VT Animal - шаблон joomla Видео

ШТУРМУЄМО ВИСОТИ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА

  ШТУРМУЄМО ВИСОТИ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА Щоб іти нога в ногу з часом, учням з професії «Кухар» доводиться що дня багато працювати – здобувати нові знання та вміння кулінарного мистецтва. На чергових уроках виробничого навчання вони дізнаються секрети приготування страв з риби. Страви з риби є поширеною стравою серед населення. Існує багато способі їх приготування. Ось це наразі і вивчають учні на уроках виробничого навчання. Під час уроку учні працюють самостійно,…

ШТУРМУЄМО ВИСОТИ СМАЧНОЇ НАУКИ

  Штурмуємо висоти смачної науки Невблаганно швидко плине час. І щоб іти нога в ногу з цим часом, доводиться щодня здобувати і засвоювати нові знання. Учні 2 курсу з професії «Кухар» наполегливо вивчають свою справу. Враховуючи те,що ця професія має широкий простір для розвитку фантазії,як у візуально-мистецькому розумінні,так і в смаковому, учні наввипередки працюють над оформленням страв та покращенням їх смакових якостей. Зараз вони вивчають тему «Механічна та кулінарна обробка…

ШТУРМУЄМО НОВИЙ РУБІЖ

  Штурмуємо новий рубіж   Учні 2-го курсу з професії «Пекар, кондитер» починають новий етап у здобутті кваліфікації. Починаючи з 08.05.2018, вони будуть працювати на підприємствах громадського харчування в рамках виробничої практики. Для цього, заключені договора про проходження практики з підприємцями міста Берегове, Берегівського та Виноградівського районів. Ці підприємства погодились надати робоче місце та  умови для проходження виробничої практики учням Берегівського професійного ліцею сфери послуг. За цей період, що триватиме…

ЩАСТЯ І ГОРЕ КАРПАТСЬКОЇ УКРАЇНИ

Щастя і горе Карпатської України    78 років минає з того незабутнього березневого дня  39-го року, коли наше невеличке Закарпаття гордо заявило на весь світ, що стало вільним і незалежним.    З нагоди відзначення цієї видатної дати 15 березня 2017 року в нашому ліцеї відбулася виховна година «Щастя і горе Карпатської України».    Ведучі заходу розповіли важливі факти з історії Закарпаття та про події проголошення незалежності Карпатської  України. Після історичного…

ЩЕ ОДНА СХОДИНКА ПОЗАДУ.

  ЩЕ ОДНА СХОДИНКА ПОЗАДУ.   Учні групи №22 з професії «Кухар» завершують вивчення теми «Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці». Під-час проходження даної теми майбутні кухарі навчилися як правильно шпигувати м’ясо, як готувати бефстроганов, гуляш, плов, які особливості в приготуванні шашлику з яловичини. Ознайомилися з тонкощами приготування напівфабрикатів із субпродуктів, зокрема печінки. З натуральної січеної маси формували шніцелі, биточки по –селянськи, ромштекси. Підготовляли птицю до смаження цілою, нарізали…

ЩЕ ОДНУ СХОДИНКУ ПОДОЛАНО

  ЩЕ ОДНУ СХОДИНКУ ПОДОЛАНО Завершилась виробнича практика у групі №13 за професією  «Пекар». Підсумком навчального року та здобутків по професії була комплексно -кваліфікаційна робота на кваліфікаційний рівень пекар 3 розряду. Під час роботи учні працювали злагоджено, вміло, з відповідальністю за виконану роботу.  Використовували досвід роботи, який отримали на підприємствах, працюючи поряд з досвідченими наставниками. По завершенню ККЗ члени кваліфікаційної комісії гідно оцінили виконані роботи.   Майстер в/н: Маргітич М.В.…

ЩЕДРІ СЕРЦЯ – НАДІЯ НА ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ!

  Щедрі серця – надія на щасливе майбутнє! Учнівський та педагогічний колектив ліцею взяв активну участь у XIIIщорічній Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця». Цьогорічна акція пройшла під гаслом «Почуй світ», у ході якої були зібрані кошти для дітей з вадами слуху. Ця благодійна акція об’єднує український народ та наповнює наші серця добротою та турботою про інших. Якщо в душі кожної людини ще жевріє вогник любові до своїх ближніх, то…

ЩИРА ЗУСТРІЧ

ЩИРА ЗУСТРІЧ В рамках програми «Без кордонів» 23 вересня 2016 року у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг відбулася зустріч педагогічних працівників  закладу своїми колегами з угорського міста Сегед.     Мета візиту делегації - налагодження дружньої співпраці з нашим навчальним закладом.     За традицією, гостей в нашому закладі привітав директор Тороній В.Е.,який акцентував увагу на важливості зміцнення дружніх зв’язків між навчальними професійними закладами наших країн.    Угорські колеги поділилися досвідом роботи,…

ЩО ДЛЯ МЕНЕ ЗНАЧИТЬ ЖИТИ В БЕЗПЕЦІ

  ЩО ДЛЯ МЕНЕ ЗНАЧИТЬ ЖИТИ В БЕЗПЕЦІ   Практичним психологом з учнями другого курсу проведено просвітницький захід на тему: « Що для мене значить жити в безпеці» Мета заходу: допомогти учням зрозуміти суть безпеки і небезпеки. Можливість жити, не піддаючи себе різного роду ризикам і небезпекам, завжди високо цінувалося в людському суспільстві. Це означає, що безпека набуває форми внутрішньої цінності і реалізує себе в індивідуальній і суспільній свідомості. Безпека…

ЩО МИ ЗНАЄМО ПРО ВОДОХРЕЩА

  ЩО МИ ЗНАЄМО ПРО ВОДОХРЕЩА 19 січня відзначають Богоявлення Господнє або Водохреща. Цій тематиці і була присвячена виховна година, яка проводилась у групі №22 з професії "Кухар". Богоявлення, яке в народі називають ще Водохреща завершує цикл Різдвяних свят. З цим святом у народі пов'язують багато прикмет і повір'їв. У цей день освячують воду у річках, джерелах і водоймах. Вважається, що водохресна вода має таку ж чудодійну силу, як і…