VT Animal - шаблон joomla Видео

 

21КОРИСНА ТА ПІЗНАВАЛЬНА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ

БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОННОГО ВІДДІЛУ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у молоді уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, безпечно поводитися на дорозі, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

Відтак 17 листопада здобувачі освіти нашого закладу освіти зустрічалися із працівниками Берегівського районного відділу управління міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області, а саме, з Михайловим О.В. - старшим інспектором з ювенальної превенції, Німец-Бундович Н.М. - інспектором з дотримання прав людини, Самкіним В.В. - поліцейським офіцером громади, Мартин М.І. - інспектором сектору відділу кадрів. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди поліцейські нагадали присутнім про основні правила безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях, розповіли про конкретні неприємні випадки, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникати.

Також, в рамках Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху з учасниками заходу проведено бесіду про "Дотримання правил дорожнього руху", під час якої наголосили про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, перевірили знання учнів з правил дорожнього руху для пішохода та велосипедиста.

Працівники поліції дали змістовні відповіді на запитання, які виникали в учнів під час бесіди. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформації та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

 

22 23 24
26 25 29
28 30 27

Прокоментувати: