VT Animal - шаблон joomla Видео

тиждень тит

 

ІНТЕРАКТИВНА ГРА «В СВІТІ ШОКОЛАДУ»

 

В нашому закладі освіти завершення Тижня професійної (професійно-технічної освіти) проходить активно, тому що в інтерактивній грі змагалися здобувачі освіти перших курсів груп №12 «Кухар» та №13 «Пекар, кондитер».

Сьогоднішня інтерактивна гра була пов’язана зджерелом вічного щастя і символом неземної насолоди. Предметом загального обожнювання та інструментом зваби! Таким різним, але незмінно смачним! ШОКОЛАДОМ!!!

Напередодні команди отримали домашнє завдання і готуючись до цього заходу самостійно придумали назви команд. Протягом гри учасники та глядачі знайомились з історією виникнення шоколаду, поринули у світ цікавих фактів і все це з солодкими нотками, тобто, смакуванням різних видів шоколаду.

Проведено сім турів, де завдання на активацію розумової й пізнавальної діяльності поєднувалися з естафетами на спритність, швидкість та вправність. Протягом захоплюючого батлу, який включав: розминку, шоколадний спринт, крилаті шоколадні фрази, шоколадний тир, феєрію смаку, розшифровку слів, та відгадування шоколаду по фото, в лідери гри виходила то команда «Чокопай», то «Сало в шоколаді». У запеклій грі перемогу здобула команда групи №13 «Чокопай». Вітаємо! Хай у Вас у всіх "Все буде в шоколаді"!!!

 

Прокоментувати: