VT Animal - шаблон joomla Видео

english week web2 300x188

 

ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

 

Згідно Річного плану роботи ліцею та плану роботи методичної комісії суспільно-гуманітарної та природничо-математичної підготовки, цього навчального року тиждень англійської мови проводиться з 20 по 24 вересня.

Предметний тиждень - це завжди додаткова можливість зосередитись на тому чи іншому предметі, поглибити та розширити знанняакож це можливість додаткових заходів, спрямованих на розвиток творчих здібностей здобувачів освіти, і що немало важливо це простір збагачення фахового досвіду викладача.

Звичайно кожний урок англійської мови цікавий, інтерактивний та пізнавальний, проте заходи цьогорічного тижня, кожного дня будуть дивувати цікавим світом історичних,культурних та типово британських подій, де кожний здобувач хоч на хвильку та відчує себе справжнім титулованим придворним англічанином.

Особливої атмосфери додаватиме тематична фотозона інстальована в холі нашого закладу освіти. Цей тиждень віщує бути дуже насиченим та сповнений пригод. Повний вперед пані та панове до цікавого та мега активного тижня англійської мови.

Викладач англійської мови:     Оксана БАБІТА

 

изображение viber 2021 09 21 14 54 08 138 изображение viber 2021 09 21 14 54 07 315

Прокоментувати: