VT Animal - шаблон joomla Видео

272449 1603453008

 

ІСТОРІЯ ВИНИКНЕННЯ «СОБАЧКИ»(РАВЛИКА) - @» І ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО НАШИМИ ЛІЦЕЇСТАМИ

 

Історія знаку @ бере початок, нібито, ще в середньовіччі, коли ченці — хранителі стародавніх знань і рукописів — займалися перекладами і переписували трактати — у тому числі і написані на латині.

“Собачка” мирно чекала своєї зоряної години, поки на неї випадково не впав погляд Рея Томлінсона (Ray Tomlinson), дослідника з американської компанії BBN Technology.

Справжнє народження @ пережила в 80-х, коли почалася комп’ютерна революція — ПК вишли за межі лабораторій, і в 90-х, коли з’явилися перші веб-браузери. @ сподобалася користувачам, і навіть розповідають, що є відповідний дорожній знак.

Тому, на даний момент, електронна пошта і, відповідно, знак «собачка» використовується дуже часто. Для того, щоб користуватися сервісами власного смартфону та комп’ютера в обов’язковому порядку повинен бути обліковий запис Google, який і є електронною поштою.

Як тільки в Україну увійшов карантин, виникла гостра потреба у використанні освітніх платформ для дистанційного навчання. Тут і виникла потреба у реєстрації здобувачів освіти та створенні електронної пошти для отримання навчальних матеріалів. Декотрі учні навіть не мали уяви, як створюється електронна пошта. Закладом була обрана платформа для дистанційного навчання GoogleClassroom, де кожен реєструвався за допомогою своєї пошти. Виявилося, що деякі креативно підійшли до назви свого облікового запису, що розділяє знак @ і домен, на якому знаходиться саме пошта. Це свідчить, що знання, отримані у вивченні інформатики є корисними та використовуються на практиці.

Викладач інформатики: Пляцко Н.В.

 

33 фото укіро

Прокоментувати: