VT Animal - шаблон joomla Видео

НІ НАРКОТИКАМ

 

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ІЗ ЗЛОВЖИВАННЯМ НАРКОТИКАМИ ТА ЇХ НЕЗАКОННИМ РОЗПОВСЮДЖЕННЯМ

 

Міжнародний день боротьби із вживанням наркотиків та їх незаконним обігом сприяє впровадженню в громадські маси серйозної проблеми нашого часу - проблеми наркоманії. Рішенням цього питання повиненна бути стурбована кожна людина в будь-якій точці земної кулі. Тільки завдяки спільним зусиллям можна досягти позитивних результатів у вирішенні глобальної проблеми сучасності - наркоманії.

Наркоманія – це захворювання, що виникає у разі систематичного вживання речовин, що включені до списку наркотиків, та проявляється психічною та фізичною залежністю від них, поступово в усе більших дозах. Останнім часом наркотичні речовини все частіше використовуються не за призначенням, а з метою отримання миттєвого штучного задоволення. Наслідками вживання наркотиків є втрата працездатності і здоров’я в молодому віці, смерть внаслідок передозування або спричинена ускладненнями наркоманії, поширення ВІЛ/СНІДу, вірусних гепатитів, соціальна дезадаптація, зростання злочинності.

Важко підрахувати, скільки людських життів забрало це неприродне прагнення. Наркотики виснажують, руйнують психіку та здоров'я людини, роблять залежною, слабкою. Рідко наркоман доживає навіть до сорока років — організм не витримує навантаження. До того ж уявіть собі страждання близьких наркомана, тих, хто змушений спостерігати, як кохана людина сама себе знищує шаленими темпами.

Боротьба з незаконним розповсюдженням та споживанням наркотиків в усьому світі ведеться вже протягом кількох десятків років. А наркозалежних людей стає з кожнимроком усе більше.

Юнаки та дівчата, знайте! Лише факт одноразового прийому наркотику або вдихання летких токсичних речовин може стати причиною вашої загибелі. Навіть одноразовий прийом наркотиків формує дуже тяжке захворювання і збільшує ризик зараження невиліковною хворобою – СНІДом. Хвилини дурману не варті вашого життя! Бережіть себе та своє здоров’я!

В. о. заст.директора: Мельничук Д.М.

Прокоментувати: