VT Animal - шаблон joomla Видео

 

robotaРОЗМОВА З БАТЬКАМИ

Успіх будь-якого навчального закладу криється саме у співпраці педагогів з батьками, які є головними вихователями своїх дітей. Тому 26 жовтня 2017 року у Берегівському професійному ліцеї відбулися збори для батьків учнів II курсів, на яких було обговорено важливі питання навчально-виховного процесу в ліцеї та роль батьківської громадськості в справі навчання та виховання дітей.

 

   У зборах взяли участь і батьки учнів групи 21 з професії «Швачка,кравець». Класний керівник ЛігоцькаО.О. ознайомила батьків зі станом успішності в теоретичному навчанні, відвідуванням учнями ліцею. Майстри виробничого навчання Мелешинська Н.І., Єфіменко Т.М. розповіли про правила проходження учнями виробничої практики на швейному підприємстві «Фішер-Мукачево» та Берегівської швейної фабрики «Укран Абітекс».А також відзначили кращих учнів у виготовленні спецодягу для учнів Iкурсів.

   Почуте і побачене на зборах стало ще одним підтвердженням того, що наш ліцей – це навчальний заклад, де успішно втілюють в життя сучасні технології, де вдало поєднують працю, творчий пошук та педагогічну майстерність, формуючи навики кваліфікованих робітників майбутнього.

Кл.керівник Лігоцька О.О.

22752859 2336414906584388 718594307 n

 

Прокоментувати: