VT Animal - шаблон joomla Видео

z dnem azshhishhnrtr 1160x653

 

ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ УКРАЇНИ

 

День працівників освіти або День вчителя — професійне свято працівників освіти України, яке відзначається щорічно у першу неділю жовтня. Напередодні свята наші третьокурсники зустрічали своїх педагогів у фойє ліцею вітальними словами та квітами. Тематична фотозона, розташована на спортивному майданчику порадувала своєю простотою, і водночас креативністю, тут кожен мав можливість протягом дня зробити колективне або індивідуальне фото.

А найяскравіша подія цього дня- «день самоврядування». Наші учні дали змогу перепочити своїм педагогам і самі проводили уроки. В навчальних кабінетах не було чути звично суворих голосів педагогів, їх дублювали третьокурсники. На них було покладено велику відповідальність - провести урок на такому рівні, як викладач-предметник. Потішило те, що учасники заходу, визначивши основну мету цього дня, з відповідальністю підготувалися і провели уроки, за якими були закріплені. Дублер викладача мав при собі конспект уроку, тема якого попередньо обговорювалася.Це була можливість для кожного випускника відчути себе більш самостійним і дорослим.

Тож, вітаємо всіх освітян зі Всесвітнім днем вчителя! Бажаємо нових звершень, значних досягнень та великих успіхів! Хай всі наші старання та зусилля роблять цей чудовий світ ще прекраснішим! Міцного нам усім здоров’я, величезного терпіння, радості та внутрішньої гармонії, поваги та щирої вдячності від учнів та батьків!

Прокоментувати: