VT Animal - шаблон joomla Видео

ДЕНЬ «СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА»

  ДЕНЬ «СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА»   У групі 23 з професії « Пекар,кондитер» з нагоди дня святого Валентина проведено виховну годину. Присутні згадали історію виникнення цього свята,прослухавши легенду про священника і тюремника римського імператора кожен учасник заходу мав змогу розповісти свою історію,яку вже чув колись і запам’ятав. Також згадали про виникнення валентинок, які дарють закохані один одному,і не тільки. На завершення виховної години підведено підсумки 14 лютого-це час нагадати дорогій серцю…

НАСТІЛЬНА БОРОТЬБА - АРМРЕСТЛІНГ

  НАСТІЛЬНА БОРОТЬБА - АРМРЕСТЛІНГ   Армрестлінг або рукоборство — настільна боротьба однією рукою, де учасники змагання ставлять лікті на стіл, зчіплюють руки і намагаються пересилити один одного і тим самим покласти руку суперника на поверхню столу. Рукоборство є широко популярним видом спорту, за яким проводяться чемпіонати світу, змагання різних країн і регіонів. Армрестлінг не потребує якоїсь особливої екіпіровки, головне, що потрібно — це сила, спритність і витривалість — якості, властиві…

ПІДГОТОВКА ДО СВЯТА ВСІХ ЗАКОХАНИХ

  ПІДГОТОВКА ДО СВЯТА ВСІХ ЗАКОХАНИХ   День всіх закоханих вже настане зовсім скоро. А це означає, що вже сьогодні прийшов час подумати про цікавий подарунок. Адже в цей роматичний день року прийнято радувати один одного різноманітними дарунками. Мабуть, одним із найкращих подарунків для кожної людини є солодощі. Подарувати коробку цукерок або інших солодощів – це якось очікувано та звично. А презент, виготовлений власноруч, сподобається всім і кожному. Тому сьогодні,…

ЗАКЛЮЧНІ УРОКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

  ЗАКЛЮЧНІ УРОКИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ     Відповідно до методичних рекомендацій викладання іноземної мови, наприкінці семестру, здобувачі освіти проходять контроль навичок: аудіювання,письма, читання та говоріння. На сьогоднішньому уроці, з учнями групи №12 «Кухар» (І курс, програма 10-го класу) проведено контроль говоріння. До області перевірки входили три теми: «Моя сім’я і я», «Професії» та «Шкільне життя» вивчені частково протягом семестру і року. Важливими етапами будь-якого уроку є підготовка до сприйняття навчального…

ГОТУЄМО СТРАВИ ІЗ ЯЄЦЬ

  ГОТУЄМО СТРАВИ ІЗ ЯЄЦЬ   Яйця здавна були традиційною слов'янською їжею. Ці страви приготовані самою природою, які володіють ніжним, приємним смаком. У харчуванні сучасної людини яйця займають особливе місце, широко використовуються у кулінарії. З яєць готують понад 1000 страв. Яйця є символом відродження природи і весни, тому жоден Великдень не обходиться без крашанок та писанок, а великодні частування завжди починаються із свяченого яйця.Їх використовують для приготування не тільки самостійних…

І ЕТАП КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»

  І ЕТАП КОНКУРСУ МАЛЮНКІВ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»   Щорічно з грудня по лютий в нашому закладі освіти проходить І етап конкурсу малюнків серед здобувачів освіти «Охорона праці очима дітей». Цей захід дає можливість учасникам освітнього процесу підкреслити важливість вивчення уроку спецдисципліни «Охорона праці» та дотримання всіх норм та інструкцій на робочому місці під час практики в умовах виробництва і уроках виробничого навчання.     Головною метою конкурсу є привернення уваги…

ХЛІБ НА СТОЛІ

  ХЛІБ НА СТОЛІ   З давніх часів у всіх народів найбільшою духовною святістю був хліб. Хліб був мірилом життя, визначав людські статки й повсякденну культуру родини. Людей, які приходили з чистим серцем, доброю місією чи гарною новиною на нашій землі завжди зустрічали хлібом-сіллю. На уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» почали вивчати випічку хліба, а саме, розробляти тісто вручну та формувати хліб. Спочатку вони…

ІКТ- СУТТЄВА ДОПОМОГА ПРИ ПІДГОТОВЦІ ДО ЗНО

  ІКТ- СУТТЄВА ДОПОМОГА ПРИ ПІДГОТОВЦІ ДО ЗНО   Українська мова і література, як відомо, є обов'язковим предметом для складання ЗНО, тому вкрай важливо докласти максимум зусиль для досягнення омріяних висот. Для наших здобувачів освіти ЗНО є, так би мовити, новацією, відповідно і підготовка до нього потребує все новіших підходів. На сучасному етапі, на мою думку, кожен викладач повинен використовувати ІКТ уже не як допоміжний навчальний ресурс, а як один…

КНИЖКОВИЙ BIG-BEN

  КНИЖКОВИЙ BIG-BEN          Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення.          Англійська мова – це офіційна мова міжнародного бізнесу та торгівлі, Інтернету і техніки, науки і мистецтв. 80% ділового мовного простору займає саме вона. Англійська мова використовується при заповненні анкет, складанні резюме, у діловому та приватному листуванні.        Серед основних завдань…

ЗАТИШНО ТА БЕЗПЕЧНО

  ЗАТИШНО ТА БЕЗПЕЧНО            Незважаючи на обмежену діяльність закладів громадського харчування у зв’язку з карантином, здобувачі освіти з професії «Офіціант», продовжують проходити виробничу практику. Взагалі, умови професійної діяльності непередбачені, тому дуже важливо, що майбутні офіціанти вчаться працювати в умовах адаптивного карантину. У них формується висока відповідальність за здоров'я відвідувачів закладу, де проходять практику. Мають можливість набути навичок роботи у незвичних умовах та перебудувати стиль роботи. Нерідко офіціант не…

6 ЛЮТОГО – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БАРМЕНА

  6 ЛЮТОГО – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БАРМЕНА        Неможливо уявити веселий вечір в ресторані чи іншому подібному закладі без бару й алкогольних напоїв. Бармени - творці вишуканих коктейлів та святкового настрою, є обов’язковими дієвими особами різних вечірок, корпоративів, інших урочистойтей, які відбуваються в клубах чи ресторанах.      На перший погляд, сама професія бармена вже є святом, бо складається з живого спілкування, демонстрації висококласної майстерності, безтурботної атмосфери відпочинку. Кожного року 6…

ПЕЧИВО «ПОЦІЛУНОК»

  ПЕЧИВО «ПОЦІЛУНОК»     Безе в перекладі поцілунок— тістечко зі збитих яєчних білків і цукру. Випікають тривалий час при низьких температурах у попередньо розігрітій духовці.   Безе, як крем може бути шаром у тортах або тістечках, яскравий приклад - знайомий усім “Київський торт” або десерт “Павлова”, який винайдений в Новій Зеландії на честь російської балериниАнни Павлової. «Павлова»— це повітряний десерт з безе з ніжною хрусткою скоринкою і м'якою серединкою, яка…