VT Animal - шаблон joomla Видео

Lj4FM5ZJDMg

 

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ТАВІДКРИТТЯ ПАМЯТНИКА Т.Г.ШЕВЧЕНКА

25 річницю Незалежності  України першим відзначив провайдер GOOGLE із стилізованими тризубом  і прапором. І це побачив весь світ.

25 років – це серйозна дата і в багатьох країнах світу, навіть  на рівні штатів і графств.

Україна відмічала 24 серпня чверть століття своєї Незалежності, вшануванням  декількох поколінь, які і сьогодні героїчно  протистоять східній тоталітарній та загарбницькій навалі, яка загрожує усій цивілізованій Європі.

В кожному місті України відбувалися святкові події.

В Берегово святкування  25 річниці відзначилося урочистим відкриттям на одній із центральних площ, де сходяться вулиці Т.Шевченка,Т.Ессе та Г.Бетлена, розташовані загально - освітня українська школа №5, католицький собор, пам’ятник Пресвятій Богородиці та музей (колишній Графський Двір Ференца Ракоці 11). Саме тут, на честь відкриття пам’ятника Пророка України Т.Г.Шевченка,  було розгорнуто великий прапор непереможної України.

Вшанували свято мешканці міста, студенти та працівники Берегівського ліцею сфери послуг, вчителі та учні шкіл, медичні працівники, гості з Угорщини та міст області. На це свято зібралися святково вбрані у вишиванки небайдужі, патріотично налаштовані берегівчани  різних поколінь і національностей.   Особливо святковим був виступ чоловічого хору «Купаж», викладача Ужгородського коледжу культури і мистецтв бандуристки Марії Мартинюк.  У виконанні учнів ЗОШ №5 на різних мовах прозвучав «Заповіт».

Пам’ятник Великому Кобзарю освятили духовні настоятелі різних конфесій, які об’єднують берегівчан.

Прокоментувати: