VT Animal - шаблон joomla Видео

 

20ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД «КРИМ: 10 РОКІВ ОКУПАЦІЇ»

Бібліотекарем ліцею 26 лютого проведено просвітницький захід «Перегляд та обговорення документального фільму «Крим: 10 років окупації». Цей проєкт презентовано до 10-ї річниці захоплення півострова росією телеканалом Суспільне до Дня спротиву окупації Криму.Він розповідає про життя на півострові в умовах окупації, зокрема про мілітаризацію Криму, про переслідування та репресії незгодних з окупаційним режимом і про знищення української та кримськотатарської ідентичності.

Учасники заходу згадали передумови та початок російської агресії на Кримському півострові у 2014 році, проаналізували вплив і наслідки окупації як для української держави, так і для корінного народу — кримських татар.

Метою цього заходу було показати історичні події, які відбувались 10 років тому і до чого вони призвели. Адже, з 2014 року ми боримося за цінності демократії, свободи та справедливості. Але для того, щоб краще розуміти, яким має бути наше майбутнє, дуже важливо вміти критичним поглядом поглянути на помилки минулого, на досягнення та перемоги, на сподівання та розчарування.

 

21 22 23

Прокоментувати: