VT Animal - шаблон joomla Видео

 

22НЕХАЙ МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ

Триває робота приймальної комісії нашого закладу освіти. Випускники 9-их класів загальноосвітніх шкіл разом із батьками відвідують ліцей для того, щоб дізнатися про правила прийому у професійний заклад, документи, які потрібні для вступу тощо. А ми, в свою чергу, інформуємо наших майбутніх абітурієнтів про умови навчання в ліцеї та переваги, які вони отримають при завершенні навчання нашого закладу освіти: свідоцтво про повну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку з трудовим стажем три роки.

Так і сьогодні до нас завітав Максим Ковтун,який виявив бажання навчатися саме у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг після закінчення 9-го класу за професією «Кухар». Разом із мамою їм зробили короткий екскурс по лабораторіям та кабінетам закладу освіти. Секретар приймальної комісії ліцею ознайомила гостей із правилами вступу 2021-2022 н.р. Після чого Максим заповнив електронну заяву на вступ.

З дитинства обожнюю куховарити, завжди допомагаю мамі готувати на свята. А надихнула на це мене програма “Майстер шеф”, яку обожнював дивитися по телевізору. Страви, приготування та їхня подача - ну як це може не захоплювати”, - зізнався Максим у розмові з психологом нашого ліцею.

Ну що ж, нехай мрії збуваються, юначе!

Секретар приймальної комісії: Марина РОЛДУГІНА

 

33 111 44

Прокоментувати: