VT Animal - шаблон joomla Видео

М’ЯСО- ЦЕ СМАЧНО

  М’ЯСО- ЦЕ СМАЧНО   Страви з м’яса - це завжди смачно і вишукано. Різноманіттю та асортименту м’ясних страв немає меж, а приготовані умілими руками і з любов’ю, вони перетворюються на справжні шедеври. Смажені, варені, запечені чи тушковані! Кожен може вибрати собі до смаку та вподобанню! Майбутні кухарі - третьокурсники, продовжуючи вивчати тему «Приготування страв з м’яса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів» на уроках виробничого навчання з усією відповідальністю підійшли до…

ВИХОВНА ГОДИНА НА ТЕМУ: «STOPБУЛІНГУ» SCHOOL BULLYING CAMPAIGN

  ВИХОВНА ГОДИНА НА ТЕМУ: «STOPБУЛІНГУ» SCHOOL BULLYING CAMPAIGN На сьогодні у світі залишається критичною проблема насильства і, зокрема, булінгу – цькування та проявів агресії до особистості з метою її принизити. Сотні мільйонів дітей та молодих людей у кожному куточку планети страждають від їх проявів з боку інших людей – сторонніх і навіть рідних. Чи існувала ця проблема раніше або ж виникла як побічний ефект від глобалізації? Насильство в сім’ї, цькування в…

ВЧИМОСЬ ГОТУВАТИ

  ВЧИМОСЬ ГОТУВАТИ   Сьогодні у звязку з ситуацією, яка склалась у країні – небезпека з захворюваністю COVID-19, урок виробничого навчання розпочався з вимірювання температури, обробки рук антисептиком. А далі, приступли до своєї улюбленої справи - проготуванні різноманітних страв, а саме з риби, тому, що, щоб жити, людина мусить харчуватися, бо їжа – це пальне без якого організм не може функціонувати. Їжа нам дає енергію, котра забезпечує нормальну роботу організму…

ОСОБЛИВОСТІ ОБМІНУ РЕЧОВИН В АВТОТРОФНИХ І ГЕТЕРОТРОФНИХ ОРГАНІЗМІВ.

  ОСОБЛИВОСТІ ОБМІНУ РЕЧОВИН В АВТОТРОФНИХ І ГЕТЕРОТРОФНИХ ОРГАНІЗМІВ.   Сьогодні на уроці біології і екології здобувачі освіти групи №23 за професією " Пекар; кондитер" вивчали особливості обміну речовин в автотрофних і гетеротрофних організмів. Вони дізналися про те, що організми за способом одержання енергії поділяються на автотрофів і гетеротрофів. Автотрофи здатні синтезувати органічні речовини з неорганічних. До них належать рослини та деякі види бактерій.           Гетеротрофи одержують органічні речовини з…

ПЕРШІ ДОСЯГНЕННЯ ЮНИХ КУХАРІВ.

  ПЕРШІ ДОСЯГНЕННЯ ЮНИХ КУХАРІВ.   Кухарі - веселі творчі люди із почуттям гумору. Саме такі і навчаються у нашому закладі освіти за професією «Кухар».    Не зважаючи на адаптивний період наш заклад продовжує працювати у звичному режимі з дотриманням основних правил безпечного навчання.          Здобувачі освіти з професії «Кухар» зробили перший крок до професійної майстерності, працюючи у кухні-лабораторії. На уроці виробничого навчання на тему «Обробка овочів, форми нарізки їх»…

ЛЕГКА АТЛЕТИКА – КОРОЛЕВА СПОРТУ

  ЛЕГКА АТЛЕТИКА – КОРОЛЕВА СПОРТУ   Легка атлетика  — олімпійський вид спорту, який об'єднує спортивні дисципліни, що включають змагання з бігу, стрибків, метань та спортивної ходьби. Найбільш розповсюдженими видами легкої атлетики є бігові та технічні дисципліни на стадіоні, біг по шосе, крос та спортивна ходьба. 15 вересня першокурсники нашого закладу освіти – група №13 з професії «Пекар, кондитер» на уроці фізичної культури вдосконалювали спортивні вміння з бігу на короткі дистанції та стрибку в…

«БРЕЙНСТОРМІНГ»

  «БРЕЙНСТОРМІНГ»   Для того щоб кожен із здобувачів освіти міг розвиватися у творчому та інтелектуальному плані, вже другий рік поспіль керівник гуртка «Розмовляємо українською мовою» Перинець Т.В. намагається використовувати інтерактивні методи навчання. Зокрема, вони допомагають покращити розвиток комунікативних умінь і навичок; створюють емоційний контакт між слухачами. Також, учасники вчаться працювати у команді, прислоховуватися до думки свого товариша. Сьогодні, учасники гурткової роботи намагались дібрати до проблеми, заданої керівником гуртка 5…

ВИХОВНІ ГОДИНИ ПО-НОВОМУ

  ВИХОВНІ ГОДИНИ ПО-НОВОМУ   Вже два тижні поспіль першокурсники нашого ліцею розпочали «трудову діяльність» в Берегівському професійному ліцеї сфери послуг. Спілкування під час виховних годин,зважаючи на сьогодення, проходить на свіжому повітрі, де у «зеленому кабінеті» вільно та невимушено можна отримати рішення на будь-які питання. Нiщо не цiниться так високо в життi, як справжня дружба, єдiсть групи i почуття належності до неї — групи одногрупників, з якими будеш навчатися протягом…

ОНЛАЙН СЕМІНАР ДЛЯ КАДРОВИХ СЛУЖБ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ

  ОНЛАЙН СЕМІНАР ДЛЯ КАДРОВИХ СЛУЖБ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ   11 вересня 2020 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області проведено в режимі онлайн семінар для кадрових служб закладів професійної (професійно-технічної) освіти з окремих питань ведення кадрового діловодства та оновлення електронної бази кадрового забезпечення педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О станом на початок нового навчального року. У роботі семінару взяли участь працівники нашого закладу освіти Шаталова Л.М. – кадровик та Ролдугіна…

ВЧИМОСЯ ГОТУВАТИ ЗАВАРНИЙ КРЕМ

  ВЧИМОСЯ ГОТУВАТИ ЗАВАРНИЙ КРЕМ   Заварний крем або кустарді –крем, виготовлений з молока або вершків, яєць та цукру , що згущується при нагріванні, вже давно став частиною європейської кухні. Цей крем широко використовується при виготовленні кондитерських виробів, ним перемащують коржі та заповнюють тістечка, тарталетки і інші десерти. Наприклад, одним з яких є відомий для нас усіх це « Наполеон», повітряні коржі зі хрусткою скоринкою в поєднанні з ніжним заварним…

СПОРТИВНА ВІКТОРИНА

  СПОРТИВНА ВІКТОРИНА   Сьогодні ми провели спортивну вікторину, присвячену до Дня фізичної культури та спорту. Класний керівник і майстри виробничого навчання разом із здобувачами освіти ІІ курсу групи № 22 з професії «Кухар» поринули у теоретичні знання з фізичної культури та спорту. Мета нашої сьогоднішньої вікторини – перевірка готовності використання своїх теоретичних знань про спорт у повсякденному житті. Позмагалися не тільки у силі, спритності, швидкості, але й в інтелектуальних…

ШВИДШЕ, ВИЩЕ, СИЛЬНІШЕ!

  ШВИДШЕ, ВИЩЕ, СИЛЬНІШЕ!   Напередодні Дня фізичної культури і спорту, який в Україні традиційно відзначають у другу суботу вересня, відбулися виховні години, присвячені цьому дню, у нашому закладі освіти. Свято спорту у спортивній залі провели класні керівники груп №32 та №33 з дотриманням усіх карантинних вимог у п’ятницю, 11 вересня. Спортивна вікторина розпочалася із вступного слова викладача фізичної культури, яка оголосила мету заходу та представила команди і членів журі.…