VT Animal - шаблон joomla Видео

1йц

 

ЛЮДСЬКА ГІДНІСТЬ І ПРАВА ЛЮДИНИ

 

Гідна людина не та,

в якої нема недоліків,

а та, в якої є чесноти.

Саме цю тему розглянуто на уроці «Громадянська освіта» із групою №13 з професії «Пекар, кондитер» викладачем Молнар Й.Й. Здобувачі освіти жваво вступали у діалог із педагогом та одногрупниками, відстоюючи власну думку щодо людської гідності та прав людини. Адже кожному з нас цікаво, як сприймають його інші, й хочеться, щоби самосприймання збігалося з думкою інших. Кожна людина певним чином сприймає, усвідомлює себе, знає свої особисті якості.

Почуття гідності — самовідчуття (і пов’язана з цим поведінка) людини, яка високо оцінює власні соціальні можливості та свою суспільну цінність.Людина з почуттям власної гідності вимоглива і до себе, й до інших. Гідність формує людину, впевнену у власних силах, у своїх справах і вчинках. Конституція України закріплює право кожного з нас на повагу до власної гідності.Без дотримання цих прав неможливе нормальне існування та розвиток людини в суспільстві.

На завершення уроку підсумували - для того, щоб залишатися людиною, кожен повинен мати право на збереження самого себе, власної гідності, а й поважати гідність інших людей.

Методист: Марина РОЛДУГІНА

 

изображение viber 2021 09 30 11 34 42 517 изображение viber 2021 09 30 11 35 32 802 изображение viber 2021 09 30 11 35 58 418

Прокоментувати: