для приготування бісквіта беруть борошно з невеликим вмістом клейковини, інакше він вийде затягнутим, з поганим підйомом. Готують бісквіт шляхом збивання, при якому в масу вводиться велика кількість повітря, і тісто сильно збільшується в об'ємі. Завдяки пишності й еластичності з бісквіту готують різноманітні тістечка і торти.

         Залежно від способу приготування і рецептури готують бісквіт основний (з підігрівом, або холодним способом). Бісквіт готують і з різними наповнювачами (з какао, горіхами, маком ).

         Вимоги до якості: торти повинні відповідати вимогам, мати чіткиймалюнок  закінченого характеру і з гарним поєднанням кольорової гами на поверхні, обсипання бічних сторін рівномірна із збереженням чітких граней торта.

Питання для закріплення нового матеріалу:

1.Як торти поділяються за складністю приготування?

2. Опишіть технологію приготування масляного бісквіта?

3. З яких процесів складаються приготування тортів?

3. Які є два способи приготування бісквітного тіста ?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично виготовити   торт бісквітний « Червоний оксамит» ,зробити покроковий фото звіт.

Відеоролик за посиланням.

https://www.youtube.com/watch?v=c8N1ai9NIyM&ab_channel=%D0%9E%D0%BB%D1%8C%D0%B3%D0%B0%D0%A8%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F

Технологічна карта

Торт бісквітний « Червоний оксамит »

п/п

Сировина Витрати Вимоги до       якості
Брутто Нетто
            Для тіста  
1. Борошно 250 250

СИРОВИНА

ПОВИННА

ВІДПОВІДАТИ

ВИМОГАМ

НТД

2. Вершкове масло 60 60
3. Рослинне масло 60 60
4. Цукор 300 300
5. Яйце 2 шт. 80
6. Сода 7,5 7,5
7. Ванільний цукор 10 10
8. Сіль 2,5 2,5
9. Какао 55 55
10. Оцет 15 15
11. Молоко 280 280
12. Харчовий барвник (червоний) 10 10
           Для крема
13. Вершки 33% 250 250
14. Сир (солодкий) 500 500
15. Цукрова пудра 220 220
16. Сік лимона 10 10
           Вихід:                                                               1500

Технологія приготування

Для тіста. Меланж (яйця) перемішують з цукром, ванільним цукром і збити міксером до збільшення маси у 2,5-3 рази . Наприкінці збивання додаємо молоко, розтоплене вершкове масло та рослинне масло , продовжуємо збивати. Всипати суміш борошна , какао і соди швидко, але обережно, розмішати тісто, наприкінці додати оцет і харчовий барвник (червоний) і знов перемішати тісто. Випекти бісквіт при температурі 180˚С 30-40 хв. Дати охолонути , після чого розділити бісквітний капсуль на три коржа. Крем умовно розділити на три частини, змастити коржі по черзі, верхній корж та бока торта оздобити за допомогою кондитерського мішка, використовуючи елементи оздоблення (бордюр, квіти, листочки, плетення корзини, розетки, хризантеми).

Приготування крема. Збити холодні вершки з цукровою пудрою до пишної щільної маси, поступово додати сир(солодкий), продовжуючи збивати, наприкінці додати сік лимона. Крем повинен бути щільної консистенції.

Вимоги до якості:поверхня бісквіта гладка, рівномірна , на розрізі вологий та пористий, пишний.

   Смак і запах: приємний без сторонніх запахів.

 

 СЕРЕДА 17.03.21

 

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu i

 

33 https : // клас Google com / 0 / NTQyNjY Nzg NjBa 7yzg4cj


КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu i

 

33 https : // клас Google com / 0 / NTQyNjY Nzg NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

ВІВТОРОК 09.03.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНФОРМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / NTQxNTc MTQwNjRa f5sbfah

Як можна собі самому допомогти під час карантину?

