VT Animal - шаблон joomla Видео

ВИПУСК 2024

  ВИПУСК 2024 Сміх, обійми, сльози, радість і, водночас, сум, любов, теплота - все це вирувало на святі випускників 2024. Відкриваючи урочисту частину празника, до присутніх звернулася директор ліцею Оксана Кулієвич, яка побажала винуватцям дійства світлої дороги на шляху до самостійного життя, особистісного професійного росту, цілеспрямованості та благополуччя. Далі линули вітання від класних керівників навчальних груп, майстрів виробничого навчання та батьків.  Тож, пропонуємо Вам, за допомогою цих світлин зануритись у чудову …

ЗВІТ ДИРЕКТОРА КЗ «БЕРЕГІВСЬКИЙ ПЛСП» ЗОР О.М. КУЛІЄВИЧ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЛІЦЕЮ З 01 ЛИПНЯ 2023 ПО 30 ЧЕРВНЯ 2024 РОКУ

  ЗВІТ ДИРЕКТОРА КЗ «БЕРЕГІВСЬКИЙ ПЛСП» ЗОР О.М. КУЛІЄВИЧ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЛІЦЕЮ З 01 ЛИПНЯ 2023 ПО 30 ЧЕРВНЯ 2024 РОКУ 26 червня 2024 року у нашому закладі освіти відбулося звітування директора КЗ «БерегівськийПЛСП» ЗОР Оксани Кулієвич про діяльність структурних підрозділів ліцею з 01 липня 2023 по 30 червня 2024 року. Директор закладу освіти інформувала про організацію діяльності ліцею, яке здійснювалося на основі річного плану, складеного, обговореного та затвердженого на засіданні педагогічної ради…

БАРМЕНИ НА ФІНІШІ

  БАРМЕНИ НА ФІНІШІ      Виробнича практика на підприємствах ресторанного господарства у здобувачів освіти з професії «Офіціант, бармен» завершилася. Для отримання кваліфікації «Бармен четвертого розряду» ще потрібно пройти два етапи – пробну кваліфікаційну роботу та державну кваліфікаційну атестацію.       Після завершення ПКР 25 червня учні успішно здали державну кваліфікаційну атестацію у закладі освіти. Майбутні фахівці продемонстрували теоретичні знання з професії бармен.        Всі вміння і навички, які отримали на виробничій…

ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ

  ПРОФЕСІЙНА АДАПТАЦІЯ          Хоч і виробнича практика добігає кінця, учні групи 23 (Б) з професії «Пекар, кондитер», продовжують працювати, вдосконалюватись та набувати нові практичні навички, які наближають їх до реалій виробництва, готують до майбутньої самостійної професійної діяльності, надають можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчути себе впевненими на вимогливому ринку праці.            Важливим є те, що здобувачі освіти під час проходження виробничої практики набувають  соціальну, психологічну та…

НЕЗАБАРОМ ЗАВЕРШУЄМО…

  НЕЗАБАРОМ ЗАВЕРШУЄМО…      Завершується виробнича практика здобувачів освіти групи №1з професії «Офіціант, бармен» на присвоєння кваліфікаційного рівня бармен 4 розряду.      Дуже хвилююче відчуття переповнює здобувачів освіти. Вони демонструють високий та достатній рівень професійної підготовки в кафе, барах та ресторанах, обладнаних новітніми приладами та інструментами. Практиканти професійно обслуговують відвідувачів за барною стійкою, готують холодні та гарячі напої. Вони створюють умови для комфортного перебування кожного відвідувача в закладі громадського харчування.…

ТРЕНІНГ З НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

  ТРЕНІНГ З НАДАННЯ ПЕРШОЇ ДОМЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ Сьогодні в нашому закладі освіти інструктори Берегівської районної організації Товариства Червоного Хреста провели навчання для здобувачів освіти з надання першої допомоги. Під час заходу було розглянуто декілька видів надання першої допомоги: огляд потерпілого, виклик швидкої допомоги, безпечне положення, проведення серцево-легеневої реанімації, види травм, опіків, надання допомоги при кровотечах тощо. Учасники заходу задавали питання, на які отримано вичерпні відповіді. Дякуємо Берегівській районній організації Товариства…

ОСТАННЯ СХОДИНКА ДО ОМРІЯНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

  ОСТАННЯ СХОДИНКА ДО ОМРІЯНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ З метою закріплення та удосконалення набутих під час навчального процесу знань, умінь та навичок, готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя, здобувачі освіти Ніколетта Бездєтко та Богдан Летинець проходять виробничу практику на підприємстві громадського харчування – кав’ярні-піцерії «Brandi». Виробнича практика наближає юних кондитерів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому…

РУХ-ЦЕ ЗДОРОВО!

  РУХ - ЦЕ ЗДОРОВО! Здобувачі освіти нашого закладу долучилися до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу учнів «Рух - це здорово!». Вони активно, а головне – весело, провели час, змагаючись.  

ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

  ЗАСІДАННЯ МК  ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ       Проведено чергове засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування.    Серед питань порядку денного схвалення комплексно-кваліфікаційних завдань ППП та ПТП з професій кухар, пекар, кондитер, бармен: (кухар ІV розряду) група 32, (кондитер ІV розряду) група 33, (бармен ІV розряду) група №1, (кондитер ІІІ розряду) група 23, (пекар ІІІ розряду) група 13.   …

ІЗ ДОСВІДУ РОБОТИ ПЕДАГОГІВ

  ІЗ ДОСВІДУ РОБОТИ ПЕДАГОГІВ На сторінках інформаційно-методичного збірника «Вісник» педагогічні працівники ЗП(ПТ)О діляться досвідом роботи з питань актуальності й ефективності використання сучасних виробничих, інформаційно-комунікаційних технологій, нестандартних форм і методів навчання. Так у черговому номері інформаційно-методичного збірника «Вісник – 1/2024» надруковано методичну розробку уроку виробничого навчання з професії кухар майстра в/н ліцею Оксани Кречковської “Приготування суші та ролів”. Побачила світ збірка «Тарасові Шевченку присвячується», приурочена 210 річниці від дня народження геніального поета і…

СЕРІЯ МАЙСТЕР КЛАСІВ ТРИВАЄ…

  СЕРІЯ МАЙСТЕР КЛАСІВ ТРИВАЄ… Хоч у декого вже почалися літні канікули, але в лабораторіях нашого закладу ще триває серія майстер класів. Сьогодні до нас завітали понад 50 учнів з Квасівської гімназії, де діти різної вікової категорії випробовували свої кулінарні здібності, готували піцу та ажурні млинці. Було смачно, неймовірно та незабутньо!  

ПРОФЕСІЯ КОНДИТЕРА – КЛОПІТКА ПРАЦЯ

  ПРОФЕСІЯ КОНДИТЕРА – КЛОПІТКА ПРАЦЯ Професія кондитера – це творча праця, клопітка і важка, яка потребує багато зусиль, натхнення й творчого пошуку. Випускники нашого закладу освіти групи № 33 з професії «Пекар, кондитер» проходять виробничу практику на провідних підприємствах Берегівського ОТГ. Метою проходження практики для майбутніх кондитерів є формування професійних знань і навичок щодо прийняття самостійних рішень під час професійної діяльності, а також поглиблення та закріплення теоретичних знань. У…