VT Animal - шаблон joomla Видео

 

img0ШКІДЛИВІСТЬ ПАЛІННЯ

21 квітня 2017 р. було проведено виховну годину у групі першого курсу « Швачка, кравець» на тему: «ШКІДЛИВІСТЬ ПАЛІННЯ.»

Метою даного виховного заходу було надання інформації про здоровий спосіб життя, розповсюдження знань про паління та профілактику паління. Сформувати негативне ставлення до реклами тютюну, познайомитися з ефективною антитютюновою рекламою.

Актуальність теми профілактики тютюнопаління зумовлена тим, що вона є основною проблемою, яка потребує рішучих профілактичних дій. Ранній початок вживання тютюну є передвісником появи проблем, пов’язаних з наркотиками і алкоголем. Адже тютюн, є легальним наркотиком, який руйнує психічне і фізичне здоров’я підлітка і впливу якого можна запобігти у результаті припинення його вживання.

Учні мали можливість отримати повідомлення про міфи (хибні твердження ) та факти про паління. Знання про паління та його вплив на організм людини допоможуть уникнути небезпеки. Кожен підліток може усвідомити наслідки ризикованої поведінки, а водночас і те, як цьому ризику можна запобігти і зробити для себе вибір.

В кінці виховної години було запропоновано анкету «Твоє ставлення до тютюнопаління», де більшість респондентів групи вважають вживання тютюнових виробів серйозною проблемою для здоров’я,

негативно ставляться до тютюну, вважають, що потрібно розмовляти з ровесниками, та показувати спеціальні фільми, аби ті зрозуміли,що тютюнові вироби шкідливі.

Практичний психолог: Мельник А.Ю.

P3160300 P3160302  

Прокоментувати: