VT Animal - шаблон joomla Видео

1

 

ДЕРЖАВНУ КВАЛІФІКАЦІЙНУ АТЕСТАЦІЮ УСПІШНО ПРОЙДЕНО

Іспити для випускників та випуск нових кваліфікованих робітників – хвилююча та відповідальна подія для будь-якого закладу освіти, як для учнів так і для педагогів.

Швидко і непомітно промайнув навчальний рік… Останні дні - це низка державних та поетапних кваліфікаційних атестацій, які почалися в нашому ліцеї з 20 червня 2022року.

В цей день державна кваліфікаційна атестація проходила в групі №33 з професії «Пекар, кондитер» на присвоєння кваліфікаційного рівня кондитер 4 розряду. Перед початком іспиту до випускників звернулася голова Державної кваліфікаційної комісії Габор Наталія – власниця пекарні «Сонячний промінь». Саме на її підприємстві учні нашого ліцею проходили виробничу практику, підтверджуючи свої знання та вміння з професії пекар, кондитер.

Державна кваліфікаційна комісія розглянула підсумки навчальних досягнень учнів, результати виконаних пробних кваліфікаційних робіт, щоденники обліку виконання детальної програми виробничої практики, висновки роботодавців і виробничі характеристики та оголосила результати останнього випробування для здобувачів професійної освіти.

Іспит пройшов успішно. Своїми відповідями майбутні випускники ще раз довели, що незважаючи на навчання в дистанційному режимі, їм вдалося відшліфувати в домашніх умовах отримані в нашому закладі знання, вміння та навички, які стали ще однією сходинкою до професійного зростання справжніх фахівців.

Викладач спецдисциплін: Валентина БРИТВАК

 

2 3 4
5 6 7

Прокоментувати: