VT Animal - шаблон joomla Видео

photo 2021 04 13 15 09 47

 

КОМП’ЮТЕРНЕ МОДЕЛЮВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

 

Солодощі супроводжують будь-яке свято, де тільки накритий стіл, проте зазвичай лише як завершальний акорд. Але ж стіл із солодощами може бути і самостійним форматом проведення заходу, до того ж повноцінним. Саме про Кенді бар і його оформлення обговорювали здобувачі освіти з професії «Пекар, кондитер» на уроці комп’ютерного моделювання кондитерських виробів.

Адже комп’ютерне моделювання є одним із інструментів для удосконалювання не лише практичних навичок у створенні кондитерських виробів, а й у розвитку фантазії для оздоблення тортів та мафінів. Їх можна змоделювати на власний смак, використовуючи креативність, фантазію та уявлення. Для цього учні використовують дві програми TuxPaint- для моделювання шоколадних цукерок, мафінів, лолі попів, кейк попсів тощо та GIMP– для одноярусних, шоколадних, фруктових, двоярусних з різноманітними оздобленнями тощо.

Зусилля, знання, праця, любов – основні компоненти освітнього процесу, який кожен викладач намагається перетворити на задоволення.Ефективним методом взаємодії педагога й учнів на цих уроках є використання графічних редакторів, які відіграють одночасно навчальну, розвиваючу та виховну функції та мають велике значення для духовного, емоційного, інтелектуального розвитку дитячої фантазії. 

Викладач інформатики: Пляцко Н.В.


photo 2021 04 13 15 09 31 photo 2021 04 13 15 09 41 photo 2021 04 13 15 09 44

Прокоментувати: