VT Animal - шаблон joomla Видео

 

13ПРИГОТУВАННЯ ТІСТЕЧКА «ПІСОЧНЕ КІЛЬЦЕ»

Пісочне печиво є одним з найдавніших видів випічки. Ці ласощі почали готувати ще в 17 ст. на Сході. Пісочним печивом називається борошняний кондитерський виріб, виготовлений із значною кількістю вершкового масла та цукру. Таку назву воно отримало завдяки розсипчастій структурі. Печиво з пісочного тіста крихке та легко розсипається на дрібні крихти-піщинки.

         На відкритому  уроці виробничого навчання учні групи № 23А з професії «Пекар, кондитер» вивчали цікаву тему: приготування тістечка «Пісочне кільце». В Україні це печиво виготовляли ще здавна. Є багато старих рецептів його приготування . Одним із найпоширеніших видів печива були « Пісочні кільця», що готувалися з меду та пшеничного чи житнього тіста. До нього часто додавали різні спеції  та горіхи, сухофрукти чи цукрові вироби, покривали шоколадом, або виготовляли начинку та розміщували її між двома печивами.

На завершення уроку учні презентували власні вироби, оздоблені горіхами, арахісом та кокосом.Вони вдосконалили та закріпили навички приготування та випікання пісочно-виїмкового печива.Аджемайбутній кондитер повинен знати, для того, щоб виріб був смачний і крихкий, важливо дотримуватися технології його приготування.

Методист: Марина РОЛДУГІНА

 

1 12 11 10
9 8 7 6
5 4 3 2

Прокоментувати: