VT Animal - шаблон joomla Видео

Відкриті торги з особливостями ДК 021:2015 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування (Пароконвекційна піч, апарат для приготування продуктів за технологією SOUSVIDE, cлайсер, овочерізка, апарат вакуумної упаковки, шафа холодильна, ап

Відкриті торги з особливостями ДК 021:2015 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування (Пароконвекційна піч, апарат для приготування продуктів за технологією SOUSVIDE, cлайсер, овочерізка, апарат вакуумної упаковки, шафа холодильна, апарат шокового заморожування, комплект нейтрального виробничого обладнання, комплект обладнання для приготування кави, машина посудомийна) Обґрунтування технічнихтаякісниххарактеристик предметазакупівлі, розміру бюджетного призначення,очікуваної вартостіпредметазакупівлі (відповіднодо ПостановиКабінету Міністрів України від11.10.2016 №710 «Про ефективне використання бюджетнихкоштів» (зі змінами)) Замовник Комунальний заклад « Берегівський професійний ліцей сфери послуг»…

КОРИСНА ТА ПІЗНАВАЛЬНА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОННОГО ВІДДІЛУ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ

  КОРИСНА ТА ПІЗНАВАЛЬНА ЗУСТРІЧ ІЗ ПРАЦІВНИКАМИ БЕРЕГІВСЬКОГО РАЙОННОГО ВІДДІЛУ УПРАВЛІННЯ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у молоді уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, безпечно поводитися на дорозі, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки. Відтак 17 листопада здобувачі освіти нашого закладу освіти зустрічалися із працівниками Берегівського районного…

НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПРИ ДТП

  НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПРИ ДТП  Сьогодні в рамках проведення "Тижня безпеки дорожнього руху" в групах №13, 23 з професії «Пекар, кондитер» проведено інформаційно-пізнавальний захід на тему «Надання першої домедичної допомоги при ДТП» Перша домедична допомога — це першочергові рятівні дії, які потрібно виконати при аварії, нещасному випадку чи хворобі до прибуття медичних працівників. Адже від цього залежить не тільки стан здоров’я, але й життя потерпілого. Під час заходу…

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД КУРІННЯ

  МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІДМОВИ ВІД КУРІННЯ Щорічно у третій четвер листопада відзначають  Міжнародний день відмови від куріння. Практичним психологом. проведено  просвітницький захід  з першокурсниками нашого ліцею на тему: «Куріння – згубний вплив на організм підлітка».           Актуальність теми профілактики куріння зумовлена  тим, що  вона є основною проблемою, яка потребує рішучих  профілактичних дій. Ранній початок вживання тютюну є передвісником появи проблем, пов’язаних з наркотиками і алкоголем. Адже тютюн, є легальним…

ПРИГОТУВАННЯ БУТЕРБРОДІВ ВІДКРИТИХ, ЗАКРИТИХ, ПРОСТИХ, СКЛАДНИХ, ГАРЯЧИХ, ЗАКУСОЧНИХ

  ПРИГОТУВАННЯ БУТЕРБРОДІВ ВІДКРИТИХ, ЗАКРИТИХ, ПРОСТИХ, СКЛАДНИХ, ГАРЯЧИХ, ЗАКУСОЧНИХ Тема відкритого уроку виробничого навчання, який проведено у групі №22 з професії «Кухар» Оксаною Кречковською згідно плану роботи методичної комісії викладачів та майстрів професій громадського харчування «Приготування бутербродів відкритих, закритих, простих, складних, гарячих, закусочних». Метою уроку було навчити якісно та правильно готувати бутерброди, правильним прийомам приготування бутербродів та їх подачі, виховувати у учнів почуття професійної гідності, поваги до обраної професії, розвивати…

СМАЧНІ СТРАВИ З ОВОЧІВ

  СМАЧНІ СТРАВИ З ОВОЧІВ                   Українська кухня багата на страви з овочів. Тільки з картоплі можна приготувати більше тисячі різних страв. Картоплю і сьогодні називають другим хлібом.                   Страви з овочів – важливе джерело різних вітамінів, необхідних для організму людини. Смакові й ароматичні речовини, барвники, які містяться в овочах, підвищують апетит та приносять людині  задоволення.                                 На чергових  уроках  виробничого  навчання здобувачі  освіти групи №12 з професії «Кухар»…

НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ УАЛ

  НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКАМИ УАЛ 14 листопада нашим учням Ніколетті Бездєтко, Богдану Летинець та Крістіану Маркуш випала можливість зустрітися із представниками Української академії лідерства. Учасники заходу здійснили екскурс Берегівським ліцеєм «Платан», де Олена Рибалко розповіла про історію закладу. Далі відвідали природничий музей, де вихованці вчителя біології Вікторії Фабріцій, ознайомили присутніх із експонатами, призначеними для вивчення, збереження та використання на уроках природничих наук. Продовжили мандрувати маршрутом по 12 точках із дослідниками проекту «Точка на…

СМАЧНІ І ЗАПАШНІ БУЛОЧКИ «СІНАБОНЕ»

  СМАЧНІ І ЗАПАШНІ БУЛОЧКИ «СІНАБОНЕ»            Форма кругла, зарум’янена скоринка, рівномірно пропечена дрібнопориста консистенція тіста, аромат кориці, ніжна, соковита вершкова шапочка ось такі вимоги до булочки «Сінабоне», яку випікали здобувачі освіти групи 23 Б з професії «Пекар, кондитер» на уроці виробничого навчання. Шукаючи нові смакові властивості виробів, крім впровадження нових оригінальних рецептів, учні застосовували різні поєднання вже існуючих напівфабрикатів і сировини. В ході роботи були допитливими, цікавилися, як створити…

УЧАСТЬ У ХХIV МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА Й ХIV МІЖНАРОДНОМУ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОМУ КОНКУРСІ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

  УЧАСТЬ У ХХIVМІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА Й ХIVМІЖНАРОДНОМУ МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОМУ КОНКУРСІ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА Відбулися I етапи ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика й ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, метою яких є сприяння утвердженню статусу української мови як державної, вихованню в молодого покоління поваги до мови й традицій свого народу, виявлення творчо обдарованої…

ПРО ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

  ПРО  ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ 14 листопада 2023 року у КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР згідно плану проведення "Тижня безпеки дорожнього руху" проведено виховні години у навчальних групах  про правила безпеки учасників дорожнього руху та попередження дорожньо-транспортних пригод. В процесі роз’яснювальної роботи здобувачів освіти ознайомлено з статистичними даними про те, що у 2022 році на українських дорогах сталося 168107 дорожньо-транспортних пригод, з них 26 140 ДТП з постраждалими; 3441…

ФРУКТОВО-ЯГІДНІ ЦУКЕРКИ

  ФРУКТОВО-ЯГІДНІ ЦУКЕРКИ На уроці виробничого навчання учні групи №33 з професії «Пекар, кондитер» з майстром в/н Мирослава Маргітич вчилися готувати фруктово-ягідні цукерки. Вони практично відпрацьовували трудові прийоми приготування фруктових цукерок, закріплюючи теоретичні знання з розрахунку сировини, організації робочого місця, з дотриманням вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці. При заключному інструктажі проведено аналіз виконаних робіт, помилок, допущених при виконанні практичних робіт та їх причин, показ способів…

ФІНІШНА ПРЯМА

  ФІНІШНА ПРЯМА           Уроки виробничого навчання у кухні-лабораторії ліцею добігають кінця і на останньому уроці учні готували холодні страви та закуски. Під час виконання практичного завдання працювали самостійно з відповідальністю відносились до всіх етапів роботи, знаходили вихід із складних ситуацій, дотримувались технології приготування страв, закріплювали знання та вміння при приготуванні страв, правила техніки безпеки при роботі на кухні та особистої гігієни кухаря. Майстер в/н: Оксана КРЕЧКОВСЬКА