VT Animal - шаблон joomla Видео

IMG 8688

 

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ДО МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ КУХАРІВ

 

Учні групи №22 з професії «Кухар» на чолі з майстрами виробничого навчання Деяк У.П. та Кречковською О.М. активно продовжують готуватися до Міжнародного конкурсу Відкритого вогню імені Юдки Товт, який проходитиме в Угорщині наприкінці квітня цього року.

Вже традиційним стала участь нашого закладу освіти у Міжнародному конкурсі юних кухарів в Угорщині. І тому, отримавши запрошення гастрономічної спілки Лицарського Ордену Відкритого вогню ім. Товт Ютки, педагогічний та учнівський колектив ліцею продовжує активну підготовку до цього заходу міжнародного рівня.

Злагоджено із зацікавленністю учні підгруп разом з майстрами в/н обговорюють меню конкурсу та страви, які готуватимуть на конкурсі професійної майстерності. Адже, кожен з них розуміє, що буде представляти не лише наш заклад освіти, а і область та країну в цілому.

Сьогодні, на уроці виробничого навчання, підгрупа №2 готувала першу страву «Борщ із вушками», який заплановано презентувати на конкурсі. Всі добре справились із завданням, але смачнішими визначено страви Боршош Генрієтти та Шімон Рейки.

                                                                                                                             Методист ліцею Ролдугіна М.В.

IMG 8594 IMG 8679 IMG 8687
IMG 8595 IMG 8609

 

 

 

 

Прокоментувати: