ЗАГАЛЬНООСВІТНІ ПРЕДМЕТИ
ПІДРУЧНИКИ
10 клас
- Укрмова (О. Авраменко)
- Українська література (О. Борзенко)
- Зарубіжна література ( Н. Міляновська)
- Англійська мова (М.А. Нерсисян)
- Історія: Україна і світ ( О.В. Гісем)
- Історія України (О.К. Струкевич)
- Всесвітня історія (О.В. Гісем, О.О. Мартинюк)
- Математика: Алгебра і початки аналізу та геометрія (Г.П. Бевз, В.Г. Бевз)
- Інформатика (В.Д. Руденко, Н.В. Речич, В.О. Потієнко)
- Біологія і екологія (В.і.Соболь)
- Герографія (В.В. Безуглий, Г.О. Лисичарова)
- Фізика (В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий)
- Правознавство ( О.М. Лук’янчиков)
- Хімія (О.Г. Ярошенко)
- Захист Вітчизни (М.Р. Гнатюк)
- Захист Вітчизни. Основи медичних знань (А.А. Гудима, К.О. Пашко, І.М. Гарасимів, М.М. Фука)
11 клас
- Українська мова (О. Авраменко)
- Українська література (О. Авраменко)
- Українська література (О. Борзенко)
- Зарубіжна література (Ісаєва О. О., Клименко Ж. В., Мельник А. О. )
- Історія України (Власов В. С. Кульчицький С. В. )
- Історія України (Гісем О. В., Мартинюк О. О. )
- Англійська мова (М.А. Нерсисян)
- Математика: Алгебра і початки аналізу та геометрія (Г.П. Бевз, В.Г. Бевз)
- Біологія і екологія (Соболь В. І.)
- Фізика (В.Г. Бар’яхтар, С.О. Довгий, Ф.Я. Божинова)
- Хімія (Г.А. Лашевська)
- Захист Вітчизни (М.Р. Гнатюк)
- Захист Вітчизни. Основи медичних знань (А.А. Гудима, К.О. Пашко, І.М. Гарасимів, М.М. Фука)
ПІДРУЧНИКИ ПРОФЕСІЙНОГО СПРЯМУВАННЯ
Кухар. Офіціант. Бармен. Пекар
- Устаткування підприємств громадського харчування (Н.П.Саєнко)
- Основи фізіології і санітарії (О.Олійник)
- Основи фізіології та гігієни харчування (Н.М. Зубар)
- Організація у закладах ресторанного господарства ( В.В. Архіпов)
- Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (За ред. Н.О. П’ятницької)
- Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (М.П. Мальська, О.М. Гаталяк, Н.М. Ганич)
- Барна справа (В.С. Ростовський)
- Кулінарна справа (Т.М. Стархич )
- Технологія приготування їжі. Г.І.Шумило
ПОСІБНИКИ
- Українська кухня (В.С. Доцяк)
- Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення (І.В. Сирохман, В.М.Завгородня)
- Устаткування готельно-ресторанних підприємств (І.І.Тарасенко)
- Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів (Л.Ф.Павлоцька, Н.В. Дуденко, Л.Р. Димитрієвич)
- Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (В.В. Архіпов, В.А. Русавська)
- Організація ресторанного господарства (В.В. Архіпов)
- Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані (В.В. Архіпов)
- Організація ресторанної справи (В.П. Самодай, А.І. Кравченко)
- Ресторанна справа (В.В. Архіпов, Т.В.Іванникова, А.В. Архіпова)
- Страви української кухні (За ред. В.П. Запорожця)
- Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах (Є.Клопотенко)
- Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів (Т.Г. Зайцева, Т.М. Горпинко)
- Асортимент і якість кондитерських виробів (І.В. Сирохман, В.Т.Лебединець)
- Збірник технологічної документації (професія – Кухар) (М.В. Мелько, О.С. Ступін)
- Основи підприємництва (Г.І. Карп’юк)