VT Animal - шаблон joomla Видео

ВКЛОНІМОСЯ СВІТЛІЙ ПАМ'ЯТІ ПОЕТА

  ВКЛОНІМОСЯ СВІТЛІЙ ПАМ'ЯТІ ПОЕТА Щовесни, коли тануть сніги,   І на рясті просяє веселка. Повні сил і живої снаги. Ми вшановуємо пам'ять Шевченка. Сьогоднішній урок-спогад, проведений із третьокурсниками ліцею, присвячений видатному українському поету та художнику Тарасу Григоровичу Шевченку. Ім’я Т.Г. Шевченка відоме кожному українцеві з раннього дитинства. Мабуть, немає родини, в якій би не шанували поетичний спадок видатного сина українського народу, не знали основних віх його життя. На цьому заході…

ДЕНЬ ТРЕТІЙ НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ

  ДЕНЬ ТРЕТІЙ НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ Сьогодні здобуття професійних навичок в приготуванні пшенично - житнього хліба у групі слухачів з числа дорослого населення в рамках проекту Розвиток трудового потенціалу для України , що реалізовує Міжнародна Фундація Розвитку за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України".  

«НАЙРОЗУМНІШИЙ ЗА ТВОРЧІСТЮ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА»

  «НАЙРОЗУМНІШИЙ ЗА ТВОРЧІСТЮ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА» Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!         В рамках тижня «Шевченківський березень» у нашому закладі освіти відбулась інтелектуальна гра між учнями третіх курсів.         Участь брали 2 команди «Гайдамаки» та «Довгі вуса», які змагались між собою, виконуючи творчі та пошукові завдання. Загалом учнівські батли користується високою популярністю, а в нашому ліцеї відзначилися високою активністю серед здобувачів освіти. Дякуємо учасникам за цікаву гру!!! Викладач: Ольга…

ПРИГОТУВАННЯ ТІСТЕЧКА «ПІСОЧНЕ КІЛЬЦЕ»

  ПРИГОТУВАННЯ ТІСТЕЧКА «ПІСОЧНЕ КІЛЬЦЕ» Пісочне печиво є одним з найдавніших видів випічки. Ці ласощі почали готувати ще в 17 ст. на Сході. Пісочним печивом називається борошняний кондитерський виріб, виготовлений із значною кількістю вершкового масла та цукру. Таку назву воно отримало завдяки розсипчастій структурі. Печиво з пісочного тіста крихке та легко розсипається на дрібні крихти-піщинки.          На відкритому  уроці виробничого навчання учні групи № 23А з професії «Пекар, кондитер» вивчали…

ДЕНЬ ДРУГИЙ В РАМКАХ ПРОЕКТУ РОЗВИТОК ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ УКРАЇНИ

  ДЕНЬ ДРУГИЙ В РАМКАХ ПРОЕКТУ РОЗВИТОК ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ УКРАЇНИ День другий в рамках проекту Розвиток трудового потенціалу для України, що реалізовує Міжнародна Фундація Розвитку за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України" на базі КЗ "Берегівський ПЛСП" ЗОР для дорослого населення. Сьогодні вчилися випікати запашний і духм’яний хліб. Адже, хліб єосновним продуктом харчування в житті людини.  

РОЗПОЧАЛОСЯ НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ ЗА ЧАСТКОВОЮ КВАЛІФІКАЦІЄЮ З ПРОФЕСІЇ «ПЕКАР»

  РОЗПОЧАЛОСЯ НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ ЗА ЧАСТКОВОЮ КВАЛІФІКАЦІЄЮ З ПРОФЕСІЇ «ПЕКАР» В рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізовує ГО «Міжнародна Фундація Розвитку» за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України", на базі КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР сьогодні розпочалося навчання дорослого населення (від 18 до 60 років) за частковою кваліфікацією з професії «Пекар» за навчальною програмою «Випікання хліба та хлібобулочних виробів». Метою навчання є прагнення підтримати місцевих жителів, переселенців…

«ЦВІТЕ ДИВОГРАЄМ ТАРАСОВЕ СЛОВО»

  «ЦВІТЕ ДИВОГРАЄМ ТАРАСОВЕ СЛОВО»      Перші березневі дні щорічно пов’язані з іменем Тараса Григоровича Шевченка, його славою, його духом, його любов’ю до України.      З метою популяризації постаті геніального українського поета та з нагоди Тижня «Шевченківський березень» бібліотекар закладу освіти презентує виставку-інсталяцію «Цвіте дивограєм Тарасове слово», на якій представлені твори Великого Кобзаря і література про його життя і творчість. Нехай вогник Кобзаря завжди горить у ваших серцях, посилаючи промені…

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

  ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ На засіданні методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування методист Марина Ролдугіна ознайомила майстрів виробничого навчання та викладачів спеціальних дисциплін, які проходитимуть курси ПК у БІНПО за очно-дистанційною формою навчання з 04-07 березня 2024 року із розкладом занять. Серед питань порядку денного розглянуто комплексно-кваліфікаційні завдання ППП та ПТП з професії «Офіціант, бармен» (офіціант ІІІ…

ОБМІН ДОСВІДОМ РОБОТИ НА ВИСТАВЦІ МЕТОДИЧНИХ НАПРАЦЮВАНЬ

  ОБМІН ДОСВІДОМ РОБОТИ НА ВИСТАВЦІ МЕТОДИЧНИХ НАПРАЦЮВАНЬ З 26 по 29 лютого в Центрі кар’єри ліцею проведено виставку методичних напрацювань педагогічних працівників закладу освіти. На меті проведення заходу - презентація напрацювань педагогів, пропаганда їх творчих досягнень у освітньому процесі та методичній діяльності, презентація сучасних педагогічних технологій, інноваційних методів навчання, навчальних, практичних та дидактичних матеріалів. Викладачі та майстри виробничого навчання традиційно представили матеріали з власного досвіду роботи: розробки уроків, позакласні заходи,…

РОБИМО З ЛЮБОВ'Ю ПРОФЕСІЙНО ТЕ, ЩО ВМІЄМО!

  РОБИМО З ЛЮБОВ'Ю ПРОФЕСІЙНО ТЕ, ЩО ВМІЄМО! Тиждень був насичений (власне, як завжди), а закінчили ми його ось на такій позитивній ноті, завдяки співпраці з Ліцей імені Тараса Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови та ініціативі батьків.  

ПРИГОТУВАННЯ ТА ОЗДОБЛЕННЯ ЗДОБНОГО ТІСТА

  ПРИГОТУВАННЯ ТА ОЗДОБЛЕННЯ ЗДОБНОГО ТІСТА Здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати технологію приготування здобного тіста на уроках виробничого навчання. Так і сьогодні майбутні пекарі з майстром виробничого навчання на вступному інструктажі повторили загальні правила приготування прісного здобного тіста, ознайомилися із асортиментом виробів даної групи, систематизували технологію приготування прісного здобного тіста та виробів з нього, закріпили особливості технологічного процесу, процес відпуску виробів та особливості подавання. При…

УСПІШНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ– ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ДОБРОБУТУ

  УСПІШНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ– ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ДОБРОБУТУ Команда нашого закладу освіти у складі викладачів та майбутніх випускників провела профорієнтаційні зустрічі у двох Вилоцьких ліцеях та у Новосільській гімназії із випускниками 9-11-их класів. В цьому навчальному році вирішено проводити ці заходи із залученням учнів випускних груп ліцею. Адже хто, як не вони зможуть розповісти, та ще й продемонструвати знання, вміння та навички, отримані за період навчання. Проведено майстер клас з підготовки тіста до…