VT Animal - шаблон joomla Видео

ВИПУСК 2021

  ВИПУСК 2021   Неймовірно швидко спливає час. І для тих, хто хотів би його затримати, хоча б на ту ж мить, що стала найпрекраснішою, і для тих, хто підганяє дні та роки, аби швидше подорослішати. Пташенята, як ведеться, виростають і залишають батьківське гніздечко заради самостійного польоту. Ось і длявипускників з професій «Кухар», «Пекар, кондитер» та «Офіціант, бармен» Берегівського професійного ліцею сфери послуг настав цей день - 30 червня 2021…

ЗВІТ ДИРЕКТОРА БЕРЕГІВСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ СФЕРИ ПОСЛУГ О.М. КУЛІЄВИЧ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЛІЦЕЮ З 01 ЛИПНЯ 2020 ПО 30 ЧЕРВНЯ 2021 РОКУ

  ЗВІТ ДИРЕКТОРА БЕРЕГІВСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ СФЕРИ ПОСЛУГ О.М. КУЛІЄВИЧ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЛІЦЕЮ З 01 ЛИПНЯ 2020 ПО 30 ЧЕРВНЯ 2021 РОКУ   29 червня 2021 року у нашому закладі освіти відбулося звітування директора Берегівського професійного ліцею сфери послуг О.М. Кулієвич про діяльність структурних підрозділів ліцею з 01 липня 2020 по 30 червня 2021 року. Збори почались обранням голови та секретаря зібрання, членів лічильної комісії та визначенням регламенту виступів. Роботу…

ПЕРША СХОДИНКА ДО ОБРАНОЇ ПРОФЕСІЇ

  ПЕРША СХОДИНКА ДО ОБРАНОЇ ПРОФЕСІЇ   Завершенням виробничої практики для групи №13 з професії «Пекар, кондитер» стало виконання пробної кваліфікаційної роботи 25 червня. Здобувачі освіти демонстрували свої знання та вміння з обраної професії на кваліфікаційну категорію –пекар третього розряду. Під час іспиту вони демонстрували свої практичні та теоретичні знання, вміння та навички, які вони отримали на уроках виробничого навчання  та закріпили під час проходження виробничої практики на підприємствах громадського…

ОСТАННЯ СХОДИНКА ДО МРІЇ.

  ОСТАННЯ СХОДИНКА ДО МРІЇ.   Завершилась виробнича практика у групі №33 за професією « Пекар, кондитер». Підсумком здобутків за обраною професією стала комплексно кваліфікаційна робота на кваліфікаційний рівень кондитер 4- розряду. Під час роботи учні працювали злагоджено, вміло, відповідально, використовуючи досвід роботи, який отримали на підприємствах громадського харчування від досвідчених наставників. По завершенню ККЗ члени кваліфікаційної комісії проаналізували та гідно оцінили роботи майбутніх кваліфікованих робітників. Майстер в/н: Маргітич М.В.…

ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ

  ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАННЯ   Здобувачі освіти групи №32 з професії «Кухар» розпочали в кухні лабораторії ліцею здачу комплексної кваліфікаційної роботи на кваліфікацію кухар четвертого розряду. Позаду виробнича практика, позаду три роки навчання, які так швидко пролетіли . Тільки тепер перед нами стоять не розгублені першокурсники, а випускники, які за крок до дорослого життя. Отримавши завдання, майбутні кухарі злагоджено приступили до роботи. Роки навчання та виробнича практика дали свої результати. Всі…

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ БОРОТЬБИ ЗІ ЗЛОВЖИВАННЯМ НАРКОТИКАМИ ТА ЇХ НЕЗАКОННИМ ОБІГОМ.

  ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ БОРОТЬБИ ЗІ ЗЛОВЖИВАННЯМ НАРКОТИКАМИ ТА ЇХ НЕЗАКОННИМ ОБІГОМ.        З учасниками освітнього процесу II курсу за професією «Кухар»,було проведено бесіду на тему: «Наркотики – ворог молодої нації», присвяченому Міжнародному дню боротьби з наркоманією, який відзначає уся світова спільнота 26 червня.    Бесіда супроводжувалася показом фільму, де здобувачі освіти ще раз мали можливість впевнитися у тому, що наркоманія – страшна хвороба сучасногосвіту.    Негативні явища, що…

КАВА – ПОЧАТОК УСПІШНОГО ДНЯ

  КАВА – ПОЧАТОК УСПІШНОГО ДНЯ   Кава— невід'ємна частина здорового харчування. Серед напоїв вона займає важливе місце, особливо у нашому регіоні. Про це добре знають здобувачі освіти групи № 1 з професії «Бармен», які знаходяться на виробничій практиці. Бари , кафе та ресторани стали для майбутніх барменів другою домівкою, обличчям, честю, руками й душею закладів громадського харчування. Сьогодні здобувачі освіти на робочих місцях удосконалюють майстерність заварювання кави, їх правильне оформлення…

НАБУТЕ ТА НОВЕ

  НАБУТЕ ТА НОВЕ   З кожним роком з’являється все більше і більше оригінальних тенденцій в дизайні кондитерських виробів. Все більше уваги привертають до себе нові тренди оформлення тортів. Адже солодкий виріб, присутній на кожній важливій і радісній для нас події і його вибір задає тон святу.          Здобувачі освіти групи №33 (А) з професії «Пекар, кондитер», проходячи виробничу практику в кондитерських цехах , мають змогу навчитися виготовляти різноманітні торти…

РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ.

  РЕГУЛЯЦІЯ ЕМОЦІЙНОГО СТАНУ.   Протягом двох днів тривав цикл тренінгових занять на тему « Регуляція емоційного стану» зі здобувачами освіти другого курсу за професією «Кухар».    Емоції - це властиві кожній людині психологічні реакції на хороше і погане, це тривоги і радощі, відчай і насолода, емоції забезпечують здатність до переживання і співпереживання, підтримують інтерес до життя, до навколишнього світу.    Саме емоції складають частину людської психологічної діяльності, частину особистісного…

КРОК ДО МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ

  КРОК ДО МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ   Виробнича практика – це важлива частина підготовки кваліфікованих робітників. У ході виробничої практики здобувачі освіти проходять адаптацію у конкретних виробничих умовах, закріплюють теоретичні знання та вдосконалюють професійні уміння і навички, отримані під час навчання,оволодівають сучасною технологією приготування та оздоблення виробів. За цей час практиканти набралися досвіду роботи в пекарнях і кондитерських цехах нашого міста. Хоч праця пекаря, кондитера не така вже і легка, але…

ЗНО З ГЕОГРАФІЇ

    ЗНО З ГЕОГРАФІЇ 15 червня 2021року відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з географії.           Програма ЗНО з географії включає всі розділи програмних курсів з географії відповідно стандартного та академічного рівнів. Тест зовнішнього незалежного оцінюванняз географії складався із завдань чотирьох форм: з вибором однієї правильної відповіді, на встановлення відповідності («логічні пари»), відкритої форми із короткою відповіддю і вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповідей.    Загальна кількість завдань тесту з географії…

ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ БІБЛІОТЕКАРІВ ЗП(ПТ)О

  ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ БІБЛІОТЕКАРІВ ЗП(ПТ)О   10 червня 2021 року в режимі онлайн відбулося засідання обласної методичної секції бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за темою:"Бібліотека осередок сучасного інформаційного середовища", в якому взяла участь бібліотекар нашого закладу освіти Ілошвай О.В.      Засідання відкрила керівник секції методист НМЦ ПТО Демчишин Г.С., яка інформувала слухачів про використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі бібліотеки, розгортання офісу 365 А1 серед закладів професійно-технічної освіти.     …