         Паніка виникає тоді, коли ми чітко не можемо зрозуміти, якою точно є небезпека, але емоції нам говорять, що відбувається щось страшне. І ми починаємо ірраціонально боятися. Тому насамперед потрібно вгамувати емоції.

Що ми можемо для цього зробити?

 * Перш за все старатися лишитися автором своєї поведінки, тобто, встановити для себе режим дня. Що я роблю вранці, обідом і ввечері, бо для стабілізації нашої психіки важлива циклічність. У нас є період напруження і розслаблення. Вранці бажано робити помірні фізичні навантаження, впродовж дня повторювати звичні ритуали. Важливо також включитися на те, щоб допомагати іншим, а також дякувати за те, що є хорошого в сьогоднішньому дні. Коли ми допомагаємо іншим і від цього відчуваємо в собі ресурси, що все гаразд.

         * Також важливо зробити для себе обов’язково «екстренний аналіз». Що варто робити, коли щось піде не так, до кого я можу звернутися, відповідно, скласти список із п’яти людей. Визначити, що ми будемо робити, якщо виникне панічний настрій – включити музику, приготувати смачну їжу, чи випічку,зайнятися спортом, почитати книжку, посадити квіти, відшукати ресурсні активності, які раніше мені подобалися, наприклад, почати малювати, вишивати, в’язати.      

        * Під час кризи потрібно мати план "А" (що я роблю) і план "Б" (що я робитиму, якщо карантин триватиме довше і якщо я не зможу відновити робочу активність).

«Створіть в уяві безпечне місце»

           Що ще можна зробити? Дуже допоміжними є техніка на візуалізацію  – науково доведено, що застосування активної уяви, коли ми думаємо і пригадуємо приємні образи, здатно суттєво покращувати наш стан. Вони для нашого мозку діють приблизно, як реальність. Ми можемо сконструювати у своїй уяві образ безпечного ресурсного місця, яке ми відвідуватимемо упродовж дня. Сама думка про це безпечне місце нагадуватиме нашій психіці, нашому внутрішньому стану, що ситуація з часом стабілізується.

 Також добре створити список стресорів, які можуть статись, до прикладу, самотність, велика кількість негативної інформації, неможливість вийти на вулицю. Навпроти кожного стресору слід записати ресурсну активність, яка може нас підтримати. Наприклад, біля самотності записати людей, яким можна зателефонувати, щоб поговорити; біля негативної інформації включати улюблену  музику; робити справу, якою любите займатися.Хороші згадки можуть знімати напруженість.

Заспокійливо діють дихальні техніки, які допомагають перевести нервову систему у стан розслабленості. Ця вправа називається «4-2-6», де на 4 ми робимо вдих, на 1-2 затримуємо повітря і робимо дещо довший видих, начебто видихаючи з себе стрес. Власне, цей видих виводить психіку з активного режиму у «заспокойся та розслабся».  

Через карантин вся сім’я опиняється цілодобово в одному просторі. Як тут співіснувати, поважати межі одне одного?

     Важливо вранці і ввечері говорити один одному, за що ми вдячні. Такі ритуали показуватимуть, які речі для нас є справді цінними. Поруч перебувати важко, бо у кожного має бути свій особистий простір, свої переживання, але, якщо ми будемо дякувати і цінувати один одного, то будемо менш прискіпливими до неприємних дрібниць.

    Чим краще розподілити ролі – тим менше буде непорозумінь. В кожного буде своя відповідальність, повага до іншого. Важливо також домовитись про час, коли кожен зможе побути наодинці з собою. Дуже важливо організовувати і спільні речі, на які не було часу раніше: обговорити спільні плани на життя, зробити спільну карту мрій (намалювавши її кольоровими олівцями, або записати мрії у гарний блокнот). Зараз з’явився час переоцінити, що є важливим для нас, а що ні, і як рухатись далі, коли ми вийдемо з цього шторму.

Стратегії,  яких потрібно дотримуватися під час пандемії

        Цінувати час, планувати й наповнювати наші дні змістовною діяльністю. Інакше ми можемо просто розтратити цей безцінний ресурс на багато незначущих речей. Тому в умовах карантину (втім і загалом у житті) нам потрібно: планувати вранці свій день – не лише, що робити, але і як робити. Збалансувати всі важливі сфери життя – родина, діти, праця, навчання, турбота про себе тощо.

Дуже важливо, щоби наші дні були сповнені змістовними, ціннісними активностями. Карантин – це не лише вимушена зупинка в житті, яку треба чимось заповнити, щось робити, щоби якось «убити час» і дочекатися «відновлення життя». Час – безцінний. І життя на карантині (а ми теж не знаємо, скільки він триватиме) – має бути Життям, а не очікуванням кінця карантину.

          Розділити одні з одними і біль, і радість... Сподіваємося, що зможемо запобігти, наскільки нам вдасться, людським втратам. Але якщо станеться інакше, нам треба буде розділити скорботу, пройти разом через біль, бути одні для одних підтримкою. Бо, мабуть, єдине, що можемо дати ближньому в ці найважчі миті – це підтримку, допомогу, розуміння, співчуття…

Водночас коли трапляється щось гарне, світле, радісне, то маємо всі підстави радіти й ділитися радістю. Адже розділений біль меншає, а розділена радість множиться! І будемо сподіватися, що цих підстав для радості, для вдячності теж буде багато. Бо таким є життя: у ньому переплелася журба й радість – і ми не можемо цього оминути. Приймаючи страждання, що є частиною життя, важливо не перестати помічати причин для радості, вдячності, святкування – бо це теж наповнюватиме нас силою.

 Бачити обрій надії. Ми впораємось! І ця пандемія мине. «Усе буде добре» –важливо це мати перед очима – очима нашого серця. Це додасть нам сил, витривалості та надії. У цих випробуваннях бути підтримкою і добрим прикладом  одні одним.

ПОНЕДІЛОК 15.03.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас Google com / 0 / MTkxMDk MTg NTQ 4 u6wmt3z

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu i

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас Google com / 0 / NzMwNzcxOTg Njda cjc rs br k rs бр к

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

П'ЯТНИЦЯ 12.03.21

 

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NzMwNzcxOTg 3 Njda ? cjc = rs 3 br 2 k rs 3 бр 2 к

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ХІМІЯ

33 Хімія https : // клас . Google . com / c / NTUxODM 5 NzQwNTNa jk55x5i

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / MTkxMDk 1 MTg 1 NTQ 4 u6wmt3z

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6


ЧЕТВЕР 11.03.21

 

Технологічна карта

Торт пісочно-фруктовий.

№н / п Сировина Витрати Вимоги до якості
Брутто Нетто
           Для тіста СИРОВИНА ПОВИННА ВІДПОВІДАТИ ВИМОГАМ НТД
1. Борошно 400 400
2. Вершкове масло (маргарин) 200 200
3. Сметана (густа) 100 100
4. Цукор 180 180
5. Яйце 2 шт. 8 0
6. Розпушувач 10 10
7. Сіль 1,0 1,0
8. Ванільнийцукор 10 10
           Для крема
9. Вершки 33% 250 250
10. Сир (солодкий) 300 300
11. Цукрова пудра 220 220
12. Оздоблення (фрукти, печиво, шоколад, маршмелов…) 100 100
Всього: 1000

 

Технологія підготовки

Приготування тіста. Борошно просіяти з розпушувачем, додати вершкове масло або маргарин і розтерти в крихту. Окремо змішати сметану, жовтки, сіль і цукор, додати до борошної та замінити тісто. Розділити тісто на дві частини. Загорнути в харчовій плівці та покласти тісто в холодильник. Розкатати тісто на пергаменті товщиною 5мм. , вирішити кола за допомогою шаблону, накопичити вілкову тістові заготовки, щоб відірвати коржі малий рівномірну поверхню. Віпекти всі коржі при температурі 180˚С 6-10 хв. Гарячі коржі зняти з пергаменту і дати охолонути.

Крем помістіть у кондитерський мішок з круглою насадкою А1 діаметром 13 мм. Відмінюйте крем на нижньому коржі у формі каплі, додайте консервовані фрукти, накрийте крем наступним коржем і знову відмінюйте крем у тій самій послідовності, верхній корж сприяє розвитку крему, фрукти та елементи оздоровлення.

Приготування крема. Збирати холодні вершки з цукровою пудрою до пішної щільної маси, поступово додати сир (солодкий), продовжуючи збивати. Крем потрібно бути щільною консистенцією.

Вимоги до якості. Поверхня коржів рівномірна зарум̓янена. Кремщільноїконсистенції.

 

План уроку

виробничого навчання

 

Модуль КНД- 4.6. Приготування складних тортів з різних видів тіста.

Тема уроку 23 . Приготування тортів з пісочного тіста з різними наповнювачами.

                                           Пояснення нового матеріалу

       Пісочне тісто  - вид тіста з розсипчастою структурою. Може бути солодким або без цукру, звичайним або ароматизованим . Крихка структура пісочного тіста створюється завдяки високому вмісту жирів (вагове співвідношення борошна до жиру повинне бути 2: 1). Додаткові інгредієнти для тіста можуть бути жовтки , цукор , горіхи , вода , ароматизатори та сіль . Як правило, розповсюджувачі використовуються в окремих випадках.             

       Приготування для тіста продукти повінні буті холодно, інакша , масло в тісті можа и розм'якшійся відокремійся Прихід від іншего складовіха, прізведе до что Втрата еластічності тіста ПРИ розкачуванні и жорсткості віпеченья віробів.Спочаткі змішують , масло , цукор (такоже яйая и приправте, яій необхідни), Потім додають борошно і січуть всі продукти в крихті, після цього акуратно розкривають крихту руків до отримання однорідного тіста. Довго мізити тісто не варто, інакше воно втрачає пластичність        . Потрібно унікально тривалого контакту тіста з теплими руками, тому що це підвищує його температуру. Ми можемо призвести до використання більшої кількості борошно, і вироби з такою тістою будуть твердими та нерозсипними частинами. Після того, як тісто готові, його загортають у плівку та тримають у головному місці 30-60 хвилин. Охолоджене тісто можна легко розкачати в тонкому пластмасі або виробити з нього фігури. У випадку, якщо вирішення має бути товшим, менше 0,8-1,0 см, доцільно при заміні тіста додати в наступному розпушувачі .

       Пісочне тісто можна використовувати для приготування   пічі ,   тістечка ,   пірогів та тортів . Несолодке пісочне тісто часто пропонується для виготовлення тарталеток та відкритих пірогів таких як ( кіш або тарт ), які можна начиняти не лише солодкою , а й солоною способом.

     Якщо міняти співпрацю зв’язку між інгредієнтами та використовувати різні технічні засоби замість цього, на основі звичайного пісочного можна отримати тісто з неповторною текстурою, владою та смаком:

Спосіб рубленого тіста . Борошно «перерубуємо» з охолодженим вершковим маслом до стану крихти. Потім додаємо охолоджену рідину. Якщо розмір крихти з борошно-олії був дрібним, то більше пісочного. Якщо великим - у готовому продукті з'явиться гарна шаровість.

Італійський спосіб . Охолоджене вершкове масло перетираємо з борошном у дрібну крихту. Додаємо інших інгредієнти. Це найміцніше тісто. Якраз для виробників з важливою методикою.

Шаблі . До кремового стану збиваємо цукор з вершковим маслом кімнатної температури. Отримавши суміш, ми додаємо інші інгредієнти. Це стає дуже низьким і пористе.

Питання для закріплення нового матеріалу:

  1. Яке смак може бути пісочним тісто?
  2. Завдяки чому створюється крихка структура пісочного тіста?
  3. Які складові пісочного тіста можна назвати додатковими інгредієнтами?
  4. Чому пісочне тісто не можна довго вимірювати?
  5. Які вироби виробляють з пісочного тіста?
  6. Які техніки замінюють пісочного тіста ви знаєте?

Домашнє завдання: вивчити основні питання щодо закріплення нового матеріалу, практично виготовити перше друкарське у домашніх умовах.

ПІДГОТОВКА ДО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ

ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Спочатку підготуйте місце для заняття: виберіть зі столу зайві речі, зручно розташуйте необхідні підручники, посібники, зошити, папір, олівці. Можна інвестувати в інтер'єр кімнат жовтих та фіолетових кольорів, оскільки вони збільшують інтелектуальну активність. Для цього буває достатньо і картини в цих тонах.

Складіть план занять. Плануйте кожен день підготовки, потрібно чітко визначити, що саме сьогодні вивчити. Не треба говорити собі: «Трохи позаймаються».

Почніть зі складного, з того розділу, який знає найгірше. Якщо вам важко розпочати, можна почати з того матеріалу, який цікавий і приємний. Ви так поступово ввійдете в робочий ритм, і справа піде.

Чергуйте заняття і відпочинок, скажімо, 40 хвилин занять, потім 10 хвилин - перерви. Можна в цей час помилити посуд, політику квітів, зробити зарядку, прийняти душ.

Не потрібно прогнути до того, аби прочитати та запам'ятати напам'ять увесь підручник. Корисно структурувати матеріал, складати плани, схеми, при цьому бажано їх записувати. Плани корисних і тому, що для них легко повторити який матеріал.

Як запам'ятовувати матеріал. Психологи встановили, що наша оперативна пам'ять при одночасному спринтіатті може утримати, а потім відтворити в середньому просторі сім об'єктів. Тому матеріал краще розробити на смислові частини, бажано, аби їх не було більше семи. Смислові частини матеріалу потрібно укрупнювати й узагальнювати, висвітлювати головну особу однією фразою.

Не потрібно, за будь-якою ціною запам'ятовувати складний текст, не створювати внутрішні зв'язки між його структурними частинами, не розуміючи міркувань автора. Серед іншого другорядного потрібно виявити найголовніше.

Використовуйте асоціації. Метод локальної в'язкості виявляється в будівлі для ряду, що запам'ятовується, об'єкти іншого ряду - опорного, з добрими знайомими або легкими для вивчення об'єктів. Таким опорним поряд може бути наступний номер у вашому квартирі, будинках на ваших вулицях. Людина спочатку запам'ятовує опорний ряд, а потім використовує його елементи, аби зіставити з них елементи завченого ряду. Отже, якщо в матеріалах мало внутрішніх зв'язків - озирнитися довкола. Змінюючи ситуацію, в якій ви вивчали матеріал, і Ви приїжджаєте його, отримавши одночасне повернення запуску механізму згадування.

Як повторювати? Перегляньте текст своїх слів, і Ви легше його запам’ятовуєте, аніж просто прочитав багато разів, - тому це активна розумова слухання. Загалом, будь-яка аналітична робота з текстом дозволяє краще його запам'ятати. Це може бути перекомпонування матеріалів, знаходження парадоксальних формул для нього, зменшення контрастного фону або матеріалів іншого.

Конспектування. Ви від, текст можна сильно скоротити, представивши його у вигляді схем - «зірки», «дерево», «дужки» також. При цьому спринтування та якість запам'ятовування значно покращуються за допомогою зручності запису.

Таким чином, вам потрібно отримати великий текст менше 7 частин, зв'язати ці частини між собою, виділити опору (слова та думки, що стояти за ними) і вивчити їх.

У систематичному вивченні матеріалу враховує роль відіграє повторення.

Виконуйте якомога кількох опублікованих тестів із різних предметів. Ці тренування позначають вам із конструкцій тестових завдань.

Тренуйтесь із секундоміром у руках, контролюйте час виконання тестів. Готуючись до іспитів, ніколи не думайте, що не вкладаєтеся із завданням, а навпаки, подумки малюйте собі картину тріумфу.

Залиште один день перед тестуванням на те, або повторно повторіть усі плани відповідей, і ви зупинитесь на складних питаннях.

СЕРЕДА 10.03.21

 

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu 2 c 7 i

 

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NTQyNjY 3 Nzg 4 NjBa 7yzg4cj

ІНФОРМАТИКА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NTQxNTc 0 MTQwNjRa f5sbfah

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

ВІВТОРОК 09.03.21

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu 2 c 7 i

 

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NTQyNjY 3 Nzg 4 NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu 2 c 7 i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / MTkxMDk 1 MTg 1 NTQ 4 u6wmt3z

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo



П'ЯТНИЦЯ 05.03.21

 

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NzMwNzcxOTg 3 Njda ? cjc = rs 3 br 2 k rs 3 бр 2 к

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ХІМІЯ

33 Хімія https : // клас . Google . com / c / NTUxODM 5 NzQwNTNa jk55x5i

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / MTkxMDk 1 MTg 1 NTQ 4 u6wmt3z

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NzMwNzcxOTg 3 Njda ? cjc = rs 3 br 2 k rs 3 бр 2 к

ЧЕТВЕР 04.03.21

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 03.03.21

 

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu 2 c 7 i

 

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NTQyNjY 3 Nzg 4 NjBa 7yzg4cj

ІНФОРМАТИКА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NTQxNTc 0 MTQwNjRa f5sbfah

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

КОМП'ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MjkxOTg5MDQ4NDM5 4wddwg6

ВІВТОРОК 02.03.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu 2 c 7 i

 

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NTQyNjY 3 Nzg 4 NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu 2 c 7 i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / MTkxMDk 1 MTg 1 NTQ 4 u6wmt3z

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NzMwNzcxOTg 3 Njda ? cjc = rs 3 br 2 k rs 3 бр 2 к

УСТАТКУВАННЯ

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / MTUxNTgxMzIxNDUz ? cjc = m 7 aetju m7aetju

 ПОНЕДІЛОК 01.03.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / MTkxMDk 1 MTg 1 NTQ 4 u6wmt3z

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu 2 c 7 i

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NzMwNzcxOTg 3 Njda ? cjc = rs 3 br 2 k rs 3 бр 2 к

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

П'ЯТНИЦЯ 26.02.21

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NzMwNzcxOTg 3 Njda ? cjc = rs 3 br 2 k rs 3 бр 2 к

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

 

ЧЕТВЕР 25.02.21

 

Технологічна карта

Торт    «Наполеон».

№н/п Сировина Витрати Вимоги до якості
Брутто Нетто
                 Для тіста  
1. Борошно 400 280 СИРОВИНА ПОВИННА ВІДПОВІДАТИ ВИМОГАМ НТД
2. Маргарин 200 200
3. Яйце 1 шт. 40
4. Молоко 130 130
5. Оцет 5 5
                Для крема
10. Молоко 600 600
11. Цукор 200 200
12. Яйце 1 шт. 40
13. Кукурудзяний крохмаль 50 50
14. Вершкове масло 200 200
15. Цедра лимона або лимонний сок 15 15
             Всього:                                       1000

                                                 Технологія приготування 

          Приготування тіста.Борошно просіяти на стіл у вигляді гірки, зверху викласти подрібнений маргарин або натертий на грубій терці. Температура маргарина не повинна перевищувати  12˚С . у крихту вливають рідкі продукти  ( молоко і яєчну масу) і швидко замішують м̓яке , пластичнетісто. Для покращення структури тіста в розчин додають розчин лимонної кислоти або оцет. Тісто охолоджують 2-3 год. Після чого тісто розділити на 3 частини . Охолоджене тісто розкачують шаром бажаної товщини. Коржі випікати на зволожених листах при температурі 210-220˚С протягом 15-20 хв.

         Приготування крема. Зˈєднатияйце, цукор, кукурудзянийкрохмаль, ванільнийцукор, перемішати вінчиком поступово додаючи  молоко. Варити на середньому вогні до загустіння . Мˈяке  вершкове масло збиваємо до побіління і пишності маси, поступово додаючи заварну основу і продовжити збивати.

         Вимоги до якості . Поверхня рівномірна зарум̓янена, на зламі видно багато шарів, консистенція верхніх шарів суха, ламка, внутрішніх шарів м̓яка.

        

План уроку

 виробничого навчання

Модуль КНД- 4.5.  Приготування без дріжджових видів тіста та виробів з нього.

Тема уроку 21.Приготування прісного шарового тіста та виробів з нього

Пояснення нового матеріалу

            Прісний шаровий напівфабрикат готують шляхом прошарювання прісного тіста спеціально підготовленим жиром. Під час випікання напівфабрикат збільшується в об̓ ємі з утворенням великої кількості тонких шарів тіста, які легко відокремлюються один від одного . Поверхневі шари мають суху, ламку консистенцію, а внутрішні м̓яку.

            Щоб напівфабрикат був високої якості, необхідно дотримуватися певних умов приготування. Сировину використовують охолодженою, замішування і формування тіста проводиться у прохолодному приміщенні з температурою не вище 20˚С . Найкращу структуру шарового напівфабрикату забезпечує борошно з великим вмістом (38-40%) , сильної клейковини. Сильної клейковини сприяє утворенню пружного тіста. Для покращення якості клейковини борошна використовують лимонну, оцтову кислоту. У слабо кислому середовищі підвищується в̓язкістьбілковихречовинборошна, внаслідокчоготістостаєбільшпластичниміпружнім.

           За сучасних умов на виробництві широко використовують прискорений спосіб приготування прісного шарового тіста, який не передбачає спеціального прошаровування прісного тіста підготовленим жиром , набагато прискорює процес приготування шарових виробів : пиріжків шарових, рогаликів, круасанів з начинкою , печива вушка, солені палички, язички шарові, торт «Наполеон».

            Борошно просіяти на стіл у вигляді гірки, зверху викласти подрібнений маргарин або натертий на грубій терці. Температура маргарина не повинна перевищувати  12˚С . у крихту вливають рідкі продукти  ( молоко і яєчну масу) і швидко замішують м̓яке , пластичнетісто. Дляпокращенняструктуритіставрозчиндодаютьрозчинлимонноїкислотиабооцет. Тістоохолоджують 2-3 год. Випікають вироби при високих температурах 210-220˚С.

Питання для закріплення нового матеріалу:

  1. Яким чином готують шаровий напівфабрикат?
  2. Яким  вимогам повинний відповідати випечений напівфабрикат ?
  3. Яка  повинна бути температура подрібненого  маргарину?
  4. Яка температура повинна бути приміщення  для приготування прісного шарового тіста?
  5. Що додають в розчин  для покращення структури тіста?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично виготовити торт   «Наполеон» в домашніх умовах.

Відеоролик за посиланням.   https://youtu.be/TdYA0RWXB1c

 

 СЕРЕДА 24.02.21

 

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

 

ВІВТОРОК 23.02.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ПОНЕДІЛОК 22.02.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

 

П'ЯТНИЦЯ 19.02.21

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

ЧЕТВЕР 18.02.21

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 17.02.21

 

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

ВІВТОРОК 16.02.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ПОНЕДІЛОК 15.02.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

П'ЯТНИЦЯ 12.02.21

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ЧЕТВЕР 11.02.21

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

СЕРЕДА 10.02.21

 

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

ВІВТОРОК 09.02.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

 

ПОНЕДІЛОК 08.02.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

 

П'ЯТНИЦЯ 05.02.21

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i


ЧЕТВЕР 04.02.21

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 03.02.21

 

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ВІВТОРОК 02.02.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  thqbnyo

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

 

ПОНЕДІЛОК 01.02.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

 

П'ЯТНИЦЯ 29.01.21

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

ЧЕТВЕР 28.01.21

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 27.01.21

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ВІВТОРОК 26.01.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33