VT Animal - шаблон joomla Видео

 

01ПРОБНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА

Завершилася виробнича практика для здобувачів освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен», що проходила на підприємствах Берегівського ОТГ та забезпечила кожному набуття професійних умінь та навиків обслуговування відвідувачів у реальних умовах виробництва.

Підсумком вивчення професії для здобувачі освіти є виконання кваліфікаційної пробної роботи на кваліфікацію бармен 4 розряду. Перед ними поставлені різні види завдань, а саме: складання різних видів прейскуранта, коктейльної та чайної карти, підбір барного посуду та приборів для подачі закусок, коктейлів та напоїв, підготовка барної стійки, полірування барного посуду, приборів тощо.

Підведення проміжних підсумків з професійно-практичної підготовки здійснювалось в залі організації обслуговування та учнівському кафе. Всі відповідально виконали завдання відповідно до переліку кваліфікаційних пробних робіт та показали достатні кваліфікаційні знання та вміння.

Майбутні кваліфіковані робітники продемонстрували цікаві ідеї, здатність до самостійної роботи, творчі уміння і навички, впевнено виконуючи технологічні прийоми.

Майстер в/н: Наталія БЛИСКУН

 

02 03 07
04 05 06

Прокоментувати: