Маргітич М. В. Участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсів рецептів "Гарбузовий маєток - 2023 "
Мельник Г. Ю. Діагностика рівня стресу за різними методиками. Вправи на стресостійкість для учасників освітнього процесу.
Маргітич М. В. Приготування бенто-тортів (Методична розробка уроку виробничого навчання з професії: пекар, кондитер)
Фельцан-Маргітич О. М. Практичне застосування математичних знань, умінь і навичок здобувачів освіти ЗП(ПТО) на уроках виробничого навчання (із власного досвіду).
Молнар Й. Й. Роль військово-патріотичного виховання у формуванні в учасників освітнього процесу патріотизму, національної свідомості та гідності.
Пляцко Н. В. Використання анімації у підготовці презентацій до проведення уроків (із досвіду роботи викладача інформатики).
Блискун Н. М. Упровадження дуальної форми навчання при підготовці кваліфікованих робітників із професії: офіціант, бармен.
Кращі педагоги закладів (професійно-технічної) освіти Закарпаття
Ролдугіна М. В. Опис професійної діяльності Маргітич М. В., Бритвак В. Ю., Бабіта О. Ю.
Професіоналізм, інновації, творчість
Ролдугіна М. В. Робота з учнівською молоддю щодо усвідомленого професійного самовизначення.
Мельник Г. Ю. Девіантна поведінка у підлітковому віці і можливості її корекції (з досвіду роботи)
Катран К. В. Приготування дерунів (Методична розробка уроку виробничого навчання з професії кухар)
Бритвак В. Ю. Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього (Методична розробка уроку з предмета «Технологія приготування борошняних виробів з основами товарознавства», професія: кондитер 3 розряду).
Коноплін О. Є. Виховна та позаурочна робота. «Найрозумніший» (Позаурочний захід з фізики).