VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 04 21 15 20 27

 

7 ЧУДЕС ЗАКАРПАТТЯ

 

Риторика – наука про способи переконання та впливу на аудиторію з урахуванням її особливостей. Саме заради аудиторії виникла й розвивалася риторика як наука і мистецтво. Оратор має завжди пам’ятати: слухачі – це його судді, тому постійним його завданням має бути намагання досягти переваги над ним. Оратор має контролювати аудиторію, зважаючи на те, як вона його слухає.

Сьогодні на уроці української мови здобувачі освіти спробували себе в ролі ораторів та слухачів. Попередньо учні-оратори підготували виступ на тему «Сім чудес Закарпаття». Кожен використав фотопрезентацію, а також всі мовні прийоми утримання уваги аудиторії, зоровий контакт, відповідні пози, міміку й жести.

Учні-слухачі в свою чергу потрапили у віртуальну подорож чарівним та неповторним краєм з кількома десятками визначних природних та архітектурних куточків Закарпаття. Вони відчули себе справжніми мандрівниками, адже побували у незабутніх місцях, овіяних легендами, що вирізьблені на каменях історії дбайливим і старанним художником – Часом.

Викладач української мови та літератури: Лігоцька О.О.

 

изображение viber 2021 04 21 15 5440 27 изображение viber 2021 04 21 15 26554

Прокоментувати: