VT Animal - шаблон joomla Видео

ЩОБ НЕ ПАЛИТИ – НЕ ПОЧИНАЙТЕ!

ЩОБ НЕ ПАЛИТИ – НЕ ПОЧИНАЙТЕ!   У групі №1 з професії «Офіціант, бармен» відбулася виховна година на тему: « Шкода від тютюнопаління». Мета заходу - чітке усвідомлення згубного впливу на здоров'я людини паління , яке призводить до порушення психіки та впливає на працездатність. Виховна година була проведена у формі монологу. Учні самостійно приготували усний журнал , цікавими сторінками якого провели одногрупників. Вони проінформували про історію тютюнової індустрії , появу…

ЩОБ СТАТИ ХОРОШИМ КУХАРЕМ…

  ЩОБ СТАТИ ХОРОШИМ КУХАРЕМ… Учні групи № №32 з професії «Кухар» виконують різні види робіт на кухні-лабораторії за програмою виробничого навчання. Вони впевнено крокують до закінчення навчання у нашому ліцеї та з нетерпінням чекають той час, коли зможуть показати свої вміння та навички висококваліфікованого кухаря у закладах ресторанного бізнесу. Наші випускники усвідомлюють, що першокласний кухар повинен сприймати нові вимоги щодо їх професії, адаптуватися на новій роботі, постійно самоудосконалюватися, знати…

ЩОДЕННА ПРАЦЯ - ГАРНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

                          Щоденна праця - гарний результат Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття навиків приймати самостійні рішення в умовах виробництва, підготовки майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечення належного рівня їхньої професійної майстерності. З 4 травня учні третього курсу групи №33 з професії « Пекар,кондитер» проходять виробничу практику на провідних підприємствах громадського харчування нашого міста. Перші дні роботи показали достатній рівень…

ЩОДЕННА ПРАЦЯ – ГАРНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

                  ЩОДЕННА ПРАЦЯ – ГАРНИЙ РЕЗУЛЬТАТ   Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття навиків прийому самостійних рішень в умовах виробництва, підготовки майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечення належного рівня їх професійної майстерності. З 6 травня учні першого курсу 13 групи з професії «Пекар, кондитер» проходять виробничу практику на провідних підприємствах громадського харчування нашого міста. Перші дні роботи показали досконалий…

ЩОДО ЗАХОДІВ ПО ПОПЕРЕДЖЕННЮ НАДЗВИЧАЙНИХ ПОДІЙ

  Щодо заходів по попередженню  надзвичайних  подій           22 лютого 2018 р. згідно планових заходів, з метою попередження нещасних випадків під час навчання та у побуті, у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг проведені додаткові навчання учнів щодо поводження з вибухонебезпечними предметами. Під час проведення заходів також продемонстрований навчальний фільм - «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами». Викладач захисту Вітчизни: Молнар Й.Й.    

ЩОДО ЗАХОДІВ ПО ПОПЕРЕДЖЕННЮ НАДЗВИЧАЙНИХ ПОДІЙ

  Щодо заходів по попередженню надзвичайних подій          14-16 листопада 2017 р. згідно планових заходів на листопад 2017 року та на виконання вимог листа Департаменту освіти і науки облдержадміністрації (№ 01-15/3252 від 08.11.2011 р.), з метою попередження нещасних випадків під час навчання або в побуті, у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг проведені додаткові навчання учнів щодо поводження з вибухонебезпечними предметами та отруйними речовинами. Під час проведення заходів також продемонстрований навчальний…

ЩОДО ЗАХОДІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

              Щодо заходів цивільного захисту   2018 року, з метою попередження нещасних випадків під час навчання або в побуті, у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг проведені додаткові навчання учнів щодо правил поводження під час виникнення пожежі, інших надзвичайних подій та надання першої медичної допомоги. Під час проведення заходів також продемонстровані навчальні фільми - «Як діяти щоб вижити» та «Правила надання першої медичної допомоги». Викладач Захисту Вітчизни: Молнар Й.Й.

ЮНІ КУХАРІ НА ВИРОБНИЦТВІ

  ЮНІ КУХАРІ НА ВИРОБНИЦТВІ Майбутні фахівці своєї справи – юні кухарі завершили теоретичний та практичний шлях до здобуття омріяної професії у стінах нашого ліцею за програмою «Кухар ІV розряду». Наступна сходинка – виробниче навчання на підприємстві. Сойма Каріна та Н’єште Анастасія продовжують здобувати професійні навики на приватному підприємстві Попович Л.М. у їдальні «Олеся». Вони старанно виконують поставлені наставниками завдання, до роботи відносяться відповідально, проявляють неабиякі здібності та фантазію у…

ЮРІЙ ЯНОВСЬКИЙ – СМІЛИВИЙ НОВАТОР В УКРАЇНСЬКІЙ ЛІТЕРАТУРІ XX СТ

  ЮРІЙ ЯНОВСЬКИЙ – СМІЛИВИЙ НОВАТОР В УКРАЇНСЬКІЙ ЛІТЕРАТУРІ XX СТ   Трапляються люди, що не залишають у пам’яті жодних згадок — були та й нема. Зате життя нас нагороджує великою кількістю людей-зірок, які не гаснуть у нашій пам’яті, які живуть у тобі, зігрі­вають тебе теплом свого слова, мудрістю. До таких світлих, неза­бутніх людей і належить Юрій Іванович Яновський. 10 червня на уроці української літератури учні групи 21 з професії…

Я ОБИРАЮ ЖИТТЯ!

  Я ОБИРАЮ ЖИТТЯ!   6.03.2019 з   першокурсниками проведено просвітницький захід на тему « Я обираю життя ».      Головний вибір молодої людини – сенс життя. Адже, це вибір життєвої позиції без тютюну, без наркотиків, без алкоголю. Також, ми вибираємо спорт та виховуємо почуття честі та гідності у стосунках.      Метою нашого педагогічного колективу є навчити учнів доброти, чуйності, ніжності, турботливості, доброзичливості, терплячості, принциповості, вміння слухати й розуміти іншу людину, формувати в учнів…