VT Animal - шаблон joomla Видео

photo 2021 02 17 11 34 08

 

СКЛАДОВІ ОБРАЗУ СУЧАСНОГО ВИКЛАДАЧА

Імідж закладу освіти та якість освітніх послуг безпосередньо залежить від особистості викладача. На сьогоднішній день вимоги до педагога не такі, які були раніше, а інші, тому що змінилися погляди та вимоги сучасного суспільства. Постає необхідність побудови образу викладача, за допомогою якого сформується авторитет та престиж особистості педагога.

Заступник з навчально-виховної роботи та викладачі ліцею в дискусії «Розвиток навичок комп’ютерної грамотності викладача як запорука інноваційного уроку» визначили основні напрями, якими повинен володіти кожний педагогічний працівник для якісного викладання та результативної діяльності, познайомились з Steamосвітою, визначили різницю між типами навчання, етапами підготовки до активного типу, поділились власним досвідом використання ІКТ на уроках та отримали практичні поради із застосування сучасних технологій для кожної окремої дисципліни. Завдяки заходу вдалось підняти рівень самоосвіти, оновити свої творчі ідеї щодо осучаснення уроків, надихнутись бажанням мінятись та легко адаптуватись до змін в освіті, відповідати вимогам сучасного покоління.

Викладач як організатор освітньої діяльності забезпечує систематичний інформаційний вплив, формує в кожного учасника освітнього процесу ідеї, цінності, зразки поведінки. Тому важливим є вирішення стратегічної освітньої проблеми – формування позитивного іміджу сучасного викладача. У межах цього питання актуальним є дослідження особливостей та умов формування іміджу педагогів. І тому, як висновок заходу - опитування учасників дискусії на визначення рівня інноваційної компетенції.

Заступник директора з навчально-виховної роботи:   Оксана БАБІТА

 

photo 2021 02 17 11 34 11 photo 2021 02 17 11 34 14 photo 2021 02 17 11 34 17

Прокоментувати: