VT Animal - шаблон joomla Видео

РИБНА СТРАВА: КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

  РИБНА СТРАВА: КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я Рибна страва відрізняється своєю користю, адже деякі компоненти, які є в рибі людині просто необхідні. А ще це джерело енергії, сил, білка, вітамінів та корисних мікроелементів на весь день. Технік приготування риби є дуже багато: приготування на сковороді, грилі, в духовці, відкритому вогні, мультиварці або на пару. Зокрема,  деякі з них опановують здобувачі освіти 1 курсу з професії "Кухар".          …

МЕДОВЕ ТІСТО

  МЕДОВЕ ТІСТО Здобувачі освіти групи 33 з професії «Пекар, кондитер» опановували приготування порційних тістечок із медового тіста. Саме тісто є не складним в приготуванні і зручним в роботі. Ароматні медові коржі оздоблювали ніжним вершковим кремом та різноманітними начинками.  

ОСЬ ТАКІ РОБОЧІ МОМЕНТИ...

  ОСЬ ТАКІ РОБОЧІ МОМЕНТИ... Вчимось не тільки за обраним фахом зростати, а ще й правильно, цікаво та сучасно контент подавати на гуртку технічної творчості "Пізнаю професію через об'єктив" під керівництвом Юліанни Павлище.  

СМАК ДИТИНСТВА

  СМАК ДИТИНСТВА           Напевно, у багатьох дитинство асоціюється із смачною та запашною випічкою. Хто ж маленьким не їв бублик із маком, запиваючи його молоком або чаєм? Відпрацьовуючи тему уроку виробничого навчання «Приготування бубличного тіста та виробів з нього», здобувачі освіти з відповідальністю підійшли до виконання виробничих завдань, проявили фантазію, творчість та креативність. Всі працювали старанно і отримали відповідні оцінки. Майстер виробничого навчання: Ірина НАДЬ          …

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ІСТОРИЧНИХ ЕСЕ "ГЕРОЇ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ: ДОСЛІДЖЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ В СУСПІЛЬНИХ ТРАНСФОРМАЦІЯХ ХХІ СТ." ІМЕНІ РОМАНА РАТУШНОГО

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ІСТОРИЧНИХ ЕСЕ "ГЕРОЇ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ: ДОСЛІДЖЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ В СУСПІЛЬНИХ ТРАНСФОРМАЦІЯХ ХХІ СТ." ІМЕНІ РОМАНА РАТУШНОГО Всеукраїнський конкурс історичних есе «Герої в боротьбі за Незалежність України» - це визначальна подія для тих, хто прагнув розкрити героїчні сторінки української історії. Здобувачі освіти КЗ «Берегівського професійного ліцею сфери послуг» ЗОР також поділилися своїм баченням про роль особистості в буремних подіях сучасної України, спробували відтворити історичний портрет…

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

  ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ Згідно порядку денного засідання методичної комісії викладачів та майстрів професій громадського харчування головою Наталією Блискун ознайомлено присутніх із планом роботи МК на ІІ семестр 2023-2024 н.р.  Також уточнили графік проведення відкритих уроків теоретичного і виробничого навчання у ІІ семестрі. Методист Марина Ролдугіна наголосила про необхідність проходження курсів ПК для самоосвіти у цьому навчальному році майстрами виробничого навчання і викладачами спецдисциплін. Серед розглянутих…

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ СПІВПРАЦЯ З ЗАКЛАДАМИ ОСВІТИ!

  ПРОДОВЖУЄТЬСЯ СПІВПРАЦЯ З ЗАКЛАДАМИ ОСВІТИ! В рамках роботи "Центру розвитку кар'єри" на базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР реалізовано тематичний освітньо-виховний проєкт "Від зернини до хлібини " для учнів початкової ланки Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст та ІЛЬНИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ. Під час зустрічі малеча ознайомилась з послідовністю процесів вирощування хліба. Вони зрозуміли, що хліб - найцінніший продукт і для його одержання потрібно докласти багато зусиль. Діти закріпили знання про…

ДО КАВИ ЧИ ЧАЮ СМАКУВАТИМУТЬ «ЯБЛУЧНІ ТРОЯНДИ»

  ДО КАВИ ЧИ ЧАЮ СМАКУВАТИМУТЬ «ЯБЛУЧНІ ТРОЯНДИ» Яблучні троянди – це смачна випічка, яка має апетитний вигляд та досконалий смак. Це оригінальний десерт, який готується з шарового тіста та яблук. Так, на уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №33 з професії «Пекар,кондитер» вивчали технологію приготування шарового тіста. Перед ними було поставлено завдання самостійно випекти «Яблучні троянди». Кожен із них до роботи віднісся відповідально та старанно, за що отримав оцінку…

ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАННЯ У КУХНІ - ЛАБОРАТОРІЇ

  ПРОДОВЖУЄМО   НАВЧАННЯ У  КУХНІ - ЛАБОРАТОРІЇ                 Кожен  урок  виробничого  навчання є  чимось особливим  та цікавим  для здобувачів  освіти  першого  курсу  групи №12 з професії «Кухар». Не був винятком і урок вивчення теми: «Механічна кулінарна обробка риби  та приготування  напівфабрикатів  з  неї».               Опановуючи прийоми кухарської  майстерності по обробці риби, учні визначали якість риби органолептичним способом, проводили первинну обробку, готували напівфабрикати з неї. Корисною інформацією для здобувачів освіти стала…

У СВІТІ СЕРВІРУВАННЯ СТОЛІВ ТА СКЛАДАННЯ СЕРВЕТОК

  У СВІТІ СЕРВІРУВАННЯ СТОЛІВ ТА СКЛАДАННЯ СЕРВЕТОК У групі 32 Кухар відбувся захоплюючий урок виробничого навчання, присвячений практиці сервірування столів та мистецтву складання серветок. Все почалося з розподілу учнів на групи. Кожна група отримала завдання сервірувати стіл на чотирьох осіб відповідно до вже відомих правил етикету. Змагаючись на час, здобувачі освіти швидко розставили столові прибори, розташували бокали та столові прибори. Справжня магія почалася, коли учні перейшли до мистецтва складання…

ТОРТИ ТА ТІСТЕЧКА

  ТОРТИ ТА ТІСТЕЧКА            На уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №23 Б з професії «Пекар, кондитер» вчилися готувати бісквітне тісто та вироби з нього. Тісто готували холодним способом. Для його приготування юнаки та дівчата попередньо збивали яєчно-цукрову масу до пишності, додавали вершкове масло, молоко та борошно. Після чого, готували сирно- вершковий крем, а в якості начинки – вишня, і все це - поєднали у виробі – неймовірно смачному…

ЄДНАЙМОСЯ ЗАРАДИ НАШОЇ ДЕРЖАВИ

  ЄДНАЙМОСЯ ЗАРАДИ НАШОЇ ДЕРЖАВИ      22 січня ввійшло до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України.      З нагоди цієї важливої, історичної дати відбулася загальноліцейна лінійка під керівництвом бібліотекаря закладу освіти. Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення, День Соборності для кожного з нас має особливе значення. Він нагадує, що потрібно об’єднати наші зусилля в боротьбі з ворогом, адже в єдності наша сила. Всі присутні вшанували пам'ять про…