VT Animal - шаблон joomla Видео

zno2

 

ГОТУЄМОСЬ ДО ЗНО!

 

Українська мова і література,як відомо, є обов'язковим предметом для складання ЗНО, тому вкрай важливо докласти максимальних зусиль для досягнення омріяних висот. Особливо зараз під час карантину.

   Щоби краще організувати дистанційне навчання у період карантину та підготовку здобувачів освіти до складання ЗНО з української мови та літератури викладачем ліцею Лігоцькою О.О.створено групи у соцмережах, де є можливість щодня працювати онлайн. Звичайно в підготовці до онлайн-навчання є перешкоди – це різне забезпечення. Деякі сім’ї не мають комп’ютера для кожного члена сім’ї. Тому додатки і платформи, які обрано для дистанційного навчання, працюють на смартфонах.

         В підготовці до ЗНО викладачем-філологом використовуються різні формати:посилання на відповідні експрес-уроки в інтернеті, інтерактивні ігри, тексти, тестові завдання, короткі відеосесії, скріншоти, трохи завдань і вправ на розширення словникового запасу. Ольга Олександрівна розподіляє матеріал на менші частини і визначає чіткі вимоги щодо онлайн-активності. Завдання надсилаються в групу Viber та Messenger. До кожного завдання надається чітка інструкція.

Також викладач забезпечує учням швидкийfeedback (коментарі у спільних документах чи в чатах, задля мотивації подальшої активності у навчанні), проводить віртуальні зустрічі, виходить на відеозв’язок, щоб зберігати живе спілкування.

Лігоцька О.О. знайомить випускників з усіма програмами та онлайн-платформами для підготовки до ЗНО, рекомендує учням сайт EdEra, https://www.ed-era.com/courses/ де є платформаЗНО і можна проходити тести, скористатись підказками та побачити авторське рішення завдань Також цікавим є ЗНО клуб https://znoclub.com/. ЗНО КЛУБ – це освітній портал, який допомагає всім випускникам, старшокласникам безкоштовно готуватися до ЗНО.

Викладач щодня аналізує разом із учнями презентовані О. Авраменком (доцент Київського університету імені Бориса Грінченка) експрес-уроки української мови, на яких автор вчить молодь дбати про чистоту рідної мови, водночас допомагаючи їм готуватися до ЗНО.

Звичайно, існує багато безкоштовних програм і платформ щодо підготовки до ЗНО з української мови. Але спробувати все достатньо складно, тим більше, що потрібно готуватися до іспиту і з інших предметів також.

Прокоментувати: