VT Animal - шаблон joomla Видео

 

11НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПРИ ДТП

 Сьогодні в рамках проведення "Тижня безпеки дорожнього руху" в групах №13, 23 з професії «Пекар, кондитер» проведено інформаційно-пізнавальний захід на тему «Надання першої домедичної допомоги при ДТП»

Перша домедична допомога — це першочергові рятівні дії, які потрібно виконати при аварії, нещасному випадку чи хворобі до прибуття медичних працівників. Адже від цього залежить не тільки стан здоров’я, але й життя потерпілого.

Під час заходу здобувачі освіти дізналися про правила безпеки учасників дорожнього руху та попередження дорожньо-транспортних пригод, яких травм може зазнати людина під час ДТП та які дії потрібно виконати, щоб допомогти постраждалим.

Медична сестра продемонструвала порядок дій при наданні першої долікарської допомоги: вивести потерпілого з місця події, оглянути стан потерпілого, зупинити кровотечу і обробити ці ділянки, якщо відсутнє дихання, почати виконуватиштучне дихання і непрямий масаж серця.

При наданні першої долікарської допомоги треба керуватися такими принципами: правильність і доцільність, швидкість, продуманість, рішучість, спокій.

Викладач ОП: Валентина БРИТВАК

Медична сестра: Олеся МАРГІТА

 

12 13 2 14
7 6 10 8
3 5 9 4

Прокоментувати: