VT Animal - шаблон joomla Видео

Toronyi V

 

ТРУДОВИЙ ШЛЯХ ВІД УЧНЯ ПРОФЕСІЙНОГО УЧИЛИЩА

ДО КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ

 

Йдеться про директора Берегівського професійного ліцею сфери послуг Валерія Емеріховича Торонія, який на порозі свого 65-ти річчя, першого вересня 2019 року відмітив 50-ти річний ювілей загальної трудової професійної діяльності.

У 1972 році закінчив Ужгородське ПТУ №6 за професією столяр.

У системі професійної (професійно-технічної) освіти почав працювати з 1976 року майстром виробничого навчання, заступником директора, директором ПТУ.

У 1985 році закінчив навчання в Ужгородському державному (нині національному) університеті (економічний факультет).

У 1999-2003 заступник начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації, з 2003 – директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.

З березня 2013 по лютий 2015 працював заступником директора департаменту освіти і науки Закарпатської областної державної адміністрації, начальником управління вищиої та професійно-технічної освіти.

В період з лютого 2015 по 1 грудня - заступник директора навчально-методичого центру, а з грудня 2015 по сьогоднішній день працює директором Берегівського професійного ліцею сфери послуг. 

Яким є наш директор? Валерій Емеріхович - справжній керівник, який гармонійно поєднує в собі професійні та особистісні риси лідера педагогічної справи. Він професійно очолює наш ліцей, керує структурно відокремленими виробничими та навчальними підрозділами. Приймає конструктивні рішення щодо використання виділених на заклад освіти матеріальних, фінансових та трудових ресурсів.

Для справжнього керівника керівництво – це не просто процес організації та контролю праці своїх підлеглих, це – стиль життя, який реалізується під час педагогічної повсякденної праці. Це все про очільника нашого ліцею.

Секрети його професійних успіхів полягають в тім, що всі 50 років роботи в системі освіті він об'єктивно оцінював свої сили і здібності, визначав, що йому потрібно для самовдосконалення й розвитку, ставив перед собою мету і завжди знаходив шляхи для її досягнення. Це було нелегко, але дух загартувало. «Віра в себе – це те, що допомагало не опускати руки і сміливо дивитися в обличчя випробуванням, тобто ніколи не здаватися» - впевнений наш ювіляр.

За сумлінну роботунагороджений Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, Відмінник народної освіти УРСР (1990), відомчою відзнакою «А.С. Макаренко» (2008), лауреат обласної педагогічної премії ім. Августина Волошина (2009). Лауреат премії Верховної Ради України 2012р.

Отож, колектив БПЛСП щиро вітає свого директора Торонія В.Е. із 50-ти річчям трудової діяльності. Зичить йому в повному здоров’ї і з оптимізмом продовжувати свій життєвий та трудовий шлях, пишатися прожитими роками і досягнутими успіхами, дорожити близькими і зігрівати своє серце любов’ю! Многая і благая літа!!!

Методист Ролдугіна М.В., за дорученням колективу БПЛСП

Прокоментувати: