VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 11 04 14 48 31 678

 

ОСНОВНІ АСПЕКТИ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ
З ПРОФЕСІЇ «ОФІЦІАНТ, БАРМЕН»

 

У Центрі кар’єри проведено робочу конференцію із здобувачами освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» за темою:«Основні аспекти дуальної форми навчання».

Заступник директора з НВР Шаталова Л.М. наголосила, що основним завданням дуальної форми здобуття освіти є усунення основного недоліку традиційних форм і методів навчання майбутніх кваліфікованих робітників – розрив між теорією і практикою, освітою й виробництвом та підвищення якості підготовки кадрів з урахуванням вимог роботодавців.

Дуальна форма здобуття професійної освіта – це спосіб здобуття професійної освіти, що передбачає поєднання навчання осіб у закладі освіти в обсягах 30% теоретичних занять з навчанням на робочих місцях на підприємствах, в установах та організаціях до 70% практичних занять для набуття відповідної кваліфікації за галузевим.

Майстер виробничого навчання Блискун Н.М. розповіла присутнім про уроки теоретичного навчання, які спрямовані на засвоєння здобувачами освіти системи знань у галузі спеціальних дисциплін, необхідних для свідомого і ефективного виконання робіт, передбачених для певної професії і кваліфікації.

Вона зауважила, що виробниче навчання в умовах виробництва спрямоване на те, щобивикористовувати на практиці, набуті в процесі навчання теоретичні знання; для набуття навичок роботи з інструментами і обладнанням установи, в якій вони проходять практику; для засвоєння правил техніки безпеки при роботі з обладнанням.

Підсумок роботи конференції – обговорення проходження виробничої практики, а саме, закріплення знань, умінь і навичок, що одержані в процесі теоретичного і практичного навчання, освоєння професії кваліфікованого робітника (відповідного рівня кваліфікації), вивчення передових високопродуктивних прийомів і способів праці.

Заступник директора з НВР: Любов ШАТАЛОВА

Майстер в/н: Наталія БЛИСКУН

 

изображение viber 2021 11 04 14 48 55 251 изображение viber 2021 11 04 14 48 57 655 изображение viber 2021 11 04 14 49 00 778

Прокоментувати: