VT Animal - шаблон joomla Видео

СЕРЕДА 20.01.21

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ВІВТОРОК 19.01.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ПОНЕДІЛОК 18.01.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

П'ЯТНИЦЯ 15.01.21


ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ЧЕТВЕР 14.01.21

 

План уроку

виробничого навчання

Модуль КНД- 4.4. Приготування дріжджового тіста та виробів з нього.

Тема уроку 15. 3. Приготування швидкозаморожених напівфабрикатів з дріжджового безопарного тіста.

Пояснення нового матеріалу

         Технологія заморожування тістових заготовок складається із наступних основних технологічних стадій: замішування тіста, поділ тіста на шматки, формування тістових заготовок, швидке низькотемпературне заморожування, зберігання заморожених тістових заготовок, відновлення процесу за необхідністю: розморожування тістових заготовок, вистоювання та випікання.

         Якість будь - якого готового продукту визначається якістю сировини, яка використовується для його виробництва. Стан хлібобулочних виробів, які виробляються з використанням заморожування, визначається якістю такої сировини як: борошно, дріжджі, а також рецептурними складовими (цукром, маргарином та іншими добавками). Досвід виробництва заморожених напівфабрикатів свідчить, що для одержання високоякісних виробів необхідно використовувати борошно сильне або середнє по силі з вмістом білку не менше 12 %, еластичною клейковиною і характеризуватися хорошою газоутримуючою здатністю . Іншою важливою складовою тіста являються дріжджі. Як правило, для замороженого тіста використовують пресовані дріжджі. При заморожуванні та зберіганні дріжджів у тісті знижується їх ферментативна активність. Тому дозування пресованих дріжджів рекомендується збільшувати у порівнянні із традиційним способом виробництва хлібобулочних виробів майже у 2 рази. В залежності від виду продукції дозування пресованих дріжджів може змінюватися у межах 4-10%

         Тісто готують більш щільної консистенції – при цьому підвищується теплопровідність і заморожування відбувається більш рівномірно та інтенсивніше , а також зменшується розпливання тістових заготовок під час розморожування. На практиці заморожування здійснюється двома способами: повільним - при температурі повітря до -24°С при його природній циркуляції і швидким - при температурі повітря нижче за -24°С і підсиленій його циркуляції.

Питання для закріплення нового матеріалу:

  1. Які ви знаєте технологічні стадії заморозки тістових заготовок?
  2. Чим визначається готовий продукт?
  3. Для одержання високоякісних виробів , яке борошно необхідно використовувати?
  4. Які дріжджі слід використовувати для заморожених напівфабрикатів?
  5. Яке дозування пресованих дріжджів рекомендовано використовувати для заморожених напівфабрикатів?
  6. Які способи замороження ви знаєте?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично виготовити напівфабрикати в домашніх умовах.Відеоролик додається.

https://youtu.be/vKxdvGHx8hc

Технологічна карта

«Вироби з шарового тіста»

 

п/п

Сировина Витрати Вимоги до якості  
брутто нетто

 

СИРОВИНА

 

ПОВИННА

 

ВІДПОВІДАТИ

 

ВИМОГАМ

НТД

 
           Для тіста  
1. Борошно 450 450  
2. Сіль 2 2  
3. Цукор 50 50  
4. Молоко 250 250  
5. Масло вершкове 200 200  
6. Яйця 40 40  
7. Дріжджі 15 15  
8. Шоколад , фруктова начинка 200 200  
           Всього:                                                      1000  
     
   
             

Технологія приготування

Для тіста: Додати в борошно сіль і розтерти з 25 г масла. Змішати цукор зі збитим яйцем, теплим молоком, дріжджами і залишити при кімнатній температурі на 10 хвилин. Після чого з'єднати і замісити тісто. Місити 15 хвилин. Розкачати тісто в прямокутник 45,5 х 15 см.

1. Розділити масло на 3 частини. Одну частину нанести на 2/3 тіста (по довжині, починаючи від одного з кінців, а 1/3 тіста повинна бути порожньою), краї залишити незмащеними (приблизно по 1см).

2. Взяти намазане маслом тісто і загнути його на 1/3, накрити частиною, яка залишилася.

3 . Тісто склалося по довжині в 3 рази і по середині прокладена незмазана частина). Розгорнути тісто на 90 градусів праворуч.   За допомогою скалки чи долоні защемити край (натиснути ребром долоні на незмазані краї на відстані 1см).

4. Загорнути тісто прямокутником і повторити процедуру зі змащенням і складанням.

5. Загорнути тісто в харчову плівку і відкласти на годину в холодильник.

6. Змастити залишками масла та скласти тісто. Відкласти в холодильник. Потім повторити весь процес (крім змащування маслом) ще 2 рази і відкласти в холодильник на 1 годину. Розкачати тісто в прямокутник 30х60 см дуже тонким шаром. Виготовити різновиди   напівфабрикатів з фруктовою начинкою з шарового тіста та заморозити їх.

Вимоги до якості вироби правильної форми, не розпливчасті. Консистенція: без тріщин.

СЕРЕДА 13.01.21

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ВІВТОРОК 12.01.21

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ПОНЕДІЛОК 28.12.20

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ГЕОГРАФІЯ

33 https://classroom.google.com/c/Njc5MDY3NDAxNzRa lxjvvrd

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

 

ЧЕТВЕР 24.12.20

 

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq

ГЕОГРАФІЯ

33 https://classroom.google.com/c/Njc5MDY3NDAxNzRa lxjvvrd

ГЕОГРАФІЯ

33 https://classroom.google.com/c/Njc5MDY3NDAxNzRa lxjvvrd

СЕРЕДА 23.12.20

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

 

ВІВТОРОК 22.12.20

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ПОНЕДІЛОК 21.12.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z


ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z


П'ЯТНИЦЯ 18.12.20

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ГЕОГРАФІЯ

33 https://classroom.google.com/c/Njc5MDY3NDAxNzRa lxjvvrd

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru qqs5veu


ЧЕТВЕР 17.12.20

 

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

 

СЕРЕДА 16.12.20

 

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  


МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

 

ВІВТОРОК 15.12.20

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

ПОНЕДІЛОК 14.12.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z


ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

П'ЯТНИЦЯ 11.12.20

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

ЧЕТВЕР 10.12.20

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 09.12.20

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

 

ВІВТОРОК 08.12.20

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  


ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq


ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ОБЛІК І КАЛЬКУЛЯЦІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MDcz

6sdrkd2

ОБЛІК І КАЛЬКУЛЯЦІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MDcz

6sdrkd2

ПОНЕДІЛОК 07.12.20

 

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z


ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z


П'ЯТНИЦЯ 04.12.20

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

ЧЕТВЕР 03.12.20

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 02.12.20

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq


МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ВІВТОРОК 01.12.20

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ОБЛІК І КАЛЬКУЛЯЦІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MDcz

6sdrkd2

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

 

ПОНЕДІЛОК 30.11.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z


ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

П'ЯТНИЦЯ 27.11.20

 

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k


ГЕОГРАФІЯ

33 https://classroom.google.com/c/Njc5MDY3NDAxNzRa lxjvvrd

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

ЧЕТВЕР 26.11.20

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 25.11.20

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq


МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ВІВТОРОК 24.11.20

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ОБЛІК І КАЛЬКУЛЯЦІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MDcz

6sdrkd2

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ПОНЕДІЛОК 23.11.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z


ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms



П'ЯТНИЦЯ 20.11.20

 

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k


ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ГЕОГРАФІЯ

33 https://classroom.google.com/c/Njc5MDY3NDAxNzRa lxjvvrd

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

ЧЕТВЕР 19.11.20

 ПСИХОЛОГІЧНА СЛУЖБА

33 zjohsg7

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

СЕРЕДА 18.11.20

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq


МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

ВІВТОРОК 17.11.20

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ОБЛІК І КАЛЬКУЛЯЦІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MDcz

6sdrkd2

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

 

ПОНЕДІЛОК 16.11.20

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z


ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n


МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

П'ЯТНИЦЯ 13.11.20

 

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ГЕОГРАФІЯ

33 https://classroom.google.com/c/Njc5MDY3NDAxNzRa lxjvvrd

ЧЕТВЕР 12.11.20

ПЛАН УРОКУ

ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

Модуль КНД- 4.2. Приготування помадних, фруктових, желейних цукерок, мармеладу.

Тема 10. Виготовлення фруктових та желейних мас.

Тема уроку 10.2 Приготування фруктово-желейних цукерок

Пояснення нового матеріалу

                 Фруктово-желейні маси готують із фруктово-ягідної сировини і цукру з додаванням желеутворювачів (агару, агароїду, желатину тощо). Ці маси мають пружно-пластичну консистенцію. Рецептура цих мас передбачає значно меншу кількість фруктово-ягідної сировини, ніж рецептура фруктових мас. Желейно-фруктові маси виготовляють різними способами залежно від того, який драглеутворювач додають до фруктового пюре. Процес приготування фруктових, желейних цукеркових мас складається з наступних операцій: приготування фруктово-ягідної суміші, уварювання фруктової маси, введення рецептурних добавок. Ці маси мають пружно-пластичну консистенцію.

Процес формування фруктових та желейних мас це розподіл пластичних або рідких цукеркових мас на окремі порції певного обсягу і бажаної конфігурації.

Питання для закріплення нового матеріалу:

1. Що є основою для фруктово-желейних цукерок

2. Який із желюючих речовин можна підігрівати

3. Якої форми можуть мати цукерки ?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично виготовити   фруктово-желейні цукерки ,зробити покроковий фото звіт.

Відеоролик за посиланням.

https://youtu.be/pmSy6KjGvf8

Технологічна карта

Фруктово-желейні цукерки

№ з/п Назва сировини Витрати Вимоги до якості
брутто нетто
1. Вишня (клубніка, смородина…) 250 250

СИРОВИНА

ПОВИННА

ВІДПОВІДАТИ

ВИМОГАМ

НТД

2. Цукор-пісок 150 150
3. Желатин 25 25
  Вихід:                                                           300г

Приготування

Очищену вишню (можна заморожену, клубніку, смородину) подрібнюємо блендером до консистенції п’юре, додати цукор, желатин розмішати і покласти на водяну баню, до розчинення цукру. Дати масі трохи охолонути до теплої консистенції . після чого взбити міксером до пишної маси. Вилити масу в форму застелену харчовою плівкою. Дати охолонути на столі , а після в холодильнику до застигання. Нарізати на прямокутні шматки , по бажанню оздобити шоколадом.

Вимоги до якості: однорідна, гладка   поверхня; добре зберігає надану форму; смак солодкий фруктово-ягідний.

СЕРЕДА 11.11.20

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  


МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf


МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

 

ВІТОРОК 10.11.20

 

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ОБЛІК І КАЛЬКУЛЯЦІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MDcz

6sdrkd2

ПОНЕДІЛОК 09.11.20

 

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju


ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  


ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z


ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMDk1MTg1NTQ4 u6wmt3z

П'ЯТНИЦЯ 06.11.20

 

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ГЕОГРАФІЯ

33 https://classroom.google.com/c/Njc5MDY3NDAxNzRa lxjvvrd

 

ЧЕТВЕР 05.11.20

 

ПЛАН УРОКУ

ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

Модуль КНД-4.2. Приготування помадних, фруктових, желейних цукерок, мармеладу.

Тема 10. Виготовлення фруктових та желейних мас.

Тема уроку 10.1. Приготування фруктово- ягідних цукерок.

Пояснення нового матеріалу

Фруктово-ягідні маси. Такі маси можна поділити на три групи: фруктові, желейно-фруктові й желейні. Вони розрізняються між собою желеутворюючою основою і консистенцією. Фруктові маси готують із фруктово-ягідної сировини й цукру з додаванням смакових і ароматичних компонентів. Желеутворювачем є пектин, що входить до складу фруктово-ягідної сировині. Така маса характеризується високою в'язкістю і має пружно-пластичну консистенцією. Рецептури фруктових мас передбачають комбінації різних видів фруктово-ягідної сировини. Це дозволяє урізноманітнити не лише смакові якості мас, але і їх технологічні властивості.

Процес приготування фруктових цукеркових мас складається з наступних операцій: приготування фруктово-цукрової суміші; уварювання фруктової маси; введення рецептурних добавок. Желейно-фруктові маси готують із фруктово-ягідної сировини і цукру з додаванням желеутворювачів (агару, агароїду, желатину тощо). Ці маси мають пружно-пластичну консистенцію.

Якщо ж у якості драглеутворювача використовують агар або агароїд, желатин то процес проводять у декілька стадій.

Питання для закріплення нового матеріалу:

1.З яких ягід та фруктів можна виготовляти фруктово-ягідні цукерки?

2. Які ви знаєте желеутворювачі?

3. Якої форми можуть мати цукерки ?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично виготовити   фруктово-ягідні цукерки ,зробити покроковий фото звіт.

Відеоролик за посиланням.

 https://www.youtube.com/watch?v=90kdjE4n4VU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR14Uv0LB5zx0gTspzp9FFIWBSk2J3UHHSfDMmrSVTfXGC3UfbEGR-3CX9k&ab_channel=%D0%93%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BC%D1%81%D0%98%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B9%D0%A5%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9

Технологічна карта

Фруктово-ягідні цукерки

 

№ з/п Назва сировини Витрати Вимоги до якості
брутто нетто
1. Полуниця (будь які фрукти) 500 500

СИРОВИНА

ПОВИННА

ВІДПОВІДАТИ

ВИМОГАМ

НТД

2. Цукор-пісок 200 200
3. Вода 65 65
4. Желатин ( агар-агар) 35 35
  Вихід:                                                        700г

Приготування

Замочити желатин в холодній кип’яченій воді в пропорції 1:5

Очищену полуницю (вишню, чорну смородину …) подрібнюємо блендером до консистенції п’юре, додати цукор , розмішати до однорідної консистенції. Розпустити желатин на водяній бані. Додати желатин до ягідно-фруктової маси , ретельно розмішати. Розлити масу в форму для цукерок або будь-яку іншу форму.

 

Вимоги до якості: однорідна, гладка блискуча поверхня; добре зберігає надану форму; смак солодкий фруктово-ягідний

СЕРЕДА 04.11.20

 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

 

ВІВТОРОК 03.11.20

 

УСТАТКУВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju m7aetju

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ОБЛІК І КАЛЬКУЛЯЦІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MDcz

6sdrkd2

 

ПОНЕДІЛОК 02.11.20

 

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

МАТЕМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

 

СЕРЕДА 28.10.20 

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

 

ВІВТОРОК 27.10.20

 

УСТАТКУВАВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju M7aetju

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU2Mzc2MzU5NTEz?hl=ru z7kccbq

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОБЛІК І КАЛЬКУЛЯЦІЯ

33

https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MDcz

6sdrkd2

 

ПОНЕДІЛОК  26.10.20

 

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

33 https://classroom.google.com/c/MTU2MDg3NzUyNzIw?cjc=kwwq2qj kwwq2qj  (хлопці)

 

33 Захист Укр. https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE4MDY2 wc44iws (дівчата)

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

 

П'ЯТНИЦЯ  23.10.20

 

ХІМІЯ

33 Хімія https://classroom.google.com/c/NTUxODM5NzQwNTNa jk55x5i

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

ІНОЗЕМНА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NzMwNzcxOTg3Njda?cjc=rs3br2k rs3br2k

ЧЕТВЕР 22.10.20

План уроку

виробничого навчання

Модуль КНД- 4.2. Приготування помадних, фруктових, желейних цукерок, мармеладу.

Тема уроку 8. Виготовлення різноманітних цукеркових мас.

Пояснення нового матеріалу

       Цукерками називаються кондитерські вироби, що отримані із однієї або кількох цукерних мас, виготовлених на цукровій основі з різноманітними добавками. Цукерки відрізняються за формою, обробкою, смаком. На відміну від карамелі вони мають більш м’яку консистенцію. Цукерки займають перше місце у виробництві кондитерських виробів. Асортимент цукерок різноманітний. Залежно від виду цукерних мас, із яких виготовляється внутрішня частина (корпус), цукерки поділяються на: помадні, пралінові, лікерні, грильяжні, молочні, збивні, кремові, марципанові. Корпуси цукерок можуть виготовлятися з двох або більше шарів цукерних мас, в цьому разі вони називаються двошаровими або багатошаровими. Найбільшу питому вагу в асортименті цукерок займають помадні та пралінові і найменшу – лікерні, збивні і грильяжні. Таке співвідношення значною мірою пояснюється високою трудомісткістю останніх.

           У технологічних процесах виробництва цукерок здебільшого можна виділити такі загальні операції: приготування маси, формування корпусів, охолодження, глазурування з охолодженням і пакування. Помадні цукерки отримують із напівфабрикату помади, що є продуктом кристалізації висококонцентрованих цукро-патокових сиропів. Помада являє собою структуровану пластично-в’язку систему, що складається із двох фаз: твердої і рідкої.

Питання для закріплення нового матеріалу:

  1. Як цукерки поділяються за видом цукеркових мас ?
  2. Зі скількох шарів можуть виготовлятися корпуси цукерок?
  3. Яка питома вага памадних та пралінованих цукерок?
  4. Яка трудомісткість лікерних, збивних,і грильяжних цукерок ?
  5. Які загальні операції в технологічному процесі можна виділити?
  6. З яких двох фаз складається помада?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично виготовити цукерки «Трюфель» в домашніх умовах.

Відеоролик за посиланням.

https://www.youtube.com/watch?v=wxNX4DO4reU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3m4RQWprEi4b5yWV_vopAW_0-ewHrG8Hi7vtExtkCevc6I6gNotvEIV1M&ab_channel=TanyaShpilko

Технологічна карта

Цукерки «Трюфеля ».

№н/п Сировина Витрати Вимоги до якості
Брутто Нетто
1. Сир (солодкий) 200 200 СИРОВИНА ПОВИННА ВІДПОВІДАТИ ВИМОГАМ НТД
2. Печиво (пісочне) 100 100
             Оздоблення
3. Шоколад 100 100
4. Кокос 100 100
5. Горіхи 100 100
             Всього:                                       400

Технологія приготування

         Технологія приготуванняЗмішати сирну масу з подрібненим печивом. Скатати невеликі шарики завбільшки грецький горіх. Викласти в форму застелену пергаментом. Покласти на 15 хв. в морозилку. Розтопити шоколад, поки він гарячий занурити охолоджені шарики . Зразу посипати подрібненими горіхами або кокосом. Дати цукеркам 20 хв. охолонути в холодильнику.

Вимоги до якості: пластична маса, добре зберігає надану форму, приємний ванільний смак.

Технологічна карта

Цукерки «Трюфеля ».

№н/п Сировина Витрати Вимоги до якості
Брутто Нетто
1. Сир (солодкий) 200 200 СИРОВИНА ПОВИННА ВІДПОВІДАТИ ВИМОГАМ НТД
2. Печиво (орео) 100 100
             Оздоблення
3. Шоколад 100 100
4. Кокос 100 100
5. Горіхи 100 100
             Всього:

Технологія приготування

         Технологія приготування.Змішати сирну масу з подрібненим печивом орео. Скатати невеликі шарики завбільшки грецький горіх. Викласти в форму застелену пергаментом. Покласти на 15 хв. в морозилку. Розтопити шоколад, поки він гарячий занурити охолоджені шарики . Зразу посипати подрібненими горіхами або кокосом. Дати цукеркам 20 хв. охолонути в холодильнику.

Вимоги до якості: пластична маса, добре зберігає надану форму, приємний ванільний смак.

СЕРЕДА 21.10.2020

 

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ІНФОРМАТИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxNTc0MTQwNjRa f5sbfah

МАЛЮВАННЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

БІОЛОГІЯ

33 Біологія

https://classroom.google.com/u/0/c/NTUzMjUxODgwNTVa

j7l4rob

ВІВТОРОК 20.10.2020

ФІЗІОЛОГІЯ ХАРЧУВАННЯ

33 Фіз Харчув https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTQxMTA5 lvuiw7n

ФІЗИКА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa  

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

 

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

УКРАЇНСЬКА МОВА

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i nlu2c7i

 

33 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQyNjY3Nzg4NjBa 7yzg4cj

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

 

ПОНЕДІЛОК 19.10.2020

 

ФІЗИКА

33

https://classroom.google.com/u/0/c/Njc1MDk5MjAzMzBa

 

 

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

33

https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

 

УСТАТКУВАВАННЯ

33

https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTgxMzIxNDUz?cjc=m7aetju

M7aetju

 

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

 

33

https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTIwMzha?cjc=nlu2c7i

nlu2c7i

ТЕХНОЛОГІЯ

33 https://classroom.google.com/u/0/c/Mjg0MjI4NDk1NzZa Rcwj4rf

 

ФІЗКУЛЬТУРА

33 https://classroom.google.com/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

Прокоментувати: