VT Animal - шаблон joomla Видео

 

21ВКЛОНІМОСЯ СВІТЛІЙ ПАМ'ЯТІ ПОЕТА

Щовесни, коли тануть сніги,  

І на рясті просяє веселка.

Повні сил і живої снаги.

Ми вшановуємо пам'ять Шевченка.

Сьогоднішній урок-спогад, проведений із третьокурсниками ліцею, присвячений видатному українському поету та художнику Тарасу Григоровичу Шевченку. Ім’я Т.Г. Шевченка відоме кожному українцеві з раннього дитинства. Мабуть, немає родини, в якій би не шанували поетичний спадок видатного сина українського народу, не знали основних віх його життя.

На цьому заході присутнізгадали відомі основні віхи про життєвий шлях Кобзаря, акцентували увагу на раніше невідомих біографічних фактах і рисах особистості письменника, виховували любов до України, родини, шанобливе ставлення до життя та творчості Т.Г. Шевченка, почуття прекрасного, усвідомлення етичної насолоди від творів мистецтва.

Не забули і про те, щоТарас Шевченко – художник, який займає одне з найпочесніших місць в українському образотворчому мистецтві. Він зробив великий внесок у розвиток побутового жанру і став його основоположником в українському мистецтві.

Учасники заходу декламували вірші та уривки із поезій митця, які вивчали за роки навчання, а на завершення - послухали та заспівали пісню за поезією Т.Шевченка у виконні Артема Пивоваров х DOROFEEVA «Думи».

Методист: Марина РОЛДУГІНА

 

10 11 12 13
14 15 16 17
18 19 20 22

Прокоментувати: