VT Animal - шаблон joomla Видео

2014032it

 

Неможливо жити краще, ніж проводячи життя

в прагненні стати досконалішим.

Хто хоче зрушити світ, нехай

зрушить себе. (Сократ)

Самоосвіта педагогічного працівника – це провідна форма вдосконалення професійної компетентності, що полягає в засвоєнні, оновленні, поширенні й поглибленні знань, узагальненні досвіду шляхом цілеспрямованої, системної самоосвітньої роботи, спрямованої на саморозвиток та самовдосконалення особистості, задоволення власних інтересів і об’єктивних потреб освітнього закладу.

З метою підвищення ефективності та результативності навчання викладачі та майстри виробничого навчання удосконалюють свій фаховий рівень шляхом опрацювання методичної літератури з питань викладання загальноосвітніх предметів, спецдисциплін та уроків виробничого навчання, використовують елементи досвіду інших педагогів, впроваджують інноваційні освітні технології, зокрема, інтерактивне навчання.

Особливу увагу наші колеги приділяють розширенню власних знань з інноваційних освітніх технологій. З метою допомоги у вдосконаленні «комп’ютерних» знань у нашому закладі освіти щовівторка та щоп’ятниці інженер електронник проводить для всіх бажаючих курси підвищення знань з новітніх технологій. Кожен учасник курсів має змогу вивчити нові комп’ютерні програми, навчитися формувати графіки, діаграми, таблиці. Керівник курсів, Наталія Володимирівна охоче відповідає на всі запитання «учнів».

Методист: Ролдугіна М.В.

 

P90409 143609 P90409 143546 P90409 143518 P90409 143507

Прокоментувати: