VT Animal - шаблон joomla Видео

Dystantsiyne navchannya

 

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

 

У зв’язку з епідеміологічною ситуацією, яка склалася в Україні та з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 у нашому закладі освіти педагогічними працівниками організовано згідно розкладу уроків та щоденно проводиться дистанційне навчання навчально-виробничого та навчально-виховного процесу у кожній групі ліцею.

Виконання теоретичної частини освітньої програми проводиться з використанням технологій дистанційного навчання, зокрема: Google Classroom, Microsoft Teams, Cisco Webex, Zoom, Class Dojo, Classtime, Viber та інші. Більшість педагогів обрала програму сервісу Classroom, адже він виявився більш зручним та доступним для обміну інформацією між учасниками освітнього процесу.

Також, викладачі надають учням посилання (онлайн-курси з основних предметів ЗНО, вебінари з найкращими репетиторами, тести, подкасти, матеріали для самопідготовки тощо), за якими здобувачі освіти можуть розширити та збагатити свої знання з певного загальноосвітнього предмету. Це дає змогу нашим випускникам готуватися до складання ЗНО, а іншим – продовжувати навчання під час карантину. Крім того, з 17 березня телеканал «Рада» та Міністерство освіти і науки запускають щоденну трансляцію безкоштовних відеоуроків та онлайн-курсів.

Вміти ефективно працювати на відстані, добре розумітися на інноваційних технологіях – це надважливіші завдання, які постали перед кожним педагогічним працівником нашої держави. І тільки від злагодженої співпраці між викладачем і учнем залежить кінцевий результат дистанційного навчання. Бажаємо успіхів у цьому навчанні нашим здобувачам професійної (професійно-технічної) освіти!

Прокоментувати: