VT Animal - шаблон joomla Видео

zno2020 na rivnenshchini sklasti probne testuvanny20191214 6182

 

ОСНОВА ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО

 

   Уроки рідної мови не тільки озброюють правилами, а й творять громадянина, об'єднують учнів в єдину націю, єдину сім'ю. Але цього неможливо б було досягти без застосування на уроках інтерактивних технологій, встановлених в кабінеті української мови. Вони допомагають в складанні діалогів, моделюванні ситуацій вибору, вільному обміні думками.

   Тому пріоритетною є така організація навчання, де учні мають змогу вчитися співпрацювати в парах, групах. Це дає можливість учням формувати свої власні ідеї та думки, навчатися критично мислити, сперечатися на задану тему, а відтак вчитися правильно будувати речення, оскільки більша частина учнів є представниками національних меншин.

   Така форма роботи стимулює учнів збагачувати лексичний запас для спілкування з ровесниками. А особлива атмосфера змагання розуму та творчих починань – основа підготовки до ЗНО.

   В Україні завершилась реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року. Більшість наших випускників виявили бажання перевірити свої знання та пройти пробний тест з української мови.

Викладач української мови та літератури: Лігоцька О.О.

Прокоментувати: