VT Animal - шаблон joomla Видео

ШЛІФУЄМО НАВИКИ НА ВИРОБНИЧІЙ ПРАКТИЦІ

  ШЛІФУЄМО НАВИКИ НА ВИРОБНИЧІЙ ПРАКТИЦІ   Ось вже другий день поспіль учні третього курсу 31 гр. з професії «Швачка, кравець» проходять виробничу практику на трьох провідних підприємствах міста Берегова - «Укран-Абітекс», « Фішер-Мукачево» та «Хох Берег». Учні виконують вже знайомі їм правила внутрішнього розпорядку колективу. Шліфують вивчене на пошиві широкого асортименту одягу, який виготовляють на підприємствах. Керівники робочих підрозділів задоволені роботою учнів. Це свідчить про кваліфіковану підготовку юнаків та…

ШЛЯХ ДО УСПІХУ: БІЛЛ ГЕЙТС WAYTOSUCCESS: BILLGATES

  ШЛЯХ ДО УСПІХУ: БІЛЛ ГЕЙТС WAYTOSUCCESS: BILLGATES З розвитком сучасних новітніх технологій важливою темою для вивчення іноземної мови є «Науково технічний прогрес» (Scienceandtechnology). Для яскравої демонстрації значущості інноваційного прогресу, було обрано постать відомого винахідника та успішну людину – Біла Гейтса. Урок став своєрідною перевіркою на аудіо - візуальні навички та вміння учнів коротко та оперативно опрацьовувати інформацію. Вдало підібрані відео файли посприяли розкриттю теми уроку. Використання новітніх технологій на…

ШЛЯХ У ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ

  ШЛЯХ У ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ   Здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер», приступили до вивчення пекарського мистецтва. У перші дні навчання вони ознайомились з лабораторіями, навчальними кабінетами, спортивним залом та подвір’ям закладу освіти, в якому навчатимуться наступні три роки. Із здобувачами освіти проведено бесіди про короновірус та інструктажі з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки й особистої гігієни пекаря, кондитера. З великою увагою першокурсники слухали розповідь майстрів виробничого навчання…

ШЛЯХ У ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ

  ШЛЯХ У ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ   Учні групи №13 з професії «Пекар, кондитер», приступили до вивчення азів пекарського мистецтва. У перші дні навчання в ліцеї вони ознайомились з лабораторіями ,навчальними кабінетами, спортивним залом та подвір’ям ліцею.    Проведено з учнями інструктаж з охорони праці, пожежної безпеки, електробезпеки ,особистої гігієни пекаря , кондитера. З великою увагою всі вони слухали розповідь майстра виробничого навчання про значення обраної ними професії на ринку праці.…

ШОКОЛАД – РАЙСЬКА НАСОЛОДА

  Шоколад – райська насолода             Пекар, кондитер – це професія, яка передбачає, як ручну, так і механічну роботу за допомогою інвентаря та устаткування.      Учнів групи 33 з професії « Пекар, кондитер» після проходження виробничої практики, не можливо впізнати. На кожний урок вони приходять не тільки здобувати знання, але і приносять свої ідеї, які, наввипередки, хочуть втілити у своїх виробах. Це і зрозуміло , адже вони, без п’яти хвилин,…

ШТУРМУЄМО ВИСОТИ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА

  ШТУРМУЄМО ВИСОТИ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА Щоб іти нога в ногу з часом, учням з професії «Кухар» доводиться що дня багато працювати – здобувати нові знання та вміння кулінарного мистецтва. На чергових уроках виробничого навчання вони дізнаються секрети приготування страв з риби. Страви з риби є поширеною стравою серед населення. Існує багато способі їх приготування. Ось це наразі і вивчають учні на уроках виробничого навчання. Під час уроку учні працюють самостійно,…

ШТУРМУЄМО ВИСОТИ СМАЧНОЇ НАУКИ

  Штурмуємо висоти смачної науки Невблаганно швидко плине час. І щоб іти нога в ногу з цим часом, доводиться щодня здобувати і засвоювати нові знання. Учні 2 курсу з професії «Кухар» наполегливо вивчають свою справу. Враховуючи те,що ця професія має широкий простір для розвитку фантазії,як у візуально-мистецькому розумінні,так і в смаковому, учні наввипередки працюють над оформленням страв та покращенням їх смакових якостей. Зараз вони вивчають тему «Механічна та кулінарна обробка…

ШТУРМУЄМО НОВИЙ РУБІЖ

  Штурмуємо новий рубіж   Учні 2-го курсу з професії «Пекар, кондитер» починають новий етап у здобутті кваліфікації. Починаючи з 08.05.2018, вони будуть працювати на підприємствах громадського харчування в рамках виробничої практики. Для цього, заключені договора про проходження практики з підприємцями міста Берегове, Берегівського та Виноградівського районів. Ці підприємства погодились надати робоче місце та  умови для проходження виробничої практики учням Берегівського професійного ліцею сфери послуг. За цей період, що триватиме…

ЩАСТЯ І ГОРЕ КАРПАТСЬКОЇ УКРАЇНИ

Щастя і горе Карпатської України    78 років минає з того незабутнього березневого дня  39-го року, коли наше невеличке Закарпаття гордо заявило на весь світ, що стало вільним і незалежним.    З нагоди відзначення цієї видатної дати 15 березня 2017 року в нашому ліцеї відбулася виховна година «Щастя і горе Карпатської України».    Ведучі заходу розповіли важливі факти з історії Закарпаття та про події проголошення незалежності Карпатської  України. Після історичного…

ЩЕ ОДНА СХОДИНКА ПОЗАДУ.

  ЩЕ ОДНА СХОДИНКА ПОЗАДУ.   Учні групи №22 з професії «Кухар» завершують вивчення теми «Приготування напівфабрикатів з м’яса та сільськогосподарської птиці». Під-час проходження даної теми майбутні кухарі навчилися як правильно шпигувати м’ясо, як готувати бефстроганов, гуляш, плов, які особливості в приготуванні шашлику з яловичини. Ознайомилися з тонкощами приготування напівфабрикатів із субпродуктів, зокрема печінки. З натуральної січеної маси формували шніцелі, биточки по –селянськи, ромштекси. Підготовляли птицю до смаження цілою, нарізали…

ЩЕ ОДНУ СХОДИНКУ ПОДОЛАНО

  ЩЕ ОДНУ СХОДИНКУ ПОДОЛАНО Завершилась виробнича практика у групі №13 за професією  «Пекар». Підсумком навчального року та здобутків по професії була комплексно -кваліфікаційна робота на кваліфікаційний рівень пекар 3 розряду. Під час роботи учні працювали злагоджено, вміло, з відповідальністю за виконану роботу.  Використовували досвід роботи, який отримали на підприємствах, працюючи поряд з досвідченими наставниками. По завершенню ККЗ члени кваліфікаційної комісії гідно оцінили виконані роботи.   Майстер в/н: Маргітич М.В.…

ЩЕДРІ СЕРЦЯ – НАДІЯ НА ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ!

  Щедрі серця – надія на щасливе майбутнє! Учнівський та педагогічний колектив ліцею взяв активну участь у XIIIщорічній Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця». Цьогорічна акція пройшла під гаслом «Почуй світ», у ході якої були зібрані кошти для дітей з вадами слуху. Ця благодійна акція об’єднує український народ та наповнює наші серця добротою та турботою про інших. Якщо в душі кожної людини ще жевріє вогник любові до своїх ближніх, то…