VT Animal - шаблон joomla Видео

P90118 073610

 

ЄДНАННЯ ЗАРАДИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

 

 З метою формування національної свідомості ліцеїстів, виховання у них почуття патріотизму, з нагоди відзначення 100 - річчя Дня Соборності України та утворення Закарпатської області у складі України   в Берегівському ліцеї відбулися заходи, які пройшли під знаком єднання українського народу з гаслом «Єдина і неподільна Україна».

   Сьогодні соборність не обмежується лише ідеєю збирання етнічних земель у рамках національної держави, а передбачає також духовне єднання всього населення країни незалежно від національностей.

  22 січня в групі 13 був  проведений виховний захід на тему: «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг».

   Основною метою проведення заходу було: поглибити знання учнів про історію виникнення свята Соборності України; прищеплювати повагу та любов до Батькiвщини; виховувати національну свідомість та почуття гідності бути громадянином України, любов до рідного краю, його історичного минулого і сучасності; ознайомити з цікавими фактами про Україну; викликати інтерес до вивчення історії України, культурних надбань українського народу та поваги до державної атрибутики.  

   Учні, попрацювавши із різними джерелами інформації, наводили історичні факти такої важливої події як становлення української нації.

Було переглянуто відеофільми «Шляхами незалежності»та «Злука».

Молодь прийшла до висновку, що єдність людей і спільність їхньої мети відкриває шляхи до перемоги, до світлого майбутнього нашої держави.

Ми – Україна! Ми – патріоти! Ми – єдині!

Викладач історії Мельничук Л.М.

 

P90118 073638 P90118 073625

Прокоментувати: