VT Animal - шаблон joomla Видео

0 02 04 a8001341591f46d23193d6f4c0ad6554d234bc7ba873d2361f916bf47baa308c cc17e24c

 

ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ - ЗАПОРУКА УСПІХУ

 

Усвідомлений вибір професії впливає на подальше життя, визначає успішність самореалізації, соціалізації, кар'єрного і професійного зростання.

Зазвичай вибір професії молодими людьми відбувається на основі зовнішньої привабливості, приміром, за рівнем зарплати, іміджу установи, престижності професії, за прикладом батьків, друзів тощо.

Проблема вибору професії є надзвичайно важливою і непростою. І тому, в період вимушеної ізоляції, період карантину, наш заклад освіти працює в дистанційному режимі, проводить профорієнтаційну роботу через мережу Інтернет.

У соціальних мережах розміщено відеоролик «День відкритих дверей», де молодь та їхні батьки можуть побувати у наших лабораторіях, оснащених новітнім начинням, та кабінетах з мультимедійним обладнанням.

Чим раніше молода людина усвідомить, що професія обрана невідповідно, тим більше користі вона зробить для себе та не марнуватиме час.

Це дає можливість кожному учневі усвідомлено підійти до вибору професії, поставитися з максимальною відповідальністю до свого вибору.

Не дайте закоренілим стереотипам чи думці сторонніх збити Вас з правильного шляху. Прислухайтеся до себе, оберіть ту професію, яка приноситиме Вам задоволення та відчуття внутрішньої гармонії, а матеріальна винагорода за таку працю не змусить на себе довго чекати.

Від щирого серця бажаємо Вам успіхів у самовизначенні.

Двері нашого закладу завжди відкриті для вас, шановні абітурієнти.

Практичний психолог А.Мельник

 

емблема буклет буклет угор

Прокоментувати: