VT Animal - шаблон joomla Видео

6565454

 

ТАРАСОВА ДОЛЯ – ТО ПРАВДА ЖИВА

 

11 березня 2021 року в рамках Тижня «Вічно живий у пам’яті народній» відбулася трансляція презентацій, які підготували учні 13 групи з професії «Пекар, кондитер» - «Вічно живий у пам’яті народній».

   У своїх роботах здобувачі освіти подавали маловідомі факти долі Т. Шевченка, а також акцентували увагу на художньому образі великого Кобзаря, на висловленні пошани і любові до поета.

   Будь-який рядок із «Кобзаря», який використовували першокурсники у своїх творчих роботах – це настанова від великого мислителя, це повчання від Батька нації, це біль та крик душі справжнього українця з чистою та щирою душею.

   «Змінюються часи, але незмінним, невичерпним і, по суті, не до кінця прочитаним і розгаданим залишається сам Т. Шевченко. І вистачить його, поза всяким сумнівом, ще на багато-багато поколінь – допоки житиме український народ, допоки буде жити наша Україна!» - такими словами завершила захід викладач української мови та літератури Лігоцька О.О.

     Ми впевнені, що ці та інші заходи, які відбуваються в ліцеї, допоможуть молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Шевченка в зародження та розвиток української культури, мови, нашої державності. І ще раз переконатися, що

Поезія Шевченка – це вогник,

схожий на полум’я свічки,

що запалює душу людини…

Викладачі української мови та літератури:

Перинець Т.В., Лігоцька О.О.

 

изображение viber 2021 03 11 10 43 26 изображение viber 2021 03 изображение viber 2021 03 11 10 изображение viber 2021 03 11 10 43 27

Прокоментувати: