VT Animal - шаблон joomla Видео

ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАТИСЯ

  ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАТИСЯ   Вересень - це не тільки початок осені, а й початок нового навчального року, знову лунає дзвоник, учні розійшлись по навчальних кабінетах та виробничих лабораторіях. За час канікул вони відпочили, подорослішали та з новими силами приступили до навчання. Всі усвідомлюють, що на другому курсі потрібно докласти максимум зусиль в опануванні обраної професії. Група №22 з професії «Кухар» на уроці виробничого навчання вивчає тему «Складна форма нарізки овочів».…

ПРОДОВЖУЄМО ОПАНОВУВАТИ КУХАРСЬКУ МАЙСТЕРНІСТЬ

  ПРОДОВЖУЄМО ОПАНОВУВАТИ КУХАРСЬКУ МАЙСТЕРНІСТЬ З давніх - давен українська кухня відома своєю різноманітністю та високими смаковими якостями. Вона цікава, розмаїта та смачна. Саме приготуванню українських страв і вивчають учні з професії «Кухар» на уроках виробничого навчання. На чергових уроках виробничого навчання вони готували страви з натуральної січеної, котлетної маси та субпродуктів – "ковбаски львівські", біфштекс січений, котлети, торт печінковий, печінка в беконі, печінка по–строгановськи та інші. Під час уроку…

ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ, ТА ПОПОВНЮЄМО СКАРБНИЧКУ ДОБРИХ СПРАВ В НАШОМУ ЛІЦЕЇ

Облаштування                             ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ, ТА ПОПОВНЮЄМО СКАРБНИЧКУ ДОБРИХ СПРАВ В НАШОМУ ЛІЦЕЇ Як і було обіцяно в інформації "Вдосканаленню немає меж..." (http://www.bplsp.com.ua/index.php/ua/message/news/item/720-vdoskonalennyu-nemae-mezh)     Ми продовжуємо поповнювати скарбничку добрих справ.  У серпні 2017 року за рахунок грантових коштів завершилась реконструкція Кухні-лабораторії, встановлена витяжна система, повністю оновлено обладнання. У листопаді - грудні завершено ремонт вестибюлю закладу. Початок нового 2018 року ознаменувався…

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ДО МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ КУХАРІВ

  ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ДО МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ КУХАРІВ   Учні групи №22 з професії «Кухар» на чолі з майстрами виробничого навчання Деяк У.П. та Кречковською О.М. активно продовжують готуватися до Міжнародного конкурсу Відкритого вогню імені Юдки Товт, який проходитиме в Угорщині наприкінці квітня цього року. Вже традиційним стала участь нашого закладу освіти у Міжнародному конкурсі юних кухарів в Угорщині. І тому, отримавши запрошення гастрономічної спілки Лицарського Ордену Відкритого вогню ім. Товт…

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

  ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ          Спорожніли класи та лабораторії, учні Берегівського професійного ліцею сфери послуг після здачі всіх іспитів, державної кваліфікаційної атестації, комплексних перевірочних робіт, відпочивають на канікулах.    А для педколективу - час підготовки ліцею до нового навчального року. Ще раз ретельно перевірити справність устаткування в майстернях та лабораторіях, привезти в належний стан кабінети.     Чисті та оновлені класи, підготовлені майстерні та лабораторії чекають не…

ПРОЕКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ – ВЕРНІСАЖ ІДЕЙ

  Проектна діяльність – вернісаж ідей Ідеями проведення проектної діяльності на уроках суспільно-гуманітарної підготовки ділилися викладачі на засіданні методичної комісії. Сутність, специфіку орієнтири реалізації обговорювали жваво й енергійно як і сама інноваційна технологія. Адже проектна діяльність – одна з найперспективніших складових освітнього процесу, тому що створює умови творчого саморозвитку та самореалізації учнів, формує всі необхідні життєві компетенції. Викладачі української мови та літератури продемонстрували проекти, розроблені самими учнями, що допомагає їм…

ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ

  ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ       Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні –знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.      В навчальному закладі відбулися заходи з метою вшанування та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, виховання поваги до  Батьківщини, патріотичної свідомості  та…

ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ

  ПРОМЕНІ ГІДНОСТІ   Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України. В закладі освіти відбулися заходи з метою вшанування та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, виховання поваги до  Батьківщини, патріотичної свідомості  та формування…

ПРОСТІ ПРАВИЛА ЕТИКЕТУ

  Прості правила етикету Ввічливість проявити неважко, це всього лише повага до себе і до оточуючих. Але є кілька нюансів, про які знають далеко не всі. Наприклад, дев'ять речей, які варто тримати в таємниці: вік, багатство, сімейні сварки, релігію, проблеми зі здоров'ям, романи, подарунки, шану і безчестя та інше. Про це і спілкувалися учні групи №22 «Кухар» 11 травня 2018 р. на виховній годині. Правила, що визначають поведінку людини в…

ПРОТИПОЖЕЖНИЙ ІНСТРУКТАЖ

Протипожежний інструктаж 24 квітня в нашому ліцеї було проведено протипожежний інструктаж з педагогічними працівниками. За статистикою більшість пожеж трапляється з вини людини. Це обумовлено відсутністю знань щодо вимог та правил пожежної безпеки, або халатним ставленням до їх виконання. Тому інструктажі з пожежної безпеки – це обов’язкова профілактика подібних проблем. Колектив прослухав інформацію про те, що у звичайних умовах горіння являє собою процес інтенсивного окислення або з'єднання горючої речовини з киснем…

ПРОФЕСІЙНА МАЙСТЕРНІСТЬ

  Професійна майстерність Cьогодні проходив конкурс фахової майстерності серед учнів групи № 22 з професії “Кухар”. За визнання бути кращим кухарем змагались 26 учнів. Конкурс проходив у два тури: І тур - теоретичний, де учні продемонстрували свої знання з професійно-теоретичної підготовки. ІІ тур - практичний, де кожен учень виконував завдання: Приготування страви “Грудинка куряча фарширована” з гарніром. Учні працювали добросовісно, з повною відповідальністю за виконану роботу. При презентації виробів конкурсанти…

ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО

  ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО      Незмінно в першу неділю жовтня відзначається професійне свято освітян. Цей день почали святкувати, з 1994р як професійний день всіх робітників освітянської ниви, вчителів, вихователів, викладачів.    Сьогодні ми більш як ніколи, розуміємо роль та заслуги наших педагогів, що надають знання, мудрість, та уміння для нашого майбутнього підростаючого покоління.  Учні групи №12 за професією «Кухар» на виховну годину підготували розповіді, реферати, доповіді, пов’язані із цим прекрасним осіннім…