Ролдугіна М. В. "Методичний супровід розроблення навчальних програм за короткостроковими програмами для отримання часткових кваліфікацій"
Бритвак В. Ю. "Модернізація матеріально-технічної бази закладу освіти - необхідна складова організації сучасного освітнього середовища"
Блискун Н. М. "Короткострокове навчання частковим професійним кваліфікаціям із професії офіціант" (з досвіду роботи)
Збірка "Тарасові Шевченку присвячується" 2024
Лігоцька О. О. "Хто для мене Шевченко?" (методична розробка позаурочного заходу)
Кречковська О. О. Приготування суші та ролів (методична розробка уроку виробничого навчання з професії кухар)
Надь І. О. Приготування карамелі (методична розробка уроку виробничого навчання з професії пекар, кондитер)
Маргітич М. В. Участь у Всеукраїнському онлайн-конкурсів рецептів "Гарбузовий маєток - 2023 "
Мельник Г. Ю. Діагностика рівня стресу за різними методиками. Вправи на стресостійкість для учасників освітнього процесу.
Маргітич М. В. Приготування бенто-тортів (Методична розробка уроку виробничого навчання з професії: пекар, кондитер)
Фельцан-Маргітич О. М. Практичне застосування математичних знань, умінь і навичок здобувачів освіти ЗП(ПТО) на уроках виробничого навчання (із власного досвіду).
Молнар Й. Й. Роль військово-патріотичного виховання у формуванні в учасників освітнього процесу патріотизму, національної свідомості та гідності.
Пляцко Н. В. Використання анімації у підготовці презентацій до проведення уроків (із досвіду роботи викладача інформатики).
Блискун Н. М. Упровадження дуальної форми навчання при підготовці кваліфікованих робітників із професії: офіціант, бармен.
Кращі педагоги закладів (професійно-технічної) освіти Закарпаття
Ролдугіна М. В. Опис професійної діяльності Маргітич М. В., Бритвак В. Ю., Бабіта О. Ю.
Професіоналізм, інновації, творчість
Ролдугіна М. В. Робота з учнівською молоддю щодо усвідомленого професійного самовизначення.
Мельник Г. Ю. Девіантна поведінка у підлітковому віці і можливості її корекції (з досвіду роботи)
Катран К. В. Приготування дерунів (Методична розробка уроку виробничого навчання з професії кухар)
Бритвак В. Ю. Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього (Методична розробка уроку з предмета «Технологія приготування борошняних виробів з основами товарознавства», професія: кондитер 3 розряду).
Коноплін О. Є. Виховна та позаурочна робота. «Найрозумніший» (Позаурочний захід з фізики).