VT Animal - шаблон joomla Видео

 

57ВЧИСЬ СТУДЕНТ! ХОЧА НІ, СЬОГОДНІ — СПРОБУЙ СЕБЕ В РОЛІ ВИКЛАДАЧА!

Сьогодні за ініціативи учнівського самоврядування в нашому закладі освіти у міжнародний день студента третьокурсники проводили уроки із загальноосвітніх дисциплін. На засіданні учнівського комітету було визначено завдання, мету та план проведення Дня самоврядування, підібрано особовий склад здобувачів освіти – дублерів викладачів, узгоджено розклад уроків. Для того, щоб день пройшов у звичному режимі, потрібно було ретельно підготуватися. Заздалегідь «майбутні педагоги» ознайомилися з навчальним планом, склали конспекти уроків, підібрали цікавий матеріал.

Виконуючи свої обов’язки, кожний «молодий викладач» відчував наскільки відповідальна та нелегка праця педагога. Після проведених занять  учасники мали змогу поділитися враженнями про цей день,  обговорити результати своєї діяльності і дійшли висновку, що уроки сподобалися і учням і «молодим викладачам», тому що   все проходило цікаво, пізнавально і захоплююче.

У цей день педагогічний склад нашого закладу освіти щиро бажає учнівському колективу ліцею, щоб навчання давалося легко, іспити здавалися з першого разу, хвости закривалися, а невтомний ентузіазм неодмінно привів до обраної, улюбленої, престижної та затребуваної професійної діяльності.

Адміністрація ліцею

 

58 51 53 71
55 56 54 52

Прокоментувати: