VT Animal - шаблон joomla Видео

ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!

  ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!              12 березня 2024 року проведено профорієнтаційну роботу у гімназіях та ліцеі в селах Батрадь, Бакош, смт. Батьово. Майстрами виробничого навчання Наталією Блискун, Мирославою Маргітич, Світланою Терлецькою  майбутніх випускників проінформовано про перелік робітничих професій, за якими здійснюється професійна підготовка у нашому закладі освіті, про умови вступу до ліцею, про документи, які отримають при завершенні навчання. Здобувачі освіти Біанка Неймет та Максим Жук продемонстрували практичні…

НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ МАЙЖЕ ДОБІГАЄ КІНЦЯ

  НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ МАЙЖЕ ДОБІГАЄ КІНЦЯ Сьогодні опановували професійні навички з формування хлібобулочних виробів В рамках проєкту Розвиток трудового потенціалу для України, Міжнародна Фундація Розвитку, Проєкт USAID "Економічна підтримка України"  

НАВЧАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ

  НАВЧАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ На базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР триває навчання . Сьогодні в лабораторії закладу відпрацьовували тему "Формування та випікання кукурудзяного хліба" Звісно, крім здобуття професійних навичок та вмінь ця тема зацікавила слухачів (а це жіноча половина), адже головною відмітною особливістю кукурудзяного хліба є його низька калорійність і багатий вміст вітамінів, швидко позбавляє голоду, відмінно засвоюється. Навчання для слухачів безкоштовно в рамках проєкту Розвиток…

ПОЗИТИВНА П’ЯТНИЦЯ!!!

  ПОЗИТИВНА П’ЯТНИЦЯ!!! Сьогодні вчилися готувати смаколики учні 1 Б класу ліцею ім. Т. Г. Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови (класний керівник Мирослава Загарій) під керівництвом майстрів виробничого навчання Петричко Олени та Мелешинської Нелі. Малеча здивувала обізнаністю в кулінарії, креативністю та допитливістю.  

ДЕНЬ П'ЯТИЙ

ДЕНЬ П'ЯТИЙ КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР триває навчання дорослого населення за напрямком хлібопекарського виробництва в рамках проекту Розвиток трудового потенціалу для України, що реалізовує Міжнародна Фундація Розвитку за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України". Неймовірний результат уроку за темою " Хліб Український".

ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ

  ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ 7 березня відбулась поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти другого курсу групи №22 з професії «Кухар, офіціант, бармен». Успішно завершилась виробнича практика, виконані кваліфікаційні пробні роботи, написані виробничі характеристики, в яких роботодавці з впевненістю і задоволенням написали, що знання і вміння наших учнів відповідають кваліфікаційному рівню кухар 4-го розряду. Що і підтвердили другокурсники при здачі теоретичного іспиту. Вітаємо майбутніх фахівців з успішним подоланням однієї зі сходинок до…

ОДНУ З ІНТЕГРОВАНИХ ПРОФЕСІЙ ОТРИМАНО

  ОДНУ З ІНТЕГРОВАНИХ ПРОФЕСІЙ ОТРИМАНО      Виробнича практика на підприємствах ресторанного господарства у здобувачів освіти з професії «Офіціант, бармен» завершилася. Для отримання кваліфікації «Офіціант третього розряду» ще потрібно пройти два етапи – пробну кваліфікаційну роботу та поетапну кваліфікаційну атестацію.      Після завершення ПКР 7 березня учні успішно здали поетапну кваліфікаційну атестацію у закладі освіти. Майбутні фахівці продемонстрували теоретичні знання з професії офіціант.        Всі вміння і навички, які отримали…

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

  ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА І мене в сім’ї великій, В сем’ї вольній, новій, Не забудьте пом’янути Незлим тихим словом.    Щорічно 9 та 10 березня, відповідно до дня народження і смерті, увесь світ, а особливо Україна вшановує пам’ять Тараса Шевченка. Протягом тижня з нагоди 210-річчя Т. Шевченка наш заклад освіти проводив заходи з метою виховання любові, пошани до творчості Т.Г. Шевченка, до української мови та культури, розширення знань учнів…

ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ

ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ В КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР триває навчання для дорослого населення в рамках проекту Розвиток трудового потенціалу для України, що реалізовує Міжнародна Фундація Розвитку за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України" за напрямком хлібопекарське виробництво. Тема сьогоднішнього заняття "Сінабони". Вчились випікати запашні булочки з ароматом кориці.

МИСТЕЦТВО, НАРОДЖЕНЕ ВІЙНОЮ

    МИСТЕЦТВО, НАРОДЖЕНЕ ВІЙНОЮ      6 березня 2024 року здобувачі освіти нашого закладу під керівництвом бібліотекаря відвідали презентацію виставки військових арт-обєктів «Мистецтво, народжене війною», яка проходила у холі Берегівської РВА.    Учні переглянули художньо оформлені (розписані) контейнери-туби з-під мін, які митці Виноградівщини перетворили на неймовірні шедеври в патріотичному стилі, у мотивах української природи, із зображенням образів видатних діячів культури. А також, приміряли військове обмундирування, у якому наші Герої брали…

КИПИТЬ РОБОТА У КУХНІ-ЛАБОРАТОРІЇ

  КИПИТЬ РОБОТА У  КУХНІ-ЛАБОРАТОРІЇ Кухарі – веселі, творчі люди із почуттям гумору. Саме  такі навчаються у ліцеї за професією «Кухар». Всі  вони бажають навчатись новому, розвиватись у сфері громадського харчування, готувати смачні, вишукані страви української  та регіональної – закарпатської кухні. На черговому уроці виробничого  навчання здобувачі освіти з професії «Кухар», вивчаючи тему «Приготування напівфабрикатів з м’яса», готували різні види н/ф.  Прислухавшись до порад майстра в/н, всі впорались із поставленим…