VT Animal - шаблон joomla Видео

0 02 05 ff0c9bc2d06eec0966e580bcee0b54ecb57080a92e3b36b601e14ec335502257 2afd265

 

У СВІТІ ІНФОРМАТИКИ

 

В сучасних умовах розвитку освітньої системи України комп'ютер є своєрідним "інтелектуальним знаряддям", яке дозволяє людині вийти на новий інформаційний рівень. Його в теперішніх умовах слід розглядати як сучасний засіб діяльності здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти. Заняття молоді на комп'ютері мають велике значення для розвитку їх інтелекту, моторики рук, зорово-моторної координації, поліпшують та розвивають пам'ять і увагу.

Вивчаючи предмет інформатику, здобувачі освіти нашого закладу освіти отримують необхідну кількість знань з цієї дисципліни. Але кожен з них, крім цього, хоче досконало навчитися складати яскраві презентації та фільми. Цей процес є творчим і цікавим.

Складанням презентацій, створенням своїх власних проектів в мережі Інтернет, а також опрацюванням різноманітної текстової та графічної інформації, яке сприяє самоаналізу власної діяльності, прагненню збагатити себе великою кількістю інформації займаються наші ліцеїсти на заняттях гуртка «У світі інформатики».

Керівник гуртка: Пляцко Н.В.

Прокоментувати: