VT Animal - шаблон joomla Видео

Збірка "Методичний супровід професійного розвитку педагогічних працівників у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Ролдугіна М. В. "Методичний супровід розроблення навчальних програм за короткостроковими програмами для отримання часткових кваліфікацій"

Підвищення якості професійної (професійно-технічної) освіти шляхом модернізації освітнього середовища, розвитку професійної компетентності педагогів: кращі практики й інноваційні підходи

Бритвак В. Ю. "Модернізація матеріально-технічної бази закладу освіти - необхідна складова організації сучасного освітнього середовища" 

Вісник №2/2024

Блискун Н. М. "Короткострокове навчання частковим професійним кваліфікаціям із професії офіціант" (з досвіду роботи)

Збірка "Тарасові Шевченку присвячується" 2024

Лігоцька О. О. "Хто для мене Шевченко?" (методична розробка позаурочного заходу)

Вісник №1/2024

Кречковська О. О. Приготування суші та ролів (методична розробка уроку виробничого навчання з професії кухар)

Вісник №4/2023

Надь І. О. Приготування карамелі (методична розробка уроку виробничого навчання з професії пекар, кондитер)

Вісник №3/2023

Маргітич М. В. Участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсів рецептів "Гарбузовий маєток - 2023 "

Спецвипуск «Вісник» 2/2023

Мельник Г. Ю. Діагностика рівня стресу за різними методиками. Вправи на стресостійкість для учасників освітнього процесу.

Вісник №2/2023

Маргітич М. В. Приготування бенто-тортів (Методична розробка уроку виробничого навчання з професії: пекар, кондитер)

Вісник №1/2023

Фельцан-Маргітич О. М. Практичне застосування математичних знань, умінь і навичок здобувачів освіти ЗП(ПТО) на уроках виробничого навчання (із власного досвіду).

Вісник №4/2022

Молнар Й. Й. Роль військово-патріотичного виховання у формуванні в учасників освітнього процесу патріотизму, національної свідомості та гідності.

Вісник №3/2022

Пляцко Н. В. Використання анімації у підготовці презентацій до проведення уроків (із досвіду роботи викладача інформатики).

Вісник №2/2022

Блискун Н. М. Упровадження дуальної форми навчання при підготовці кваліфікованих робітників із професії: офіціант, бармен.

Кращі педагоги закладів (професійно-технічної) освіти Закарпаття

Ролдугіна М. В. Опис професійної діяльності Маргітич М. В., Бритвак В. Ю., Бабіта О. Ю.

Професіоналізм, інновації, творчість

Ролдугіна М. В. Робота з учнівською молоддю щодо усвідомленого професійного самовизначення.

Вісник №3-4/2021

Мельник Г. Ю. Девіантна поведінка у підлітковому віці і можливості її корекції (з досвіду роботи)

Вісник №3-4/2021

Катран К. В. Приготування дерунів (Методична розробка уроку виробничого навчання з професії кухар)

Вісник №1-2/2021

Бритвак В. Ю. Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього (Методична розробка уроку з предмета «Технологія приготування борошняних виробів з основами товарознавства», професія: кондитер 3 розряду).

Вісник №1-2/2021

Коноплін О. Є. Виховна та позаурочна робота. «Найрозумніший» (Позаурочний захід з фізики).

Прокоментувати: