VT Animal - шаблон joomla Видео

SAM 7301

 

МАЙСТЕР-КЛАС ПО ПРИГОТУВАННЮ КОРОЛІВСЬКОЇ ГЛАЗУРІ

 

19 листопада в рамках тижня професій громадського харчування майстром виробничого навчання Маргітич М.В. проведено майстер-клас по приготуванню королівської глазурі.

Майстер під час демонстрації розповіла, що айсінг в перекладі з англійської мови - королівська глазур (RoyalIcing) – це маса для декору кондитерських виробів, що виготовляється на основі білка з цукровою пудрою. Залежно від того, для чого призначається глазур,під час її збивання змінюється кількість цукрової пудри. З королівської глазурі за допомогою трафаретів малюють різноманітні візерунки, мереживо та повноцінні малюнки, якими оздоблюють поверхню тістечок і тортів.

Майстер поділилась професійними таємницями, які потрібно дотримувати, щоб маса та вироби з неї, були справжніми витворами мистецтва. Для того, щоб маса була білосніжною, під час її збивання в масу, додають лимонну кислоту або сік лимона. Щоб маса добре збільшилась в об’ємі, посуд в якому її готують, має бути чистим і обезжиреним. Висушувати і зберігати вироби потрібно в сухому приміщенні і ні в якому разі не зберігати його в холодильнику.

Всі бажаючі мали можливість власноруч спробувати намалювати елементи декору за допомогою кондитерського мішка.

Голова методичної комісії: Бритвак В.Ю.

 

SAM 7276 SAM 7310 SAM 7328 SAM 7342

Прокоментувати: