VT Animal - шаблон joomla Видео

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ГЕОГРАФІЇ

  І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ УЧНІВСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ГЕОГРАФІЇ      Відповідно листа Міністерства освіти і науки України «Про проведення Всеукраїнської учнівської олімпіад та турнірів з навчальних предметів у 2020/2021 н.р.» 23 жовтня у нашому закладі освіти відбулася олімпіада з географії, де кращі представники учнівської молоді виборювали звання найсильнішого. Ліцеїсти на практиці мали змогу підтвердити свої знання, ерудицію, відкрити приховані можливості та творчий потенціал. Згодом за результатами виконаних завдань олімпіади з…

МИ ЗУМІЄМ БЕЗ ВАГАННЯ ВИКОНАТИ БУДЬ-ЯКЕ ЗАВДАННЯ

  МИ ЗУМІЄМ БЕЗ ВАГАННЯ ВИКОНАТИ БУДЬ-ЯКЕ ЗАВДАННЯ          Ми всі розуміємо, що дистанційна освіта не може замінити справжнього очного навчання. Тому педагоги мають соціалізувати здобувачів професійної освіти до цих умов. Через пандемію коронавірусу весь світ шукає альтернативні шляхи для економічного та соціального життя. І галузь освіти – не виняток, адже для нас важливо, щоб освітній та навчально- виробний процес тривав та був якісним і безпечним. Дистанційне навчання є перспективною…

РИБНІ СТРАВИ

  РИБНІ СТРАВИ   Сьогодні у зв’язку з ситуацією, яка склалась у країні – небезпека з захворюваністю COVID-19,урок в/н розпочався з вимірювання температури, обробки рук антисептиком.      А далі, приступили до своєї улюбленої справи – готування різноманітних других страв, а саме риби натуральної січеної та котлетної маси.      Здобувачі освіти групи   №22 «Кухар» уважно слідкували за показом майстра в/н по приготуванню рулету з риби, котлет та биточків, тюфтелів в томатному…

НАВЧАЄМОСЬ ПРОФЕСІЇ

  НАВЧАЄМОСЬ ПРОФЕСІЇ   Учні групи №13 з професії "Пекар,кондитер" на уроках виробничого навчання продовжують вивчати тему «Способи приготування тіста із житньо- пшеничного борошна». Адже, житньо-пшеничний хліб здавна був традиційним хлібом для українського хлібопечення, він вважався делікатесом і випікався лише до великих свят. Незважаючи на досить широкий асортимент хлібобулочних виробів він налічує сьогодні близько тисячі найменувань. Житньо-пшеничний хліб є масовим виробом і користується стабільним попитом. Отже, наші учні мають можливість…

«КУЛІНАРІЯ – ЦЕ МИСТЕЦТВО, А КУХАР – ТВОРЕЦЬ»

  «КУЛІНАРІЯ – ЦЕ МИСТЕЦТВО, А КУХАР – ТВОРЕЦЬ»      Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день кухаря і кулінара, який був заснований конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств в 2004 році.        До цієї дати в бібліотеці нашого закладу освіти підготовлена книжкова виставка «Кулінарна мудрість», на якій представлена література у галузі кулінарного мистецтва, наведена рецептура і технології приготування багатьох страв та кулінарних виробів.…

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД: ІНОЗЕМНА МОВА

  І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД: ІНОЗЕМНА МОВА   16 жовтня 2020 року в Берегівському професійному ліцеї сфери послуг проведено учнівську олімпіаду з англійської мови . Прийняти участь в заході мали можливість здобувачі освіти, які демонструють рівень знань - достатній та високий. Перед ними були завдання з різними видами діяльності: читання, аудіювання, письмо та говоріння для відповідних курсів. Найбільша кількість учасників - учні І-го курсу з групи №13 «Пекар, кондитер».…

А ВИ ГОТОВІ ДО ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ?

  А ВИ ГОТОВІ ДО ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ?   Уже майже рік територію всього світу охопила пандемія COVID-19 та зробила наше життя інакшим. У березні 2019 року несподівано усі заклади освіти перейшли на дистанційне навчання. З тих пір життя з кожного частково проходить в онлайн режимі. На щастя, зараз ми працюємо у звичному для нас режимі. Та попри це у нашому закладі освіти триває підготовка до дистанційного навчання. Зокрема не тільки…

СПІЛКУВАННЯ З БАТЬКАМИ

  СПІЛКУВАННЯ З БАТЬКАМИ    15 жовтня адміністрацією нашого закладу освіти та керівниками групи № 12 з професії «Кухар» була організована та проведена зустріч з батьками здобувачів освіти першокурсників. Зустріч проходила з дотриманням вимог МОН та МОЗ в адаптивному карантині.    Ми чітко розуміємо, що наразі спілкування з батьками необхідне, адже,це група, яка тільки сформована. Зустріч слугувала формуванню нового колективу, знайомству батьків із закладом освіти та працівниками, яким вони довірили…

ОЗДОБЛЕННЯ З КРЕМУ

  ОЗДОБЛЕННЯ З КРЕМУ     Креми є невід’ємною складовою частиною багатьох кондитерських виробів. Тому висока майстерність виробництва кремів є необхідним елементом кондитерського мистецтва кожного майстра. Крем – це пластична, пишна маса, приготовлена збиванням масла, вершків, яєць або білків при додаванні цукру, молока, ароматизуючих і смакових речовин. Масляні креми найбільш поширені, вони дуже легко приймають рельєфні різні форми і стійко їх зберігають. Ці креми придатні як для прикраси, так і для…

«Я – ОСОБИСТІСТЬ. Я – ЛЮДИНА»

  «Я – ОСОБИСТІСТЬ. Я – ЛЮДИНА»   З групами першокурсників триває цикл тренінгових занять на тему: «Я – Особистість. Я – Людина».    Завданням тренінгових занять є підвищення самооцінки учасниківосвітнього процесу, яке полягає в допомозі людині набути впевненості у своїй особистості, відкрити потаємні здібності, збільшити потенціал.Способи підвищення самооцінки спрямовані на самопізнання себе через інших; виховання бажання до самовдосконалення, програмування підсвідомості індивіда на життєву успішність. Під впливом оцінки оточуючих у…

КРОСОВИЙ БІГ - ЦІКАВЕ ТА ЗАХОПЛЮЮЧЕ ВИДОВИЩЕ

  КРОСОВИЙ БІГ - ЦІКАВЕ ТА ЗАХОПЛЮЮЧЕ ВИДОВИЩЕ   В рамках проведення першості легкоатлетичного кросу серед ВНЗ І-ІІ, ІІІ-ІV р.а. та ПТНЗ у залік «Універсіади - 21» та «Спартакіади - 21» 15 жовтня 2020 року в м. Мукачево  відбулися змагання з легкоатлетичного кросу серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О. Кросовий біг – найдоступніший вид легкої атлетики, який користується популярністю серед молоді та людей старшого віку, одне з найбільш поширених легкоатлетичних змагань. Біг проводився на…

І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З МАТЕМАТИКИ

  І ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З МАТЕМАТИКИ   13 жовтня в Берегівському професійному ліцеї сфери послуг пройшов перший етап Всеукраїнської олімпіади з математики. Завдання, ухвалені методичною комісією викладачів математично-природничої підготовки, вимагали від здобувачів освіти творчого підходу та логічного мислення. В олімпіаді взяли участь учні І – ІІІ курсів. Із завданнями справилися усі учасники. За результатами першого етапу олімпіади, проведено відбір до другого етапу Всеукраїнської олімпіади з математики. Викл. математики: Фельцан-Маргітич…