VT Animal - шаблон joomla Видео

ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ ТА ІНФОРМАТИКИ РОЗПОЧАТО!

  Тиждень математики та інформатики розпочато!                 Сьогодні, 26-го лютого, у нашому ліцеї розпочався тиждень математики та інформатики. На урочистій лінійці ведучі, учні ІІ-го курсу, розповіли про важливість математики та інформатики в житті, читали вірші. Викладач ознайомила учнів з планом проведення тижня. На протязі дня була оформлена виставка стінгазет з математики та інформатики. Учні ліцею створили справжню галерею-виставку стінгазет. Привітна яскравість барв, креативних ідей, подарувала масу позитиву й захоплення читачам.…

ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ, ІНФОРМАТИКИ

  ТИЖДЕНЬ МАТЕМАТИКИ, ФІЗИКИ, ІНФОРМАТИКИ   Сьогодні стартував тиждень математики, фізики, інформатики. Розпочали його із брейн-рингу з предмету фізика в групі №33. Гра була проведена з метою розвитку кругозору учнів про широке застосування фізичних знань і виховання зацікавленості до вивчення науки фізики. Учасників було поділено на дві команди, які назвались «Брейн» і «Ринг». Гра проводилася у декілька турів. Перший тур – розминка, складався з десяти питань, де одна правильна відповідь…

ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНО МАЙСТЕРНОСТІ

ТИЖДЕНЬ ПЕДАГОГІЧНО МАЙСТЕРНОСТІ З 19.12.2016р. по 23.12.2016р. в ліцеї проходив тиждень педагогічної майстерності викладачів історії, географії та правознавства. 19 грудня відбувся конкурс на кращу стіннівку з предметів історії, географії, правознавства та виставка учнівських рефератів, конкурсних робіт учнів ліцею. Всі роботи, які були представлені учнями, вирізнялися творчістю, неповторністю та змістовністю. Журі,порадившись, визначило переможців: І місце отримав учень 11 групи Кондраш О. ІІ місце отримала учениця 23 групи Балог М. 20 грудня…

ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

  ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 3 28.11.2016 по 02.12.2016р. проводився тиждень педагогічної майстерності викладачів професій  громадського харчування. Участь в ньому брали всі викладачі спецдисциплін та учні груп №1, 12, 13, 22, 23,32,33. 28.11.2016р. тиждень розпочався з виставки творчих робіт учнів на тему «Охорона праці очима дітей» Та конкурсу стінівок з предметів спеціального спрямування, де І місце – посіла група №13, ІІ місце – між собою розділили групи №22 та 23,…

ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ РОЗПОЧАТО…

  ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ РОЗПОЧАТО…   Поточний тиждень у нашому ліцеї – це не просто календарний період: це - тиждень професійної майстерності професій громадського харчування. Тиждень обіцяє бути насиченим, в лабораторіях та кабінетах пройде низка цікавих майстер класів, відкритих уроків, конкурсне змагання між групами з професії «Кухар» та позакласних заходів, також на протязі тижня буде представлена книжкова виставка «Творчість моєї професії». Запрошуємо всіх ліцеїстів та педагогічних працівників взяти активну…

ТОЛЕРАНТНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З СЕБЕ

  ТОЛЕРАНТНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З СЕБЕ   16.11.2018р. до Міжнародного дня толерантності з першокурсниками було проведено просвітницький захід на тему: « Толерантність починається з себе» Після бесіди та перегляду фільму учні мали можливість оцінити основні риси толерантності, ступінь своєї толерантності. Також кожен зрозумів, що завжди треба володіти почуттям самоповаги, виховувати в собі почуття колективізму та згуртованості, сприяти розвитку здібності адекватно пізнавати себе та інших людей, шанобливо ставитися в першу чергу один…

ТОРТ-ЦЕ НЕ ПРОСТО ЛАСОЩІ!

  Торт-це не просто ласощі! Особливе місце в кондитерському виробництві належить тортам. Торт-це не просто ласощі або десерт, це символ будь- якого свята. Тому декоративне художнє оздоблення тортів потребує певних знань і практичних умінь у сфері образотворчої графіки. Учень-кондитер повинен уміти вирішувати в своїй роботі творчі завдання , проявляти художнє мислення і образне уявлення. Створюючи нові смакові властивості виробів,необхідно брати різні поєднання вже використовуваних напівфабрикатів і сировини, а також новий…

ТОРТИ ТА ТІСТЕЧКА ЯК ВИТВОРИ МИСТЕЦТВА

  ТОРТИ ТА ТІСТЕЧКА ЯК ВИТВОРИ МИСТЕЦТВА Основною ознакою тістечок і більшою мірою тортів є художнє оздоблення виробів та декорування. Тут виявляється художній смак учнів-кондитерів, що створюють із смачних оздоблюючих напівфабрикатів витвори мистецтва. Учні групи 33 з професії « Кондитер», які освоюють кваліфікацію кондитер 4-го розряду, на уроках виробничого навчання засвоюють прості та складні види оздоблень. Щоб добре прикрасити виріб, потрібно вдосконалювати вміння та навички. Основне для наших учнів -…

ТРАДИЦІЇ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СВ. ВАЛЕНТИНА АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

  ТРАДИЦІЇ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СВ. ВАЛЕНТИНА АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ   Удосконалити навички вживання тематичної лексики в межах теми «День святого Валентина», формувати навички аудіювання, вміння усного мовлення на рівні зв’язного висловлювання; розвивати мовне вміння, мовленнєву реакцію; критичне та абстрактне мислення; творчі здібності учнів; вміння працювати в групі та самостійно; формувати культуру спілкування учнів; формувати інтерес до культури англо-мовних країн; ефективно застосовувати набуті знання та уміння на практиці. Саме для досягнення цієї…

ТРАДИЦІЙНІ СУПИ БЕРЕГІВЩИНИ

  ТРАДИЦІЙНІ СУПИ БЕРЕГІВЩИНИ                    Закарпаття – одна з багатьох областей України, проте суттєво відрізняється тим, що знаходиться на кордоні чотирьох країн і є етнічним стиком багатьох народів.                    Близькість до кордону з Угорщиною і часті відвідини цієї держави мешканцями нашого міста та району,  також  залишили свій відбиток на меню, що традиційно з’являється на наших столах.                    На уроках виробничого навчання учні групи №22 з професії «Кухар» готували перші…